- 21 Mayıs 2022
- 565
- 70
- Konu Sahibi Pembelii11
Ne yapmalıyım?Iyide siz dizi cevirmiyorsunuz olabilir herkez istekli olmaya bilir .eşiniz abartmiş biraz hatta biraz degil baya abartmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yapmalıyım?Iyide siz dizi cevirmiyorsunuz olabilir herkez istekli olmaya bilir .eşiniz abartmiş biraz hatta biraz degil baya abartmiş
Elbet söylemişindir. sacmalamasin artik eger seni seviyorsa sende onu sevdigini söyle ve böyle bir ihanet olmucagini söyle de sonucta tatmin ediyorsun bir kere oluyorum ve o bana yetiyor de baktin hic birsey olmuyor doktora başvurursunuzNe yapmalıyım?
Kusura bakmayında çok ezik davranıyorsunuz adam sizin resmen namusunuza laf söylerken hala alttan alma derdindesiniz"Ben sana yetemiyorsam dizilerde vs görüyoruz kadın başkasına gidiyor ben artık sana güvenip nasil ise gidicem" dedi. Ben bu şekilde anlaşılacak birsey demedim sadece düşüncemi söyledim
Alttan alma değil ama inanın gerçekten normalin aksine bi an parmağımı kaldırmaya halim kalmadı baktim kaldım sadece. Ne yapmalıyım onu bile bilmiyorumKusura bakmayında çok ezik davranıyorsunuz adam sizin resmen namusunuza laf söylerken hala alttan alma derdindesiniz
İma ettiği yani benim anladığım. Gittin başkasının yanına mi diyor yani bence ben öyle anladım. Kendisine de dedim bunu mu demek istiyorsun diye birsy demedi. "Ben sana yetemiyorsam dizilerde vs görüyoruz kadın başkasına gidiyor ben artık sana güvenip nasil ise gidicem" dedi. Ben hani daha başka şeyler konuşuruz diye düşünerek söylemiştim düşüncemi belki değişiklikler olur iliskimizde.. kendisi direkt anladığı, bej yetemiyorum başkası yeter başkasına gider vsssBu konu trip atılacak bir mesele değil.
Gurur meselesi yapıp sizi anlamaya yönelmemiş.
Atıyorum duygusal yada bedensel olarak sizi cinselliğe hazırlasa doyum meselesi de daha çok olabilir.
Uzaklaşarak neyi çözebilir ki?
Tekrar konuşmaya muhtaç kalmış bir konu.
Sizin epilasyon yapmanızı neye bağladı!
İma ettiği konu nedir?!
Bu durum da bence çok önemli.
Size çirkin bir yakıştırma yaptıysa bu Evlilikte ne sizin ne onun işi yok.
Ne yapmalıyım? Genele vurunca eşim çok iyi bir eş ve çok iyi bir babaEşiniz tehlikeli bir insan. Aldatma imasında bulunmuş. Yarın bir gün telefonu geç açarsınız ulaşamaz mesela kalkar aldattı der zarar da verir öylesi.
Sizin orgazmdan büyük sorunlarınız var
İma ettiği yani benim anladığım. Gittin başkasının yanına mi diyor yani bence ben öyle anladım. Kendisine de dedim bunu mu demek istiyorsun diye birsy demedi. "Ben sana yetemiyorsam dizilerde vs görüyoruz kadın başkasına gidiyor ben artık sana güvenip nasil ise gidicem" dedi. Ben hani daha başka şeyler konuşuruz diye düşünerek söylemiştim düşüncemi belki değişiklikler olur iliskimizde.. kendisi direkt anladığı, bej yetemiyorum başkası yeter başkasına gider vsss
Bi an öylesine halsizlestim ki normalin aksine parmağımı kaldırmaya gücüm kalmadı inanın baktim kaldımBu konuda çok sert çıkmanız gerekirdi.
Bi an öylesine halsizlestim ki normalin aksine parmağımı kaldırmaya gücüm kalmadı inanın baktim kaldım
En son iki cümlenizi anlamadım. Sanirim çok kırıldım o yüzden hiç birsye halim kalmadıŞimdi bile kavga çıkarabilirsin.
Ya erkekler salaklar gerçekten.
Sanki sevişmesek duramıyoruz.
Sadece seviştiğiniz adamla verimi artıralım diye konuşuyorsunuz kalkıp söylediği şeye bak.
İnsan önce kendine yakıştırmaz ya ben senelerce öyle bir kadınla mı evli kaldım diye...
En son iki cümlenizi anlamadım. Sanirim çok kırıldım o yüzden hiç birsye halim kalmadı
Bu adamın neresi iyi daha doğrusu sizin namusunuza dil uzatan(bunu bir koca olarak kendine yakıştıran) basit bir kadınmışınız gibi laubalı konuşan adamın karakterinde ne iyi yönünü görüyor olabilirsiniz. Bulmuş sizin gibi ılımlı bir kadın kendi komplekslerini bastırmak için yapıştırıyor oh ne ala memleket .sırf epilyasyon yaptırdın diye aşağlık imalarda bulunacak ki kendi bamya yetersizliğini bastıracak demek ki kendi götünü sadece “sevişebilirim” günleri yıkıyor ona bakılırsa.Ne yapmalıyım? Genele vurunca eşim çok iyi bir eş ve çok iyi bir baba
Şahsen ben bunu kaldıramazdım. Ne yaparsınız bilmem. Ama bu ima benim kaldıracağım bir ima değil. Evlilik güven üstüne kuruludur. Eşim bana güvenmediğini hissettirdiğinde de benim için çoğu şey biter.Ne yapmalıyım? Genele vurunca eşim çok iyi bir eş ve çok iyi bir baba