Esime cinsel hayatimizla ilgili birsey söylemem sonucu olusan sorun

1/3 dediğiniz sınavda 100 üzerinden 33 almak. Tamam her ilişkide yıldızları göremeyebilirsiniz de sınavdan 33 alan öğrenci o dersten kalır. Çocuk gibi ne yapabilirim diye size soracağına biraz araştırsın koca adam değil mi ay. Yaptığı saçma sapan imalara arkadaşlar değinmiş zaten onlara katılıyorum. Aman ha geri adım atmayın.

Baştan değil bunu yakınlarda söyledi. Evliligimiz güzel normalde iyi bir baba ve eş her dediğimi alır eder evine çocuğuna bakar vs ama biraz bazen onu sanki aldatacakmisim gibi imamlara bulunuyor yqda aldatmisim gibi
O zaman tam tersi tavir almaya baslayin zevk aldiginiz seyleri soyleyin bunlari yaptiginda cok zevk aliyorum vs diye guzel yaptigi seyleri ovun sunlari yapsan daha cok hosuma gider deyin. Birde bu aldatma mevzusunu acin acik acik konusun ama sakince ben boyle birsey asla yapmam cozum icin soylemistim sen nasil benim bunu yapabilecegimi dusunursun diye konusun

Orgazm olamamak mı anlamadım? Dışarıya gözüm kayar bile dememişin ki sorunlardan konuşmuşsunuz. Abartmış bence. Biraz içselleştirmiş

Ne yani, epilasyon yaptınız diye kucak kucak gezeceksin mi sanıyor? Bunu yapmaktan alıkoyan şey kıllar mı?

Ayrıca salak mı? 3 ilişkiden 2'sinde orgazm olmadığını anlamıyor mu? Sizi çok sakin buldum. Başkası olsa o evi başına yıkar o adamın.

Size aldatıyorsun/aldatacaksın iması yapana kadar çözüm yolu arasın.

Kırılmış ya olabilir yetersiz hissetmek bir erkek için iyi bir şey değil tabi.
Sana saçma sapan imalarda bulunması da çok ayıp deli mi ne

Kendimde inanamıyorum bende dedim normalde cok büyük tepkiler vermem lazım dediğine ama hicbirsey diyemiyorum dedim suan yazamıyorum bile aşırı yorgunluk çöktü vücuduma

Her ilişki de bir kadın tam anlamıyla olmalı mı?

Erkeklerin şah damarı bu,sen ona basmışsın
Cinsel güç onlar için erkekliklerinin sembolü
Kendini güçsüz zayıf aciz …hissetmiş
Kıyamammm
Bırak hiç üzülme,sorun varsa söylenir tabii
Ömür boyu analarının kuzularını yanlış ta olsalar pohpohlamak için yaratılmadık biz.

Sizin yaşlar kaç? Eşin bunca zaman orgazm olmadığını anlamadıysa genç ve tecrübesiz biri demek ki. Bilgi edinmek zor değil, okusun yapması gerekenleri araştırsın. Cinsellik bence tecrübe işi. Ha bu arada sen eşini aldatmak istesen hemen birini bulabilecek yapıda mısın (!) kolay olmaz çünkü bana göre. Eşin paranoyada zirve yapmış anlaşılan.

Her ilişkide orgazm olamamak kadinlar için normal bi durum , yorgun yada stresli zamanlarda olamayabilir . Ayrıca hayatında hiç orgazm olup bosalamamis kadınların sayısıda azimsanmayacak kadar fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…