- 27 Ekim 2022
- 4.676
- 13.387
-
- Konu Sahibi Pembelii11
Tamamen bu yoruma katiliyorum. Iliski sirasinda nasil anlamadi tatmin olmadiginizi? Olmus gibi numara mi yapiyordunuz yoksa umursamiyor muydu? Siz soyleyince eksikligini fark etti onda da kendi yerine sizi suclu gosterecek birseyler uydurmaya basladi.sorumluluğu alıp çözüm üretmek yerine çocuk gibi küsüyor , bu şekilde bir adamın bir kadını tatmin etmesi zor zaten her anlamda.
asla alttan almayın
hislerinizi açıkça söylemişsiniz, küsüp ağlamak onun tercihi ise öyle yapsın .
sizin yanlış yaptığınız bir şey yok .
cinsellik salt tatmin olmak için yapılacak bir şey değil ama 3 te bir gibi bir oran var ise elbette konuşulup ek çözümler aranır.
iki eş bunu bile konusamiyorsa ilişkilerinin bayağı eksik kaldığını dusunurum ben,
kocanız muhtemelen hayatındaki diğer konularda da çocuk gibi davranıyordur.
Canım çok normal biz erkekler gibi mekanik değiliz ki duyguya dokunuşa önem veririz. Sende bende daha birçok kadın aynı bence. Burda erkeğin uğraşması lazım kadını için. Neler yapayım hayatım nelerden hoşlanıyorsun diyeceğine saçma tavırlara girmiş. Hele iması çook iğrenç
Yok ben dedikten sonra hiii sen zaten olmadım falan diyordun diye jeton düştü. O zaman ben ya yetemiyorum sana yada bencillik yapıyormuşum ee napicaz falan dedi. Bi insan birine yetmiyorsa gözü dışarıda olur dediTamamen bu yoruma katiliyorum. Iliski sirasinda nasil anlamadi tatmin olmadiginizi? Olmus gibi numara mi yapiyordunuz yoksa umursamiyor muydu? Siz soyleyince eksikligini fark etti onda da kendi yerine sizi suclu gosterecek birseyler uydurmaya basladi.
Mesela?Tatmin etmek için bişeyler yapmıyor mu ben o kısmı anlamadım?
Neden? Neden memnun olasınız? Adam boşalıp bırakmamalı. Bir erkek kadınının gelip gelmediğini anlamaz mı? Bazen senkronizasyonda sıkıntı olabiliyor, her zaman aynı zamanlamada gelmiyor eşler; eşim gelip ben gelmediğimde, kesinlikle ben mutlu sona erişinceye kadar uğraşır. Hatta bir süre böyle giderse bir problem mi var canın bir şeye mi sıkkın bir şeyleri yanlış mı yapıyorum diye sorgular. Eşler bunu konuşabilmeli. Git başkaları tatmin etsin minvalinde konuşup, namusuma vurmaz.Ben memnunum bir sorunum yok sadece düşüncemi söyledim buralara varacağını bilsen söylemezdim
Ee napicaz diyince on sevismeyi uzun tutmaliyiz birde benim hosuma giden seyleri ben yonlendiririm iliski sirasinda deseydiniz konu gozu disardaliga nasil geliyor hemen. Evet hem yetersiz hem pislik bir adam.Yok ben dedikten sonra hiii sen zaten olmadım falan diyordun diye jeton düştü. O zaman ben ya yetemiyorum sana yada bencillik yapıyormuşum ee napicaz falan dedi. Bi insan birine yetmiyorsa gözü dışarıda olur dedi
Ben gerçeği düşündüğümü ve hissettiğimi söyledim ama çok farklı yerlere gitti. Demek yetemiyorum edemiyorum zevk veremiyorum vs oldu çok üzgünüm. TeşekkürlerEşler arasında böyle şeylerin konuşulması çok normal hatta konuşulmaması sıkıntılı. Sanıyorum yaşlarınız genç ve eşiniz de siz de tecrübeli değilsiniz. Eğer imkanınız varsa bir çift terapisine gidin ve eşiniz bir uzmandan duysun rahatlasın. İnternette ciddi sağlık sitelerinden ya da feminist sitelerden kadın cinselliği üzerine kendiniz okuyabilir hatta eşinize d okutabilirsiniz. Her kadın her ilişkide orgazm olmuyor ayrıca orgazmın çeşitleri var yani yetememek diye bir şey söz konusu değil. Önemli olan niyet, eşinizle bunları okuyup araştırın. Mutlu ve açık cinsel hayat eşittir mutlu ve açık ilişki
Daha önce de demisti ki çok afedersiniz aslında bu tamamen başka bi başlık altında açılmalı.. ilk evlendigimizde, aşırı bir kanamam olmadi sadece 2 damla kadardı neredeyse neyse demisti hani kanaman olmadi neredeyse hiç falan ne diyeceğimi bilemedim...Ee napicaz diyince on sevismeyi uzun tutmaliyiz birde benim hosuma giden seyleri ben yonlendiririm iliski sirasinda deseydiniz konu gozu disardaliga nasil geliyor hemen. Evet hem yetersiz hem pislik bir adam.
Benim ki en son dediğiniz şekilde oldu bende ne diyeceğim bilemedim. Bir süre sonra ne desen karşındaki baska bir kafa içinde oldugundan boş kalıyorNeden? Neden memnun olasınız? Adam boşalıp bırakmamalı. Bir erkek kadınının gelip gelmediğini anlamaz mı? Bazen senkronizasyonda sıkıntı olabiliyor, her zaman aynı zamanlamada gelmiyor eşler; eşim gelip ben gelmediğimde, kesinlikle ben mutlu sona erişinceye kadar uğraşır. Hatta bir süre böyle giderse bir problem mi var canın bir şeye mi sıkkın bir şeyleri yanlış mı yapıyorum diye sorgular. Eşler bunu konuşabilmeli. Git başkaları tatmin etsin minvalinde konuşup, namusuma vurmaz.
Mesele orgazmsa ön sevişmeyi uzun tutun.Esinizi de kırmayın.Eşimle geçen konu birden açılınca ilk defa bu tarz şeyler konustuk. Özür dileyerek anlatıyorum. Ama kimseye arkadaşlarıma vs anlatamam o yüzden burdan soruyorum özür dilerim tekrar.. eşime konu konuyu açarken cinsel iliskimizde her zaman olmadığımı bazen olurken bazen sadece etkilenerek kaldığımı söyledim. Kendisi de ben sana yetmiyorum demek ki falan tarzı şeyler söyledi.. 3 defa da 1 kere oluyorum falan dedim. Biraz daha özel şeyler konustuk.. o da baya alındı sanırım.. şimdi ise çok soguk davranıyor. Diyor bir insan bir insana yetmiyorsa insan başkasına yönelir napicax yani olmuyorsan ne yapicam ne yapmalıyım vs diyor. Bende diyorum illa her ilişki de olmam mi gerekiyor vs bu kadar konu uzaması ve konuşulması beni cok rahatsız etti. Bende geçen anneme gittim bir gece kalmaya ertesi gün eltimle gezmeye gidecektik kasaba da oturduğumdan annemde kalsam daha rahat olacaktı annem ve eltim şehirde. Kendisi tamam olur demişti. Şimdi diyor gittin kaldın annende evde epilasyon yapmıştım ertesi gün gitmiştim diyor epilasyon yaptın gittin falan .. ima da bulunuyor çok kırıldım yani kısaca benim dedigimden kendisinin bana yetmediğini vs düşünüyor. Gidiyim annemde kalayım bir süre falan dedi kendiside çok üzgün ve kafası karışık. durumu nasıl çözebiliriz ne yapmalıyız? Lütfen alaycı ve kırıcı yorum yapmayin . Aşırı detaylara girmeden bu şekilde anlatabildim umarım anlaşılır olmuştur.
Eşiniz çoğu Türk erkeği gibi kadın cinselliğini bilmiyordur. Bunların kafasında yetmek yetememekten başka bişey bildikleri yok. Mecburen sen eğiteceksin eşini, beraber okuyup araştırın. Eşiniz öğrendikçe kafası rahatlarBen gerçeği düşündüğümü ve hissettiğimi söyledim ama çok farklı yerlere gitti. Demek yetemiyorum edemiyorum zevk veremiyorum vs oldu çok üzgünüm. Teşekkürler
Kırılsın diye söylememiştim . Uzun tutuyoruz ama tam ben olacakken o artık olmuş oluyor çok uzun surmedikce olamıyorum zatenMesele orgazmsa ön sevişmeyi uzun tutun.Esinizi de kırmayın.
Yuh ama bastan belliymis sizin esiniz. Hic kan gelmeme durumu bile olabilir ki bakirelikte. Baska sorunlariniz oldugunu da dusunmeye basladim ben evliliginiz cinsellik disinda nasil?Daha önce de demisti ki çok afedersiniz aslında bu tamamen başka bi başlık altında açılmalı.. ilk evlendigimizde, aşırı bir kanamam olmadi sadece 2 damla kadardı neredeyse neyse demisti hani kanaman olmadi neredeyse hiç falan ne diyeceğimi bilemedim...
Ben ne öğrenip de kendisine öğreteceğim kiEşiniz çoğu Türk erkeği gibi kadın cinselliğini bilmiyordur. Bunların kafasında yetmek yetememekten başka bişey bildikleri yok. Mecburen sen eğiteceksin eşini, beraber okuyup araştırın. Eşiniz öğrendikçe kafası rahatlar
Bunu bu şekilde söyleyin.Obur türlü sen bana yetmiyorsun olur.Kırılsın diye söylememiştim . Uzun tutuyoruz ama tam ben olacakken o artık olmuş oluyor çok uzun surmedikce olamıyorum zaten
Su durumda esi mi kirilmis sizce? Resmen ben yetersizim o zaman beni aldatcaksina getirmis konuyu of gercekten yorumlarinizi biraz akil kullanarak yapin yaMesele orgazmsa ön sevişmeyi uzun tutun.Esinizi de kırmayın.
Beraber konusarak isteklerinizi belirtebilirsiniz.Ben ne öğrenip de kendisine öğreteceğim ki
Haa kirilmak haa kızmak ne farkeder ?Su durumda esi mi kirilmis sizce? Resmen ben yetersizim o zaman beni aldatcaksina getirmis konuyu of gercekten yorumlarinizi biraz akil kullanarak yapin ya
Baştan değil bunu yakınlarda söyledi. Evliligimiz güzel normalde iyi bir baba ve eş her dediğimi alır eder evine çocuğuna bakar vs ama biraz bazen onu sanki aldatacakmisim gibi imamlara bulunuyor yqda aldatmisim gibiYuh ama bastan belliymis sizin esiniz. Hic kan gelmeme durumu bile olabilir ki bakirelikte. Baska sorunlariniz oldugunu da dusunmeye basladim ben evliliginiz cinsellik disinda nasil?