Yani neyi garip geliyor? Yalan soyluyo olamam degilmi? Bu yorumu baska bir konudada okumustum sizin dediginiz gibi.. ama esimin ailesi gercekten geri kafali.... kabile gibi yasarlar, dogru duzgun turkce konusamazlar, para para para diye kafayi yemisler. Hayatta tek dertleri para biriktirmek ve harcamamak... birde mangal yapip, cay icmek.. kendi islerini kendileri cozemeyecek kadarda cahiller, bir hastaneye gidip derdini bile anlatamazlar, bir gorumcem cocuguna deli raporu aldi devletten maas almak icin.. surekli belediye baskanlarindan, buyuk is adamalrindan durumum yok diye para ister.. gec konduda oturur ama 70 binlira falan nakit parasi var... daha benim yok?? Sonrada bu paralari tefeci gibi ihtiyaci olana vadeli verir faiziyle geri alir.. diger gorumcem ogullarina mendil sattirir, sonra gelen parayla övünür.. okuldanda almislar okutmuyorlar.. surekli saglik ocaklarindan, kizilaydan bedava kiyafet alir.. ve banada derler sen neden kendini acindirmiyorsun iki aglicaksin parayi kapacaksin...... beni bile hamileyken kiyafer istemeye gorurmeye calistilar.... dusunsene ailrm zengin ve gorgulu.. ben dilencilerin icinde.. utanc verici birsey.. asla ailesiyle bir topluma girilmez... giyinmeyide bilmezler romanlar gibiler dusun.... rengarenk sacma sapan ozensiz giyinirler... ama esim boyle seylere cok karsi asla ve katiyyen onlar givi iendini acindirip jimseden pqra istemez, ailesinden utaniyor.. ama napayim degistiremem boyleler diyor yinede hergun yanlarina gidiyor..........