- 24 Ekim 2014
- 59.305
- 330.713
- 698
- Konu Sahibi yesilperi3
Aileni dinle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kızımi asla ama asla o sekilde buyutmem! Bunada musade etmem... kizim uzerine onlarca hayalin var, surekli gelisimi icin kitap okur arastirmalar yaparim.. biraz buydugunde ilgi alani olan kurslara gondericem.. iyi bir gelecek sunucam.. ne pahasina olursa olsun.. ve evlide olsam esim asla buna karisamaz..... yani cogu yonuyle ailesine benzesede oda utaniyor ailesinin bu durumundan.. ve bedavadan acindirip asla para istemez kimseden.. para biriktirme evde oturma gezme konusunda fikirlerine bisey diyemem ama diger yönlere oda karsi.. ablalarindan utaniyor.. kac kez soyledi onlarada kizdiDeğişmedi değişmeyecek kendini kandırma. Haa 6-7 seneye benim kızimda ışık başında mendil satsın dersen devam.
Valla sen kaç kurtar kendini.Bende evlenince ögrendim.. asla bilmiyordum.. bu çok farkli bir olay... hala koylerindeki gibi yasarlar mahallelerinde.. asla gelisen yok iclerinde
Hayir aramadilar.. babamlar onlarada asiri tepkili, esime evi tasirken yardim bile etmediler.. onlar surekli esimden yardim ve para bekler ama asla kendileri birseye yardimci olmaz.. dua ile soz ile esimi kandirir.. esimin aileside bosanmamizi istiyormus.. be ben buna sok oldum.. yillardir onlar sayesinde evime 1 esya bile alamadim.. cunku paralari aliyorlardi,evlendik dugunde takilan paralari altinlari aldilar.. dugunden 3 ay sonra bana taktiklari bilezijleri aldilar geride yapmadilar.. dogumumda hastaligimda asla yanimda olmadilar.. ama esim onlara yinr herseyini kosmaya devam etti.. simdide diyorlarmiski ya bidaha intahat eder senin basini yakarsa, ya uyurken seni oldururse.. zaten bize uygun degil, bizimle ayni evde oturmuyo, hizmet etmiyo, rahatmi batti biz onun neyini eksik ettik o lux meraklisi.. boyle seyden kocami birakilir nolmus bunalima girdiysen, nolmus kahveye gittisysen ondan sana kari olmaz birak diyorlarmis. Babamda diyorki normalde yolda selam vermeyecdgim derecede insanlar bize karsi havalara girdiler dugunden beri.. bunu kendime yediremiyorum, normalde babasinin gelip yanima konusmasi lazimdi.. Dunur bak gencler bi hata yapmis gel biz duzeltelim sorun neyse cozelim bu yuva yikilmasin diye.. ama yapmadilar.. asiri derecede dusuk insanlar, dusunsene esimin ablasinin cocuklari dilencilik yapiyor pecete falan satiyor, surekli erzak almak icin belediyeye falan gidiyorlar... benim ailem ise cok ust duzeyde, arkadaslari cevresi dahi oyle... bakis acilari cok modern... evlendiimizden beri esimin ailesiyle hic bi araya gelmediler.. esimin ailesi cok gorgusuz surekli mallariyla hava atar, namaz kilar millete gostersin diye ortalikta kilar falan... esim ben onlar gibi degilim diyor ama bana karsi onlarin soyledigi seylerle geliyoe surekli.. sen neden boyle luxe meraklisin falan diye... ama ben aylarca kendime 1 mont bile almadim. Bumu lux? Anlayacagin esimin aileside beni istemiyor.. ama esim diyor bosanmak icin en uygun zamandi hickimse barismamizi istemiyor.. ama su an bizi ayakta tutan sevgimiz.. seni seviyorum ve herseyi duzelticem soz veriyorum diyor.. bende umutlaniyorum duzeltirmi diye, bir yandanda ailemin sozune gelirim diye korkuyorum.
18 oluyor anlattığına göre. Bu kadar üst düzey bir aile nasıl kızlarını liseden sonra hemen evlendirdi bende onu düşünüyorumAile yapin en az 20 olmalisin evlendiginde,bu yasta evlenmene de izin vermeyecek yapidalar anlattigina gore... neden dinlemedin onlari o zaman..?
Ama kader diye birsey var. Hic bi zaman keske evlenmeseydim deme ..kizin var bak ne guzel bence onunla tanismak icim ne yoldan gecilmesi gerekiyorduysa herseye deger..
Benim de 2yasinda kizim var.Anliyorum seni. Esimin ailesiyle benim ailem gorusmuyor . Ben de 1yil kadar gorusmedim ama kizim dogduktan sonra gorusmeye basladim esimin israriyla.. bizim aileler de aynen anlattigin gibi turdeler bu arada. Dugunumde olay cikarmalari ve dugunun yarim kalişi bardagi tasiran son damla oldu ve kimse kmseyle gorusmedi bizimkilerden bi daha.. Neyse.. Bu sekilde evlilik yurutmek cok zor. Ama kizin var. Senin dunyan o. Dayak aldatma vs de yoksa ne bileyim bi terapiste gidin kurtarin evliligiinizi. Bence kurtulur. Sen sinirlari cizeblmissn. Kaynanaya sen de hep gidiyo surukleniyo olabilrdin ama esin tek gitmis mesela hep.. Bence cozulebilir seyler anlattiklarin. Ailen de cocuklugu biraksin. O kadar karismasinlar yapici olsunlar. Egoya gerek yok.
Artvinli olurlarKaradeniz kürdünü ilk defa duydum.
Diger mesajlara verdigim yanitlari okursaniz neden verdiklerini goreceksinizdir..........18 oluyor anlattığına göre. Bu kadar üst düzey bir aile nasıl kızlarını liseden sonra hemen evlendirdi bende onu düşünüyorum
AynenEve bıraktığı 5-10 liraları biriktirerek mi viski aldınız?