Eşime karşı birsey hissetmiyorum !

Evet aslında aradığım cvp bu galiba . Bazı yanlışlar tüm doğruları götürüyor malesef ! Eşimin iyi yönleri de var elbet ama herseye kizmasi küsmesi bunun günlerce sürmesi hakaret etmesi ve dahası .. Bunlar onun comertligini yeri geldiğinde bana yaptığı yardımları sürprizleri yok ediyo malesef ! Beni bi yere gturuyo mesela ama geri donerken bana bagirip kizinca mahfediyo o yaptgi guzelligi sonrada nankörsn oluyo ! Ama asıl içimi acitanda ne biliyo musunuz Eşimi önceden çok sevmem onun için okadar fedakarlık yapmam ve suan zerre miktarı bu isteğin olmaması ! Önceden onsuz 5 dk geçirmek istemezken smdi eve geleceği zaman huzursuz olup yine acaba ne yasycaz diye beklemek . Hep ben sarılıp kucağına oturup onunla çocuk gbi ilgilenirken smdi o bana sarildignda bi an once ondan kaçma isteği . Belkide cok ilgiden boyle oldu bilemem ! Ya ilişkiye girdgmzde bile bişey hissetmiyorum aşk adına sevgi adına . Bunun iğrenç bişey oldgnu ve bian once son vermem gerektiğini biliyorum ama neden olmuyo neyi bekliyorum onu biliyorum ! Pismanliklarimin neler olacağını düşününce cocuklarim geliyo aklıma onlar babalarını muhakkak isteyecekler ha görüşecekler de elbet ama evli oldgmuz gbi her akşam aynı evin içinde olduğu gibi olmycak malesef . Sonra bayram sabahları özel güzel günler de hep eksikliklerni hissedecekler ! Suan kirginliklarim okadar çok ki .. eşimin beni her konuda kısıtlaması yaşadığımız huzursuz luklari düşününce kendim adına asla pişman olacağımi düşünmüyorum !

Siz Eşimi bilmiyorsunuz . Ben ne zaman eşimle konuşmaya kalksam ki hep sakin bi sekilde konuşmayı tercih ettim eşim bagirip cagirmaya bana hakaretler etmeye başladı . Ki dediğiniz gbi sevmiyorum desem bana ilk diyecegi cümle boşanalım olacaktır . Bugüne kadar hep bunu dedi cnku ilk dediği kelime annenin evine git oldu ! Ha en son kavga da bidaha demiycem dedi ama o çok gururlu olduğu icin tekrar sevmem için ugrasmayacaktr bitsin diyecektir . Sunuda belirtmek isterim ki ben daha bugüne kadar eşime sesimi yükseltmis degilimdir ama karşılığını hep farklı gördüm malesef . Aile terapisti ne gelince ona sıcak bakacagini sanmıyorum ama ya ona olan sevgimi geri getirecek mi bu yöntem ?

Pişman olmanız doğal, fakat daha önce de dediğim gibi bu durum çocugunuza yansıdıkça maalesef pişmanlıklarınızın daha da artacagını düşünüyorum.
Bayramlarda babalarını görmelerine engel olan bir durum da yok bence.

Size bagırıp hakaret eden, her tartışmada annenin evine git diyen biriyle sabır ve fedakarlık üzerine kurulu bir evliliği bugune kadar yeterince uzatmışsınız...
Ayrılmak için nedenim yok demeyin boşuna. Saygı ve sevginin olmaması başlı başına bir neden zaten.

Eşiniz "annenin evine git" derken acaba bayramları, sizin emeklerinizi vs düşünüyor muydu?
Madem sizi ve evliliğinizi bu kadar kolay gözden çıkarabiliyor... boş yere ona sürekli şans vererek zaman kaybetmeyin.

Çocuğunuzu kucağınıza bir alın ondan sonra da bir konuşma yapın. Bir süre gözlemleyin. Daha sonra da düzelmez ise o zaman boşanma konusunda konuşun. O konuşmaya göre tamam ya da devam diyin. Anladığım kadarıyla işiniz gücünüz de var. Bu hayatı çekmek zorunda değilsiniz.

hukukçu var mı konuya bakan bilmiyorum da şiddetli geçimsizlik sadece işte vücuda uygulanan şiddetle daha doğru bir tabirle darp edilmekle olmuyor . Sizin ki bana şiddetli geçimsizlik gibi geldi ... bide o kadar içiniz soğudu. neden 2 çocuk ?onlarda küçük ve anne karnında olsalar da psikolojik , bilinç altı olarak etkileniyorlar sonuçta .

Çocuğunuzu kucağınıza bir alın ondan sonra da bir konuşma yapın. Bir süre gözlemleyin. Daha sonra da düzelmez ise o zaman boşanma konusunda konuşun. O konuşmaya göre tamam ya da devam diyin. Anladığım kadarıyla işiniz gücünüz de var. Bu hayatı çekmek zorunda değilsiniz.
3 ay olmuş konu açılalı :KK70: :KK70: acaba sonuç ne :KK70:

X