Esime cinsel hayatimizla ilgili birsey söylemem sonucu olusan sorun

Tamamen bu yoruma katiliyorum. Iliski sirasinda nasil anlamadi tatmin olmadiginizi? Olmus gibi numara mi yapiyordunuz yoksa umursamiyor muydu? Siz soyleyince eksikligini fark etti onda da kendi yerine sizi suclu gosterecek birseyler uydurmaya basladi.

diyor hani sen çok geç oluyorsun vs bi saatte seedemem ki falan ne bileyim keşke öyle demeseydim.. Her ilişki de illa olmam gerekmiyor falan ded sonra ama bisey değişmedi

Yok ben dedikten sonra hiii sen zaten olmadım falan diyordun diye jeton düştü. O zaman ben ya yetemiyorum sana yada bencillik yapıyormuşum ee napicaz falan dedi. Bi insan birine yetmiyorsa gözü dışarıda olur dedi

Eşler arasında böyle şeylerin konuşulması çok normal hatta konuşulmaması sıkıntılı. Sanıyorum yaşlarınız genç ve eşiniz de siz de tecrübeli değilsiniz. Eğer imkanınız varsa bir çift terapisine gidin ve eşiniz bir uzmandan duysun rahatlasın. İnternette ciddi sağlık sitelerinden ya da feminist sitelerden kadın cinselliği üzerine kendiniz okuyabilir hatta eşinize d okutabilirsiniz. Her kadın her ilişkide orgazm olmuyor ayrıca orgazmın çeşitleri var yani yetememek diye bir şey söz konusu değil. Önemli olan niyet, eşinizle bunları okuyup araştırın. Mutlu ve açık cinsel hayat eşittir mutlu ve açık ilişki

Ben memnunum bir sorunum yok sadece düşüncemi söyledim buralara varacağını bilsen söylemezdim
Neden? Neden memnun olasınız? Adam boşalıp bırakmamalı. Bir erkek kadınının gelip gelmediğini anlamaz mı? Bazen senkronizasyonda sıkıntı olabiliyor, her zaman aynı zamanlamada gelmiyor eşler; eşim gelip ben gelmediğimde, kesinlikle ben mutlu sona erişinceye kadar uğraşır. Hatta bir süre böyle giderse bir problem mi var canın bir şeye mi sıkkın bir şeyleri yanlış mı yapıyorum diye sorgular. Eşler bunu konuşabilmeli. Git başkaları tatmin etsin minvalinde konuşup, namusuma vurmaz.

Yok ben dedikten sonra hiii sen zaten olmadım falan diyordun diye jeton düştü. O zaman ben ya yetemiyorum sana yada bencillik yapıyormuşum ee napicaz falan dedi. Bi insan birine yetmiyorsa gözü dışarıda olur dedi
Ee napicaz diyince on sevismeyi uzun tutmaliyiz birde benim hosuma giden seyleri ben yonlendiririm iliski sirasinda deseydiniz konu gozu disardaliga nasil geliyor hemen. Evet hem yetersiz hem pislik bir adam.

Ben gerçeği düşündüğümü ve hissettiğimi söyledim ama çok farklı yerlere gitti. Demek yetemiyorum edemiyorum zevk veremiyorum vs oldu çok üzgünüm. Teşekkürler

Ee napicaz diyince on sevismeyi uzun tutmaliyiz birde benim hosuma giden seyleri ben yonlendiririm iliski sirasinda deseydiniz konu gozu disardaliga nasil geliyor hemen. Evet hem yetersiz hem pislik bir adam.
Daha önce de demisti ki çok afedersiniz aslında bu tamamen başka bi başlık altında açılmalı.. ilk evlendigimizde, aşırı bir kanamam olmadi sadece 2 damla kadardı neredeyse neyse demisti hani kanaman olmadi neredeyse hiç falan ne diyeceğimi bilemedim...

Benim ki en son dediğiniz şekilde oldu bende ne diyeceğim bilemedim. Bir süre sonra ne desen karşındaki baska bir kafa içinde oldugundan boş kalıyor

Mesele orgazmsa ön sevişmeyi uzun tutun.Esinizi de kırmayın.

Ben gerçeği düşündüğümü ve hissettiğimi söyledim ama çok farklı yerlere gitti. Demek yetemiyorum edemiyorum zevk veremiyorum vs oldu çok üzgünüm. Teşekkürler
Eşiniz çoğu Türk erkeği gibi kadın cinselliğini bilmiyordur. Bunların kafasında yetmek yetememekten başka bişey bildikleri yok. Mecburen sen eğiteceksin eşini, beraber okuyup araştırın. Eşiniz öğrendikçe kafası rahatlar

Yuh ama bastan belliymis sizin esiniz. Hic kan gelmeme durumu bile olabilir ki bakirelikte. Baska sorunlariniz oldugunu da dusunmeye basladim ben evliliginiz cinsellik disinda nasil?

Ben ne öğrenip de kendisine öğreteceğim ki

Yuh ama bastan belliymis sizin esiniz. Hic kan gelmeme durumu bile olabilir ki bakirelikte. Baska sorunlariniz oldugunu da dusunmeye basladim ben evliliginiz cinsellik disinda nasil?
Baştan değil bunu yakınlarda söyledi. Evliligimiz güzel normalde iyi bir baba ve eş her dediğimi alır eder evine çocuğuna bakar vs ama biraz bazen onu sanki aldatacakmisim gibi imamlara bulunuyor yqda aldatmisim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…