- 27 Ekim 2022
- 4.676
- 13.387
-
- Konu Sahibi Pembelii11
Kizmak mi bundan bunu mu anliyorsunuzHaa kirilmak haa kızmak ne farkeder ?
Kadın kocasına kendini ifade edememiş.Ondan bu durumlar yaşanmış işte.Kizmak mi bundan bunu mu anliyorsunuz
O zaman tam tersi tavir almaya baslayin zevk aldiginiz seyleri soyleyin bunlari yaptiginda cok zevk aliyorum vs diye guzel yaptigi seyleri ovun sunlari yapsan daha cok hosuma gider deyin. Birde bu aldatma mevzusunu acin acik acik konusun ama sakince ben boyle birsey asla yapmam cozum icin soylemistim sen nasil benim bunu yapabilecegimi dusunursun diye konusunBaştan değil bunu yakınlarda söyledi. Evliligimiz güzel normalde iyi bir baba ve eş her dediğimi alır eder evine çocuğuna bakar vs ama biraz bazen onu sanki aldatacakmisim gibi imamlara bulunuyor yqda aldatmisim gibi
Orgazm olamamak mı anlamadım? Dışarıya gözüm kayar bile dememişin ki sorunlardan konuşmuşsunuz. Abartmış bence. Biraz içselleştirmişEşimle geçen konu birden açılınca ilk defa bu tarz şeyler konustuk. Özür dileyerek anlatıyorum. Ama kimseye arkadaşlarıma vs anlatamam o yüzden burdan soruyorum özür dilerim tekrar.. eşime konu konuyu açarken cinsel iliskimizde her zaman olmadığımı bazen olurken bazen sadece etkilenerek kaldığımı söyledim. Kendisi de ben sana yetmiyorum demek ki falan tarzı şeyler söyledi.. 3 defa da 1 kere oluyorum falan dedim. Biraz daha özel şeyler konustuk.. o da baya alındı sanırım.. şimdi ise çok soguk davranıyor. Diyor bir insan bir insana yetmiyorsa insan başkasına yönelir napicax yani olmuyorsan ne yapicam ne yapmalıyım vs diyor. Bende diyorum illa her ilişki de olmam mi gerekiyor vs bu kadar konu uzaması ve konuşulması beni cok rahatsız etti. Bende geçen anneme gittim bir gece kalmaya ertesi gün eltimle gezmeye gidecektik kasaba da oturduğumdan annemde kalsam daha rahat olacaktı annem ve eltim şehirde. Kendisi tamam olur demişti. Şimdi diyor gittin kaldın annende evde epilasyon yapmıştım ertesi gün gitmiştim diyor epilasyon yaptın gittin falan .. ima da bulunuyor çok kırıldım yani kısaca benim dedigimden kendisinin bana yetmediğini vs düşünüyor. Gidiyim annemde kalayım bir süre falan dedi kendiside çok üzgün ve kafası karışık. durumu nasıl çözebiliriz ne yapmalıyız? Lütfen alaycı ve kırıcı yorum yapmayin . Aşırı detaylara girmeden bu şekilde anlatabildim umarım anlaşılır olmuştur.
Ön sevişme, orgazm türleri gibi kadın cinselliğine dair detaylar var. Vajinal orgazm başka kliterol orgazm başka mesela. Güvenilir kadın sitelerinden feminist sitelerden bakın. Bunları öğrendikçe siz de daha zevkli bi cinsellik yaşarsınızBen ne öğrenip de kendisine öğreteceğim ki
Bu ne demek. Başkasını filan mı ima ediyor. Eşim bana bunu dese sonucu ağır olurŞimdi diyor gittin kaldın annende evde epilasyon yapmıştım ertesi gün gitmiştim diyor epilasyon yaptın gittin falan .. ima da bulunuyor
Yoo adam boşalıp bırakıyormuş %33. Ondan bu durumlar yaşanmış.Kadın kocasına kendini ifade edememiş.Ondan bu durumlar yaşanmış işte.
Kendimde inanamıyorum bende dedim normalde cok büyük tepkiler vermem lazım dediğine ama hicbirsey diyemiyorum dedim suan yazamıyorum bile aşırı yorgunluk çöktü vücudumaNe yani, epilasyon yaptınız diye kucak kucak gezeceksin mi sanıyor? Bunu yapmaktan alıkoyan şey kıllar mı?
Ayrıca salak mı? 3 ilişkiden 2'sinde orgazm olmadığını anlamıyor mu? Sizi çok sakin buldum. Başkası olsa o evi başına yıkar o adamın.
Size aldatıyorsun/aldatacaksın iması yapana kadar çözüm yolu arasın.
Her ilişki de bir kadın tam anlamıyla olmalı mı?1/3 dediğiniz sınavda 100 üzerinden 33 almak. Tamam her ilişkide yıldızları göremeyebilirsiniz de sınavdan 33 alan öğrenci o dersten kalır. Çocuk gibi ne yapabilirim diye size soracağına biraz araştırsın koca adam değil mi ay. Yaptığı saçma sapan imalara arkadaşlar değinmiş zaten onlara katılıyorum. Aman ha geri adım atmayın.
Teoride elbette olmalı. O gün yorgundur, grip ilacı kullanıyordur uykusu gelmiştir gibi durumları istisna tutuyorum.Her ilişki de bir kadın tam anlamıyla olmalı mı?
Ön sevişme, oral falnMesela?
Her ilişkide orgazm olamamak kadinlar için normal bi durum , yorgun yada stresli zamanlarda olamayabilir . Ayrıca hayatında hiç orgazm olup bosalamamis kadınların sayısıda azimsanmayacak kadar fazlaOrgazm her zaman olamıyorum bende söyledim o da yetemiyorim o zaman vs kafalarına girdi. Bende dedim hani yetip yetememe değil yetemesen ne yani o ne demek nolcak yenemeyen sanki o yüzden hani daha uzun tutalım vs dicektim o da yetemiyorum vss uzatınca ne bileyim...