• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlendim ailemle konuşmak konusunda tereddütteyim..

Dur dur benin tarafımdan olanların desteklerini gördükçe daha bir güç geliyor bırak dööşsünler 😂
Profilim açık, anne baba konularım var git bak da bu tiplerin huyuna gidince kazancın oluyor mu bi gör. Bana faydası olmadı iyi evlat olmaya çalışmanın. Sana da olmayacak.

Bence konu sahibinin terapi alsa onun için iyi olur diye düşünüyorum. Ona güneş yüzü görmemiş küfürler eden babasını hala özlüyor.
Psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum zaten. Bekarken bir dönem gitmiştim iyi gelmişti. Şuan da eşimin kız kardesine şehir dışına gideceğiz dönüşte bir randevu alıp gitmek istiyorum açıkçası.

Sorun anne baba unutmak değil zaten. Tamamen imrenmekten ibaret. Yani kafamda olan düşünce acaba yokluğumda değerimi anladilar mi acaba barissak gerçekten bir anne-kiz baba-kiz olabilir miyiz düşüncesi. Cevremde babalarıyla sıkı fiki olan evli arkadaşlarımı gördükçe bu yüzden barışmak istiyorum. Olay tamaman imrenmek ve acabalardan ibaret
Pek sanmıyorum. Onlarda evladım hissi yok işte

Psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum zaten. Bekarken bir dönem gitmiştim iyi gelmişti. Şuan da eşimin kız kardesine şehir dışına gideceğiz dönüşte bir randevu alıp gitmek istiyorum açıkçası.
Sen ne olursa olsun kendini garantiye al atanmaya çalış. Evlilik Oturmadan çocuk yapma

Sorun anne baba unutmak değil zaten. Tamamen imrenmekten ibaret. Yani kafamda olan düşünce acaba yokluğumda değerimi anladilar mi acaba barissak gerçekten bir anne-kiz baba-kiz olabilir miyiz düşüncesi. Cevremde babalarıyla sıkı fiki olan evli arkadaşlarımı gördükçe bu yüzden barışmak istiyorum. Olay tamaman imrenmek ve acabalardan ibaret

Sizi anlıyorum, ama bu duyguların hiç birini size karşı hissetmiyorlar ve hissetmeyecekler maalesef. Bazı insanlar böyle. Çokta üzerine düşünmemek gerekiyor.

Son düzenleme:
Profilim açık, anne baba konularım var git bak da bu tiplerin huyuna gidince kazancın oluyor mu bi gör. Bana faydası olmadı iyi evlat olmaya çalışmanın. Sana da olmayacak.
Bu zamana kadar bana da faydası olmadı zaten 🥲 hatta düğünümde dedemler amcalar köydeki akrabalar hep gelmişti. Düğün sonrasinda herkes kvye kaçan kızı suçlayıp gelmezler ama sizin gelin maşallah dört dörtlük demek ki ailesi hariç herkes buradaydi daha senin gelini çok tanımıyoruz ama iyi biri olduğu buradan belli demişler. Ailem hariç herkes iyiliğimi kabul etmişti bir onlara yaranamamistim yani 😂

Sen ne olursa olsun kendini garantiye al atanmaya çalış. Evlilik Oturmadan çocuk yapma
Bu sene kpssye girdim düşük bir puan aldım atanamam bir tık zor maalesef. Çocuk içinde eşim artık olsa mi diye düşünüyor ben rahatlığa alıştığım için öteleyebildigim kadar ötelemeye çalışıyorum. Bakalım nolacak bilemiyorum yani

Bu zamana kadar bana da faydası olmadı zaten 🥲 hatta düğünümde dedemler amcalar köydeki akrabalar hep gelmişti. Düğün sonrasinda herkes kvye kaçan kızı suçlayıp gelmezler ama sizin gelin maşallah dört dörtlük demek ki ailesi hariç herkes buradaydi daha senin gelini çok tanımıyoruz ama iyi biri olduğu buradan belli demişler. Ailem hariç herkes iyiliğimi kabul etmişti bir onlara yaranamamistim yani 😂
Haksız olduğu herkesçe kabul edilen insanlara yaklaşmaya çalışma o zaman, sal ötede oynasınlar 😁

Bu sene kpssye girdim düşük bir puan aldım atanamam bir tık zor maalesef. Çocuk içinde eşim artık olsa mi diye düşünüyor ben rahatlığa alıştığım için öteleyebildigim kadar ötelemeye çalışıyorum. Bakalım nolacak bilemiyorum yani
Asla yapma. Ben 5. Senemde yaptım. Evdesin işin gücün yok seneye kpssye gir puanını al çocuğu öyle yap. Şuan çocuk yapsan kpss çalışamazsın.

Haksız olduğu herkesçe kabul edilen insanlara yaklaşmaya çalışma o zaman, sal ötede oynasınlar 😁
Amcamlar olması için araya girdiklerinde bir posta da onlar küfür yedikleri için benim haklı olduğumu bildiklerinden arkamdalar. Hatta kendi kızının düğününde halay bile çekmeyen oturduğu yerden kalmayan amcam benim düğünümde halay başını bırakmadı😂

Asla yapma. Ben 5. Senemde yaptım. Evdesin işin gücün yok seneye kpssye gir puanını al çocuğu öyle yap. Şuan çocuk yapsan kpss çalışamazsın.
Şuan zaten kpss olmasa bile çocuk bakabilecek potansiyeli kendimde görmüyorum. Yani bana göre çok büyük sorumluluk ve ben o sorumluğu alabileceğimi düşünmüyorum.

Şuan zaten kpss olmasa bile çocuk bakabilecek potansiyeli kendimde görmüyorum. Yani bana göre çok büyük sorumluluk ve ben o sorumluğu alabileceğimi düşünmüyorum.
Eşşeği sağlam kazığa bağla. Geri dönecek evin de yok. Eşine de açık açık söyle istemiyorum diye. Çevremde kaç kız varsa atanmadan iş bulmadan evlenen pişman. Önceliğin meslek olsun. Kaçmış biri olarak özellikle

Eşşeği sağlam kazığa bağla. Geri dönecek evin de yok. Eşine de açık açık söyle istemiyorum diye. Çevremde kaç kız varsa atanmadan iş bulmadan evlenen pişman. Önceliğin meslek olsun. Kaçmış biri olarak özellikle
Şuan zaten iş arıyorum ama bulunduğumuz ilçe küçük olduğu için bulamıyorum olan işler de en az 1.5 saat yolu var gidis gelis 3 saati bulacak nerdeyse. Eşimde açıkçası o yüzden dedi çalışmak istiyorsan iş bulup çalış yoksa bir çocuğumuz olsun diye. Geçtiğimiz zamanlar pcos olduğumu öğrendik eşimde normalde istemiyordu çocuğu ama pcosu duyunca bir tereddüt edip çocuk istemeye başladı.

Karşı taraf defalarca gelip istemiş kızının da gönlü varsa babaya düşen güzelce evlendirmekti. Baba babalık görevini yapmamış ama konu sahibi bu sekilde devam edemezsin bir tarafın hep buruk kalacak. O yüzden yanlarına git barış derim. Çünkü ne olursa olsun hiçbir terapi ana babanın yerini tutmuyor. Silip atılmıyor.

Bence onlar ararsa konuş yoksa boşver.
Sanki ailenle barışırsan eşinle aranı bozacaklar gibi geldi bana. Yine seni sömürmeye çalışırlar, kocanın gelirinden yararlanmaya çalışırlar filan yani.

Bence onlar ararsa konuş yoksa boşver.
Sanki ailenle barışırsan eşinle aranı bozacaklar gibi geldi bana. Yine seni sömürmeye çalışırlar, kocanın gelirinden yararlanmaya çalışırlar filan yani.
Gelirden yararlanmaya çalışacaklarına eminim. Hemen değil ama belki birkaç sene geçtikten sonra ufak ufak destek beklemeleri olur.

Karşı taraf defalarca gelip istemiş kızının da gönlü varsa babaya düşen güzelce evlendirmekti. Baba babalık görevini yapmamış ama konu sahibi bu sekilde devam edemezsin bir tarafın hep buruk kalacak. O yüzden yanlarına git barış derim. Çünkü ne olursa olsun hiçbir terapi ana babanın yerini tutmuyor. Silip atılmıyor.
Bende öyle düşünüyordum ta ki buraya yazana kadar. Ama yazdıktan sonra düşüncelerim değişti. Anneme haber gönderdiğimde daha zamani var demiş bensiz mutlular demek ki. İhtiyaçları olduğunda onlar beni bulur zaten diyip vazgeçtim bende artık.

Kızlar selam biraz uzun olacak kusura bakmayin ama akıl vermenize ihtiyacım var. Eşimle kaçarak evlendik. Babam sırf eşimin köyünü sevmiyor diye vermek istemedi. 4 kez gelmeleri için konuştuk yaklaşık 8-9 ay uğraştık ama her seferinde ben seni o çocuğa vermem seviyorum istiyorum diyorsan kapı orada yol açık (çok afedersiniz) ananin şeyine kadar yolun var si*tir git diyordu.
Daha öncelerinde evde yatıp baba parası yiyen bir abim gece gündüz eşek gibi çalışıp ailesine para yediren bendim. Ama her şeye rağmen abim hep üstündü benden. Kaçmadan son 3 ay onlar salonda masada yerken ben hep mutfakta tek başıma yemek yedim kahvaltı ettim. Bir kere olsun neden tek başına yemek yiyorsun bir derdin mi var diye vs sormadilar bile görmezden gelip yok saydılar. Maddiyata sıkışınca kızım kızım oldu benden parayı alınca gene benden kötüsü olmadı.
En son babam gene eşimden konu açılınca bana sayıp sövdü canıma tak etti kaçtım bende.
Geçenlerde abim annemin telefonundan beni engellemis. (Annemde numaram yoktu ve annem wpden engellemeyi bilmez) bir akrabamla anneme haber yolladım konuşmak istiyor diye annemde şuan rahatsizim oğlan sürekli yanımdan ayrılmıyor şuan görüşüp konuşamam demiş. (Annemi babami fitneleyip barismamiza engel olan abim olduğu için). Aradan zaman geçince geçenlerde o akraba gene anneme sormus aramayacak mısın kız senden haber bekliyor diye daha zamanı var vs diyip konuyu kapatmış annem. Daha öncesinde de kp babami çok aradı mesaj attı babam öyle bir kızım yok benim için öldü dedi.
Ki olacak varya babam bu lafi dedikten sonra biz ufak bir kaza atlattık çarpıştığımız adamı yolun ilerisinde bekliyorduk adam kaçtığımızı düşünüp polisi ariyor ve ne hikmetse polis beni eşimi veya ailesini aramak yerine direkt benim babamı arıyor. Babamda abime hemen bizi arattiyor bir şeyleri var mi iyiler mi vs diye.
Şuan ailemle konuşmak istiyorum ama arayıp ne diyebilirim ya da babama bu küslük artık uzamadi mi diye mesaj mı atsam diye düşünüyorum. Bir yanım bekarken yaptıklarından dolayı hiç konuşmak istemiyor ama bir yanım paramparça gibi. En ufak bir anne babayla ilgili şarkı duysam yazı görsem hüngür hüngür ağlıyorum. Ama dediğim gibi bir yanımda hala yaptıklarından dolayı affedemiyor beni bu hale getiren onlardı diyor. Sizce ne yapmalıyım bana bir yol gösterebilir misiniz?🙏🏻
Böyle aile olmasa da olur , olayı dramatize etmek yerine kabullen ve görüşme, sana yarardan çok zararları olur bunların...

Şuan zaten iş arıyorum ama bulunduğumuz ilçe küçük olduğu için bulamıyorum olan işler de en az 1.5 saat yolu var gidis gelis 3 saati bulacak nerdeyse. Eşimde açıkçası o yüzden dedi çalışmak istiyorsan iş bulup çalış yoksa bir çocuğumuz olsun diye. Geçtiğimiz zamanlar pcos olduğumu öğrendik eşimde normalde istemiyordu çocuğu ama pcosu duyunca bir tereddüt edip çocuk istemeye başladı.
Eşinle konuş kpss çalışacağım bizim için diye. 2026 kpss sonrası naparsan yap. En önemli hedefin olsun bölüm ne

Back