• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime göre annemle ben rahatmışız

Biz öyle bir ortamda yetişmedik.Bana da biraz rahatlık geliyor.Yaşı 16 daha..Ama kendi kızı da bara gidiyormuş.Söyleyiş şekli tam kötü niyetli komşu tipi.Dırdırcı falan.Önce de şort meselesi varmış.Okadar karışmaya hakkı yok.Gıcık bir tip belli.

.Bunun aynısını daha fazlasını eniştemde yaşadım.Hemen aklıma o geldi irkilerek..Ablamda kalmıştım .Özel kurumda çalışıyordum .Ablam hamileydi yatması gerekiyordu.Hem çalışıyor hem işlerini yapıyordum.Psikolojimi ciddi şekilde bozdular o dönem.Hem de işten eve evden işe düz bir tip oldupum halde.Şimdi kızları çok asi..Hiç hakkımı helal etmiyorum.

Evet evet tam olarak, dırdırcı kötü niyetli komşu. Ben de nasıl tarif edilir bulamamıstm ama tam olarak böyle

Karışma hakkı yok gerçekten ama bide şöyle düşünelim biz burda gorumcelerimizin hareketlerini elestiriyoruz mesela siz kızını elestirmissiniz o zaman bizimde onlara karışma hakkımız yok.

Karışma hakkı yok gerçekten ama bide şöyle düşünelim biz burda gorumcelerimizin hareketlerini elestiriyoruz mesela siz kızını elestirmissiniz o zaman bizimde onlara karışma hakkımız yok.

Hanımefendi onun kızı bana saygılı olduğu müddetçe eleştirdiğim yok zaten. Bu konuda da eşimin hareketinin abesliğini açıklamak adına sizlere anlattım eşime karşı gidip de kızıyla ilgili konuşmadım. Sapla samanı ayırın artık.

Hanımefendi onun kızı bana saygılı olduğu müddetçe eleştirdiğim yok zaten. Bu konuda da eşimin hareketinin abesliğini açıklamak adına sizlere anlattım eşime karşı gidip de kızıyla ilgili konuşmadım. Sapla samanı ayırın artık.
Ben size bu kadar sinirleneceginiz bisey dedigimi dusunmuyorum.genel konuşarak hepimizin eleştirdiğini söyledim sizin gorumceniz olup olmadığını bilmediğim için kızından bahsettim. Kendimiz elestirirken eslerimiz koruduğunda bizde sinir oluyoruz.Aslinda yapmak istediğim empati yapmaniza yardımcı olmaktı ama siz çok gerginsiniz.

Ben size bu kadar sinirleneceginiz bisey dedigimi dusunmuyorum.genel konuşarak hepimizin eleştirdiğini söyledim sizin gorumceniz olup olmadığını bilmediğim için kızından bahsettim. Kendimiz elestirirken eslerimiz koruduğunda bizde sinir oluyoruz.Aslinda yapmak istediğim empati yapmaniza yardımcı olmaktı ama siz çok gerginsiniz.

Seni başlarda yorum yapan başka bir üyeyle karıştırdım kusura bakma. Evet gerçekten çok gerginim artık bu konuda. Gece rüyama bile girdi. Eşimin bu art niyeti, sürekli kızkardeşimde bir açık araması beni mahvediyor. Cidden artık tek kelimesine tahammülüm yok. İçimden sen kendi kızına bak diye haykırmak geliyor yapmıyorum. Çok doldum, boşanmayı bile düşünür oldum.

Seni başlarda yorum yapan başka bir üyeyle karıştırdım kusura bakma. Evet gerçekten çok gerginim artık bu konuda. Gece rüyama bile girdi. Eşimin bu art niyeti, sürekli kızkardeşimde bir açık araması beni mahvediyor. Cidden artık tek kelimesine tahammülüm yok. İçimden sen kendi kızına bak diye haykırmak geliyor yapmıyorum. Çok doldum, boşanmayı bile düşünür oldum.
Belkide içinize atmayip soylemelisiniz kendinize dert yapıyorsunuz boş yere. Kizkardesimi bu kadar elestirirken kendi kızını gormemen zoruma gdiyo diyebilirsiniz yada kiz kardesiniz için bisey dediğinde aa aynısını x te yapmıyor mu haklisin deyin. (X diye kızı için dedim)

Belkide içinize atmayip soylemelisiniz kendinize dert yapıyorsunuz boş yere. Kizkardesimi bu kadar elestirirken kendi kızını gormemen zoruma gdiyo diyebilirsiniz yada kiz kardesiniz için bisey dediğinde aa aynısını x te yapmıyor mu haklisin deyin. (X diye kızı için dedim)

Çok konuştuk bunları. Eğer dediğiniz gibi söylersem (x de yapmıyor mu) sen benim kızımı neden karıştırıyorsun, kızımı neden kıskanıyorsuna dönüyor olay.

Çok konuştuk bunları. Eğer dediğiniz gibi söylersem (x de yapmıyor mu) sen benim kızımı neden karıştırıyorsun, kızımı neden kıskanıyorsuna dönüyor olay.
Pff tam bir gıcık.BİR büyük mü konuşsa

Aman sakın ha kızıyla kiyaslamayin. Geri teper ve zaten doğru bir hareket olmaz .
..
Haklısınız , eşiniz incitici konuşmuş. Haklı , haksız olsa da üslubu yanlış.

Ancak bu inatlasmakla düzelmez. Eğer yuvanizi devam ettirme niyetindeyseniz , 3. kişilerin sıkıntılarını aranızda daha akıllıca cozmelisiniz.
...

Mesela , size "rahat" dediyse , " hoşuma gitmedi bu sözün. Ama yine de fikirlerine önem veririm , seninde bir kızın var , hemen hemen aynı durumdalar. Kardeşimi dışarıya itmemek için cabamizi biliyorsun. Bunun için başka ne yapabiliriz , dinlemek isterim seni de, faydası olur belkide "
diyerek hem laf atmış olurdunuz hem susturmuş.
Böyle olursa tarzınız asla sizi kimse üzemez ve ileriye gidemez.
Ben bunun çok faydasını gördüm.
Kurduğun cümleleri , dişlerini sıka sıka yapsanda , işe yarıyor oldukça. :)

Pff tam bir gıcık.BİR büyük mü konuşsa

Kendi annesi ve abisiyle de kopuk. Onlar gelip de eşimle komuşmaz, uğraşmazlar. Diğer akrabalarıyla ilişkisi yok zaten.
Benim tarafımdan annemle yakın olmaya çalışıyor bu aralar ama öyle bir dili var ki annemi de beni de bastırır, taramalı tüfek gibidir. Haklı çıkmak için dediklerini inkar eder vs vs.. Tek yol net şekilde söyleyeceğim bir daha asla ama asla tek kelime etmeyecek. Ederse karşılığında çok ağır konuşacağım. İnsanlıktan anlamıyor çünkü.

Ay valla kusura bakma ama esin kızkardeşinize annenizin ve sizin nasıl davranacağınız konusunda dış kapının dış mandalı. Ona neymiş, baldizinin kapıya arkadaşını getirmesine. Ona ne oluyormuş.

Pedofili falan değil. Sadece kendi kızıyla kızkardeşimi kıyaslıyor durmadan ve kızkardeşimin daha iyi şartlarda yaşadığını düşünüp bileniyor ki bunu açıkça da dile getirmişti.

Benimle ilgili düşüncenizse sizin takdiriniz.

16 yaşındaki kıskanması neden? Kendi kızı daha büyükmüş. Neleri kıyaslıyor bir de?

Tugcenin aldığı harçlığa kadar bilmesin. Ailede böyle kem gözlü birinin olması hoş değil bence.

Aman sakın ha kızıyla kiyaslamayin. Geri teper ve zaten doğru bir hareket olmaz .
..
Haklısınız , eşiniz incitici konuşmuş. Haklı , haksız olsa da üslubu yanlış.

Ancak bu inatlasmakla düzelmez. Eğer yuvanizi devam ettirme niyetindeyseniz , 3. kişilerin sıkıntılarını aranızda daha akıllıca cozmelisiniz.
...

Mesela , size "rahat" dediyse , " hoşuma gitmedi bu sözün. Ama yine de fikirlerine önem veririm , seninde bir kızın var , hemen hemen aynı durumdalar. Kardeşimi dışarıya itmemek için cabamizi biliyorsun. Bunun için başka ne yapabiliriz , dinlemek isterim seni de, faydası olur belkide "
diyerek hem laf atmış olurdunuz hem susturmuş.
Böyle olursa tarzınız asla sizi kimse üzemez ve ileriye gidemez.
Ben bunun çok faydasını gördüm.
Kurduğun cümleleri , dişlerini sıka sıka yapsanda , işe yarıyor oldukça. :)

Daha "hoşuma gitmedi bu sözün" kısmında "gitmezse gitmesin doğruları söylüyorum"der. İnan kaç senedir denemediğim yol kullanmadığım dil kalmadı. Hani desemki kendi kızında görmediği şeyleri tuğçede görüyor ondan böyle tepki veriyor, öyle bir şey de değil. Kendi kızının yanlışlarını ölümüne örtme tuğçeninse açıklarını inatla arama hatta olmayan açığı yaratma eğiliminde adam.

Bir gün para pul konuşuyoruz. Dedim ki sana bana kızına ve tuğceye birer ev alırız. (Para benden geliyor ve onun kızını ayırd etmiyorum) Birden köpürdü tuğçenin kendi ailesi var ona neden alacakmışız?

İyi de o zaman ben de derimki senin kızının da annesi var babası var, ben kendi kazancımdan/malımdan neden kızınla paylaşayım? İstiyor ki benim kendi malımdan dahi kızı yararlansın ama kızkardeşime koklatmasın. Benim babam hayatta değil. Tuğçenin tek garantisi annem ve ben. Onu düşünmek zorundayım.

Ya öyle absürd yerlere giriyor ki bunu düşünmek ve söylemek zorunda kalıyor insan. Başka konularda iyidir ama bu konuda şeytan kesiliyor. İnanılmaz kıskançlığı var. Başedemiyorum.

16 yaşındaki kıskanması neden? Kendi kızı daha büyükmüş. Neleri kıyaslıyor bir de?

Tugcenin aldığı harçlığa kadar bilmesin. Ailede böyle kem gözlü birinin olması hoş değil bence.

Nedenini bilmiyorum ama daha kızkardeşimin 12 yaşından beridir hep açığını arar, soğuk davranır. Dilinde hep tuğçenin maddi imkanları ama kızının o imkanlara sahip olmaması...

Daha "hoşuma gitmedi bu sözün" kısmında "gitmezse gitmesin doğruları söylüyorum"der. İnan kaç senedir denemediğim yol kullanmadığım dil kalmadı. Hani desemki kendi kızında görmediği şeyleri tuğçede görüyor ondan böyle tepki veriyor, öyle bir şey de değil. Kendi kızının yanlışlarını ölümüne örtme tuğçeninse açıklarını inatla arama hatta olmayan açığı yaratma eğiliminde adam.

Bir gün para pul konuşuyoruz. Dedim ki sana bana kızına ve tuğceye birer ev alırız. (Para benden geliyor ve onun kızını ayırd etmiyorum) Birden köpürdü tuğçenin kendi ailesi var ona neden alacakmışız?

İyi de o zaman ben de derimki senin kızının da annesi var babası var, ben kendi kazancımdan/malımdan neden kızınla paylaşayım? İstiyor ki benim kendi malımdan dahi kızı yararlansın ama kızkardeşime koklatmasın. Benim babam hayatta değil. Tuğçenin tek garantisi annem ve ben. Onu düşünmek zorundayım.

Ya öyle absürd yerlere giriyor ki bunu düşünmek ve söylemek zorunda kalıyor insan. Başka konularda iyidir ama bu konuda şeytan kesiliyor. İnanılmaz kıskançlığı var. Başedemiyorum.
Ayy ağzına kürekle vurulası.Seni de doldurmayım şimdi şiddete mahal vermeyim ama tavrına çok sinirlendim.Saçı ağarmış hala olgunlaşmamışş.

Bunda birsey gormedim ben kalabalik arkadaş grubu sonucta ....gündüz vakti olsa iyi olurdu mangal.... sonuçta devir kötü arkadaş çevresi değil dışardan kötü niyetli insanlarda zarar verebilir .....yada evinize yakın görebileceğiniz bir yer olsa daha iyi olabilir ...gençleri çok sıkarsak gizli yaparlar herseyi bu dahami iyi de eşine

Geçen gün eglenceden dönerken gece yarısı beli kırılıp tecavüze ugrayan bayanda düzgün bi yerden geliyordu eminim,ya siz ortalığın sapık dolu oldugunun farkında degilsiniz yada fazla iyimsersiniz,simdi ne yapalim ortalik sapık dolu diye gece dışarıdami çıkmayalim diyenler olacak,isteyen çıksın çıkarsın,medeni desinler diye risk alacak degilim,ülkenin kadına bakış açısını benim cesur girişimim degistiremez heralde

Parkta yürüyen hamile kadına da saldırdılar. Parka da çıkmayalım o zaman.

Bence sizin de eşinizle ilgili bi bıkkınlıgnız var.Pek de mutlu degilsiniz ve ondan vazgeçmişsiniz gbi tek sorun kardeşinizle alakalı değil gbi o sadece tuzu biberi olmuş sanki.

Serpil öğretmen ve annesinin başına gelenler beni derinden etkilemiştir. Yıllardır hatırıma getirmemeye çalışırım başlarına geleni. Allah bunu yapanlari kahretsin. Bunu da buraya not düseyim dedim.

Onlar hapisten çoktan çıktı maalesef. Sokaklarda içimizde yaşıyorlar. İnşallah geberip gitmişlerdir.

Parkta yürüyen hamile kadına da saldırdılar. Parka da çıkmayalım o zaman.

Hamile hamile çıkmak hepten yasak.
O çocuğun nasıl yapıldığı akla geliyor dahi denildi ya. Hamile kadın yanında kocasıyla arabayla gezdirilse olur ancak (!)
Oraya gitmeyelim buraya çıkmayalım kadın eve güvenli bır şekilde hapsedilecek.

Back