- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Daha önceki konunuzdan biliyorum eşinizin kızı 20 yaşında ama kardeşiniz 16 yaşında. sizce fark yok mu.Bu tepkiyü verme nedeniniz tamamen eşinizin kızının rahatça gitmesi ki nereye gitti o da önemli sadece yemeği yedik kızı gitti demişsiniz. Be olursa olsun 16 yaşında bir kızın akşam yemeği vakti erkeklerle mangala gitmesi hoş karşılanmamalı bunun eşinizin kızına izin vermesiyle alakası olmamalı bu tepkiyi kardeşinize sizin ve annenizin vermesi lazım bu zamanda 2 dk konuşmayla kimseyi tanıyamazsınız. daha önceki konularda da eşinizin kızıyla alakalı konu açmıştınız sevgilileri onun falan deyip şikayete geçmekte hoş değil. 16 yaşla 20 yaşı aynı kefeye koymayın ve kardeşinizin erkek arkadaşlarıyla mangala gitmesini
normal karşılıyorsanız kızının sevgilisü olmasını nasıl şikayet ediyorsunuz biliyorum o çocukla kardeşim sevgili değil diyırsunuz nerden bilip emin olabiliyorsanız siz kardeşinizs kendiniz öğütre bulunuj eşiniz karışmasın tamam ama bu zamanda geç.bir saat
normal karşılıyorsanız kızının sevgilisü olmasını nasıl şikayet ediyorsunuz biliyorum o çocukla kardeşim sevgili değil diyırsunuz nerden bilip emin olabiliyorsanız siz kardeşinizs kendiniz öğütre bulunuj eşiniz karışmasın tamam ama bu zamanda geç.bir saat