Esime cinsel hayatimizla ilgili birsey söylemem sonucu olusan sorun

Ben yıllardır evliyim daha hiç orgazm olamadım ya, sanıyorum kendimi adapte edemiyorum. Zaten vajinismus hastasıydım. Onu astım ama daha hiç keyif alamadım.
Ay bilemedim bu ise nasıl yorum yapayim

Ben yıllardır evliyim daha hiç orgazm olamadım ya, sanıyorum kendimi adapte edemiyorum. Zaten vajinismus hastasıydım. Onu astım ama daha hiç keyif alamadım.
Once kendi vucudunuzu taniyin kendi kendinize dokunun orgazm olmaya calisin bir kere anlayinca nasil oldugunu kendinizi ayarlarsiniz. Bunun icin video izleyin ya da hayl gucunuzu kullanin. Esiniz ugrasmiyor mu? Birde eger evlenmeden once cinsellik sizin icin bir tabuysa ondan da olabilir eger kendi basinizada yapamazsaniz psikolojik destek alabilirsiniz.

Eşim çabalıyor keyif alıyorum diyorum bir an dikkatim mi dağılıyor nedir anlamıyorum gidiyor her şey bitse de gitsem gözüyle bakıyorum zorunluluk gibi geliyor.
Evet tabu gibiydi korkuyordum çok, haklısınız. Tedavi oldum o şekilde atlattık zaten vajinismusu

Vajinismus tedavisi farkli bu tabuyu yikmak icin destek almaniz farkli. Kendiniz orgazma ulastiniz mi hic.

Ben memnunum bir sorunum yok sadece düşüncemi söyledim buralara varacağını bilsen söylemezdim
Memnunsan, senin için bir sorun yoksa ne demeye böyle şeyler dediniz adama? Daha bir gün annenizde kaldığınızda onu aldattığını ima eden, düşünen adamla evliliğin süreceğini mi düşünüyorsunuz? Ben diyeyim size, bu evlilik uzun sürmez.

Vajinismus tedavisi farkli bu tabuyu yikmak icin destek almaniz farkli. Kendiniz orgazma ulastiniz mi hic.
Hiç kendimi keşfetmedim sanki ayıp gibi ya da kendime dokunmak aykırı gibi geliyor. Vajinismus tedavisini eşim ile astık doktor nasıl yönlendirdiyse eşimle o şekilde çalışma yaptik

Hiç kendimi keşfetmedim sanki ayıp gibi ya da kendime dokunmak aykırı gibi geliyor. Vajinismus tedavisini eşim ile astık doktor nasıl yönlendirdiyse eşimle o şekilde çalışma yaptik
Anladim canim. Bu ayip kavramindan kurtul once. Evde yalnizken hayal et esinle kendini (video daha cok zorlar diye hayal etmen daha kolay olur) dokun kendini kesfet. Sonrasi gelir emin ol daha once niye yapmamisim dersin.

Anladim canim. Bu ayip kavramindan kurtul once. Evde yalnizken hayal et esinle kendini (video daha cok zorlar diye hayal etmen daha kolay olur) dokun kendini kesfet. Sonrasi gelir emin ol daha once niye yapmamisim dersin.
Ay hadi insallah bu mesajlar tevafuk olsun deneyeyim sağ olun

İnanılmaz üzüldüm. Terapi almıyor musunuz? Yani size şöyle söyleyeyim dünyanın en mükemmel hissinden, nimetinden öyle haksız yere mahrumsunuz ki.

Yok ben dedikten sonra hiii sen zaten olmadım falan diyordun diye jeton düştü. O zaman ben ya yetemiyorum sana yada bencillik yapıyormuşum ee napicaz falan dedi. Bi insan birine yetmiyorsa gözü dışarıda olur dedi
Bacım sen bu adamı boşa Allah korusun bi hasta falan olursun adamı taymin edemezsin gözü dişarda olur bu herifler bu tarz seyleri utanmadan karılarına nasıl soyleyebiliyorlar ya

İnanılmaz üzüldüm. Terapi almıyor musunuz? Yani size şöyle söyleyeyim dünyanın en mükemmel hissinden, nimetinden öyle haksız yere mahrumsunuz ki.
Yaaa çok üzüldüm ya bilmiyorum ki nasıl hissedilir ondan ne kaçırdığımı da bilemiyorum. İlk olarak nasıl keşfedebilirim az önce sağ olsun bir arkadaş kendi kendinizi keşfedin diye öğretti deneyeceğim o şekilde biraz

Kendi kendinize klotirisi okşayarak öyle orgazm olabilirsiniz ilk başlarda sonrada alışında eşiniz içinizdeyken gene bu sekilde yapabilirsiniz

Dediginiz gibi hepsinden olucam diye birseymi var erkekle bayan bir olmazki sonucta oluyormuşunuz illa her ilişkiye girdiginizde olucakmisiniz .eşiniz cok takinti yapmiş yapmasin evliliginize zarar verir

Dediginiz gibi hepsinden olucam diye birseymi var erkekle bayan bir olmazki sonucta oluyormuşunuz illa her ilişkiye girdiginizde olucakmisiniz .eşiniz cok takinti yapmiş yapmasin evliliginize zarar verir

"Ben sana yetemiyorsam dizilerde vs görüyoruz kadın başkasına gidiyor ben artık sana güvenip nasil ise gidicem" dedi. Ben bu şekilde anlaşılacak birsey demedim sadece düşüncemi söyledim

"Ben sana yetemiyorsam dizilerde vs görüyoruz kadın başkasına gidiyor ben artık sana güvenip nasil ise gidicem" dedi. Ben bu şekilde anlaşılacak birsey demedim sadece düşüncemi söyledim
Iyide siz dizi cevirmiyorsunuz olabilir herkez istekli olmaya bilir .eşiniz abartmiş biraz hatta biraz degil baya abartmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…