• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİME BU DURUMDA NASIL DAVRANMALIYIM YARDIM KIZLAR :(:(

kızlar merhaba:KK43: çok üzücü bir durum içindeyim kayınvalideme kızgınım ne yaparsam yapayım yaranamıyorum. kayınvalidemde kalıyordum 5 aydır. yaşlı ve tek olduğu için onu yanlız bırakmadım onun evinde kaldık eşimle. kendi evime gelemedi çünkü bacağı ameliyatlı diye klzoetli bir ev gerekiyordu. işten her dönüşte akşam oraya gidip yemek yiyip orda kalıyorduk taa ki eltime toz kondurmayana kdar. benim yaptıklarım hiç gözükmüyor hep eltimin yaptığı gözüküyor. buda benim gücüme gidiyor. bende kızıp gitmedm aama belli etmedim kayınvalideme. 4 gündür evimde kalıyorum. bunu hafta sonu eşime söyledim kızgın olduğumu bana bu sekilde davrandığını.. kendi annem kayınvalidemin böyle olmasına çok kızıyordu bana hep nabarsan yap yaranamazsın sen ona diyordu. bnları eşimle paylaştım . kızmamıştı ogün bana sadece saygını göster demişti. ama içten içe kızmıştı anladım. bugn de annem çağırdı yemeğe işten sonra tokum ben bişey yemicem git sen gelmicem diyor. ve ben çok üzülüyorum. annemin böyle bana söylemesine kızdı gibi geliyor sizce neden böyle davranmış olabilir. gelmicem diyor başka bişey demiyor. ne yapmalıyım? yardım edin

cnm annenin söylediği şeyi eşine söylemekele en büyük hatayı yapmışsın. şimdi ayıkla pirincin taşını işin çok zor

nefertiti arkadaş ne güzel taktikler vermiş bende tam buna benzer şeyler yazacaktım şu ki onlar sana nasıl davranıyorlar eşinin yanında sorun yok eşin gidince herşeyi yapıyorlar ama sen bir adım daha önde dur onlarada bişi söyleme eşinede ben onları çok seviyorum elimden geleni yapıyorum imajını çiz ufacık bir hatadan sonra yapıştır ben onları çok seviyorum ama onların bu hareketi beni çok üzüyor halbuki ben onların kızı gibi olmak istemiştim mağdurumda mağdurum edebiyati yani :)))))) ama kavgasız gürültüsüzzz çok çektim ben onlardan şükür kocamın gözü açıldı :)))

valla cnm gerçektende annenle paylaştıkların ayrı olmalı yani eşine söylenecek şey değil bunlar. düşünsene senin kayınvaliden anneni kötülüyor (oğluna anlatıyor) eşinde gelip bunu seninle paylaşıyor. ne hissedersin? hem kocana hemde kayınvalidene bozulursun, kızarsın hatta küsersin belkide. yani kocan annenin yanına gitmmekle bir yandan haklı bence. Ancak kocan annasine saygı gösterilmesini istiyorsan senin annenede ne olursa olsun saygı göstermeli bence. üzme kendini kocanın gönlünü al haftasonu annene gitmek yerine kocanla baş başa bi yemek organize et daha iyi. annenle yine paylaş ama ağzını sıkı tut ve aklını çelmesine izin verme kendi düşüncen ve fikirlirin olsun çünkü eşin seni sen olduğun için sevdi...

Canımsın..Acıların neferi olunca işte böyle taktiklerin neferi oluyor... Arzu edersen sana da yardımcı olabilirim.. Derdim sadece sıkıntı çeken ve eezilen kadınlara yardımcı olmak.. Hele de haksızlık nankörlük oldu mu hiç tahammül edemiyorum...
Neferim benim... Ben de 3 aylik evliyim de cok sukur simdilik eşten ve ailesinden sorun yok. Benim eşim bu konuda hassastır. Ben ailesinde biraz fazla iş yapsam hemen suratini asar otur artik sen bu evde hizmetçi degilsin herkes kendi isini kendi yapsin der :KK6: Madem benim derdime de care bulacaksin bul bakalim. Ben y.lisans yapiyorum ve suan tez asamasindayim ama bir turlu bitmiyor bu tez. Ver bakalim receteyi tez zamanda nasil bitirebilirim bu tezi :KK34:

nefertiti arkadaş ne güzel taktikler vermiş bende tam buna benzer şeyler yazacaktım şu ki onlar sana nasıl davranıyorlar eşinin yanında sorun yok eşin gidince herşeyi yapıyorlar ama sen bir adım daha önde dur onlarada bişi söyleme eşinede ben onları çok seviyorum elimden geleni yapıyorum imajını çiz ufacık bir hatadan sonra yapıştır ben onları çok seviyorum ama onların bu hareketi beni çok üzüyor halbuki ben onların kızı gibi olmak istemiştim mağdurumda mağdurum edebiyati yani :)))))) ama kavgasız gürültüsüzzz çok çektim ben onlardan şükür kocamın gözü açıldı :)))
sende bizdensin desene :)
sen aşmışsın canım sorunlarını çok sevindim sıra bende şimdi :) olayları durumları gün gün yazacağım size o güzelll fikirlerinizi alacağım kv - gelin polemiğini yenen kankitolarımmmm :)

valla cnm gerçektende annenle paylaştıkların ayrı olmalı yani eşine söylenecek şey değil bunlar. düşünsene senin kayınvaliden anneni kötülüyor (oğluna anlatıyor) eşinde gelip bunu seninle paylaşıyor. ne hissedersin? hem kocana hemde kayınvalidene bozulursun, kızarsın hatta küsersin belkide. yani kocan annenin yanına gitmmekle bir yandan haklı bence. Ancak kocan annasine saygı gösterilmesini istiyorsan senin annenede ne olursa olsun saygı göstermeli bence. üzme kendini kocanın gönlünü al haftasonu annene gitmek yerine kocanla baş başa bi yemek organize et daha iyi. annenle yine paylaş ama ağzını sıkı tut ve aklını çelmesine izin verme kendi düşüncen ve fikirlirin olsun çünkü eşin seni sen olduğun için sevdi...
şu hastalığımı yeneyim yemeği hazırlıcam canım :) ama okuduysan yorumları ben şu an elimi kaldıramayacak kadar çok hastayım :KK73::KK73::KK73::KK73:

Neferim benim... Ben de 3 aylik evliyim de cok sukur simdilik eşten ve ailesinden sorun yok. Benim eşim bu konuda hassastır. Ben ailesinde biraz fazla iş yapsam hemen suratini asar otur artik sen bu evde hizmetçi degilsin herkes kendi isini kendi yapsin der :KK6: Madem benim derdime de care bulacaksin bul bakalim. Ben y.lisans yapiyorum ve suan tez asamasindayim ama bir turlu bitmiyor bu tez. Ver bakalim receteyi tez zamanda nasil bitirebilirim bu tezi :KK34:
Sen maraba mısın? Boşver .Tezin tamamını sen mi yazacaksın? Bırak gerisini de kaynanan yazsın.. :-) :-)

şu hastalığımı yeneyim yemeği hazırlıcam canım :) ama okuduysan yorumları ben şu an elimi kaldıramayacak kadar çok hastayım :KK73::KK73::KK73::KK73:
cnm inan bana ben senin ilk yazdıklarını okudum yardım edin lütfen yazın v.s o yüzde hiç okumadım yazıları hemen sana cvp yazayım dedim :) tabi yazdıktan sonra okumaya başladım :)))) neyse konu çözülmüş gözüküyor. çok sevindim. daha çok yenisn evlilikte olacak bunlar merak etme. sen gel bizimle paylaş :) yardım ederiz...

cnm inan bana ben senin ilk yazdıklarını okudum yardım edin lütfen yazın v.s o yüzde hiç okumadım yazıları hemen sana cvp yazayım dedim :) tabi yazdıktan sonra okumaya başladım :)))) neyse konu çözülmüş gözüküyor. çok sevindim. daha çok yenisn evlilikte olacak bunlar merak etme. sen gel bizimle paylaş :) yardım ederiz...
Teşekkür ederim kızlar yardım severliliğiniz için. Canımsınn :KK19:

Direkt olarak annenin snei etkilediğini, akıl verdiğini düşünüyor eşin.
Her kim olursa olsun istemsiz de olsa tepki verirdi.
En azından annenin ağzından çıkmamış da senin düşüncelerin gibi söyleseydin bu kadar acıtmazdı eşini.
Kendi annesi haksız dahi olsa senin annene karşı düşman bile olabilir.

Direkt olarak annenin snei etkilediğini, akıl verdiğini düşünüyor eşin.
Her kim olursa olsun istemsiz de olsa tepki verirdi.
En azından annenin ağzından çıkmamış da senin düşüncelerin gibi söyleseydin bu kadar acıtmazdı eşini.
Kendi annesi haksız dahi olsa senin annene karşı düşman bile olabilir.
evet canım bir anlık öfkeyle çıktı ağzımdan ama çıktığı an itibariyle bir an düşündüm ben ne dedim diye. akacak kan damar da durur mu hiç ? benim içimden gelen söz de durmadı işte yerinde :( bu yüzden çok üzgünüm. ama bu hatayı bir daha yapmam tabiki ağzım yandı bir kere

evet canım bir anlık öfkeyle çıktı ağzımdan ama çıktığı an itibariyle bir an düşündüm ben ne dedim diye. akacak kan damar da durur mu hiç ? benim içimden gelen söz de durmadı işte yerinde :KK43: bu yüzden çok üzgünüm. ama bu hatayı bir daha yapmam tabiki ağzım yandı bir kere
yapmazsın da bu dediğin eşinde antipati uyandırdı zor unutur yani.
aynı şeyi o demiş olsa sana sen de gıcık olursun annesine.
Zamanla düzelir umarım.

canlarım çalıştığım için anca musait olabildim. size yazmak için de sabırsızlanıyordum :) öncelikle herşey yolunda gidiyor. ama hastalığa o kadar kaptırdım ki kendimi neredeyse ben bile inanacağım :KK70: şimdi dostlar , iş çıkışlarında eşim olmadan evime gidememe sorunum vardı okuyan arkadaşlar bilir. çok tenha yerde kalıyor neredeyse 2-3 ev var evimin olduğu yerde. her neyse eşimi aradım mesai de olup olmadığını sordum mesai kalmış. bende o zaman ablama gidiyorum ordan alırsın beni hiç halim yok zor yürüyorum dedim. gidene kadar telefonda konuştuk. sonra ablama geldim orda da hastaymışım gibi davrandım. doktor haplar vermişti ablam ilaçlarını içtin mi içiyor musun diye soruyordu bir yandan da yemek yedim. sonra hap içer gibi yapıp hapı çantama attım :( evet yaptım kızlar . sonra sıcacık sobanın yanında tekir gibi oturdum :) sonra 11 buçuk tu eşim almaya geldi indim aşağı sıcakta oturduğum için yanaklarım kıpkırmızı olmuştu ve sıcaktı ateşime baktı hemen sonra sarılıp öylece eve doğru yürüdük. eve geldik sana hazırlayım ben birşeyler dedim bitkin bir halde . yok canım zahmet etme git yat dinlen sen dedi annemler hamur yapmıştı onları koydum önüne ocağı yakıp ısıtalım 2 dk dedim. yok cnm yat sen ben böyle seviyorum dedi. bende ısrar etmedim. yattım pijamalarımı giyip. sonra geldi yanıma. oy benim karım hasta mı olmuş kıyamammm bütün gün seni düşündüm eve gitsem de bir an önce öpe öpe bitirsem dedim diyor. bende hiç taviz vermiyorum tabi hasta mı oldun sennn aşkım benim diyor hıı hııı evet diyorum üşürmüş gibi sarılarak :KK22: sonra sımsıkı sarıldı bana öptü defalarca yüzümün iğne deliği kadar öpülmedik yeri kalmadı. sonrada uyuduk musmutluuu bir şekilde :) :KK36::KK36::KK36:

canlarım çalıştığım için anca musait olabildim. size yazmak için de sabırsızlanıyordum :) öncelikle herşey yolunda gidiyor. ama hastalığa o kadar kaptırdım ki kendimi neredeyse ben bile inanacağım :KK70: şimdi dostlar , iş çıkışlarında eşim olmadan evime gidememe sorunum vardı okuyan arkadaşlar bilir. çok tenha yerde kalıyor neredeyse 2-3 ev var evimin olduğu yerde. her neyse eşimi aradım mesai de olup olmadığını sordum mesai kalmış. bende o zaman ablama gidiyorum ordan alırsın beni hiç halim yok zor yürüyorum dedim. gidene kadar telefonda konuştuk. sonra ablama geldim orda da hastaymışım gibi davrandım. doktor haplar vermişti ablam ilaçlarını içtin mi içiyor musun diye soruyordu bir yandan da yemek yedim. sonra hap içer gibi yapıp hapı çantama attım :KK43: evet yaptım kızlar . sonra sıcacık sobanın yanında tekir gibi oturdum :) sonra 11 buçuk tu eşim almaya geldi indim aşağı sıcakta oturduğum için yanaklarım kıpkırmızı olmuştu ve sıcaktı ateşime baktı hemen sonra sarılıp öylece eve doğru yürüdük. eve geldik sana hazırlayım ben birşeyler dedim bitkin bir halde . yok canım zahmet etme git yat dinlen sen dedi annemler hamur yapmıştı onları koydum önüne ocağı yakıp ısıtalım 2 dk dedim. yok cnm yat sen ben böyle seviyorum dedi. bende ısrar etmedim. yattım pijamalarımı giyip. sonra geldi yanıma. oy benim karım hasta mı olmuş kıyamammm bütün gün seni düşündüm eve gitsem de bir an önce öpe öpe bitirsem dedim diyor. bende hiç taviz vermiyorum tabi hasta mı oldun sennn aşkım benim diyor hıı hııı evet diyorum üşürmüş gibi sarılarak :KK22: sonra sımsıkı sarıldı bana öptü defalarca yüzümün iğne deliği kadar öpülmedik yeri kalmadı. sonrada uyuduk musmutluuu bir şekilde :) :KK36::KK36::KK36:
nefertiti27 :) nasılım ?

nefertiti27 :) nasılım ?
Çok iyisin canım..Seni tebrik ederim.. Artık bugüne ve yarına iyileşmiş ol tatlım... Ve eşine de bir teşekkür etsen güzel olur. Çok incesin, naziksin benimle ilgilenmen beni iyileştirdi filan. .Azıcık o da pohpohlansın.. Hakediyor.. Çünkü gerçekten sana güzel davranmış bacım.... Ama kayınvalideye gene gitmek yok.. Seni o aradı mı hiç geçmiş olsun diye yok... Şİmdi yeni bir planımız var.. O da şu... Önce sorularımı cevapla bacım..
1- Bütün ailen İStanbulda mı?
2-Ailende çok ama çok kafaya takacak, düşünecek bir dert var mı?
3- Senin geçmişte yaşadığın bir dert tasa atlatamadığın bir travama var mı?
CEvaplardan sonra yeni planı açıklıyorum canım..
Bu arada eşin seni -maaşşallaahhhh - çok seviyor..

Çok iyisin canım..Seni tebrik ederim.. Artık bugüne ve yarına iyileşmiş ol tatlım... Ve eşine de bir teşekkür etsen güzel olur. Çok incesin, naziksin benimle ilgilenmen beni iyileştirdi filan. .Azıcık o da pohpohlansın.. Hakediyor.. Çünkü gerçekten sana güzel davranmış bacım.... Ama kayınvalideye gene gitmek yok.. Seni o aradı mı hiç geçmiş olsun diye yok... Şİmdi yeni bir planımız var.. O da şu... Önce sorularımı cevapla bacım..
1- Bütün ailen İStanbulda mı?
2-Ailende çok ama çok kafaya takacak, düşünecek bir dert var mı?
3- Senin geçmişte yaşadığın bir dert tasa atlatamadığın bir travama var mı?
CEvaplardan sonra yeni planı açıklıyorum canım..
Bu arada eşin seni -maaşşallaahhhh - çok seviyor..
1- evet canım istanbulda.
2-yok gibi
3-onun ailesi uzak dursa benden çok iyi olur tek sıkıntı bana sözlü- nişanlı ve şuan yaptıkları katlanamıyorum

Back