- 31 Ekim 2014
- 252
- 254
- 48
- 46
Tamam hergün rapor bekliyorum ama.. CAnım benimm. .GArdaşımmmmmahhh iyilik meleğimm benimm:) yazılarını hep sabırsızlıkla bbekliyorum. dediklerini de harfiyen uygulayacağım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam hergün rapor bekliyorum ama.. CAnım benimm. .GArdaşımmmmmahhh iyilik meleğimm benimm:) yazılarını hep sabırsızlıkla bbekliyorum. dediklerini de harfiyen uygulayacağım.
canım normalde evde nasıl dolaşıyorsun. özenli giyiniyor musunCanım merak etme.. bu dembesekliklere de ceva pvereceğiz.. Hele şu kiloları atalım bir.. Sen hiçç çcanını sıkma.. Hem boşver siyaseti onlar aralarında konuşsun.. Sen niye karışıyorsun.. Adamla formaları giyip bir tek kale maç yapmadığınız kalmış neredeyse.. Boşveeeeeerrrrrrrr... Siyaset politika sevmem de yaw.. Konuşma sen onun kankisi misin arakdaş........
Ay öyle bir model bende de var.. Şimdi sen eşinin zaafını filan buluver.. Ya da bir konuşma da laf at.. Ama başka bir hikayede başka bir erketen bahsederken :Ya şu erkekler de siyaset ve futboldan başka bir şey hakkında konuşmayı beceremiyorlar. Bence başka işlerde başarılı olamıyorlar o yüzden komleks neticesi bu. .Galiba aşağılık kompleksi.." böyle bir kere bu cümleyi ediver .O da kendini düşünecektir... Ve değişecektir biraz. Değişmezse gel bana yaz. Başak bir model buluruz...derdi günü siyasi tweetler atmak, siyasi makaleler okumak, siyasi programlar izlemek, siyasi yazılay yazmak... ve maç izlemek... galatasaraydan nefret ettim yahuuu... bu nedir arkadaşşş....
KESİNLİKLE RAPORLARIM HAZIR OLACAK :)Tamam hergün rapor bekliyorum ama.. CAnım benimm. .GArdaşımmmmm
yahu severi nefertiti.... bende severim... kimle arasında konuşsun... ben varım.. annem bile artık illallah diyor...onlara gidincede gümbür gümbür siyaset...tamam konuşalım ama kadın oldugumuda biliym yawwww.... dur ben haftaya salı partilerin grup toplantısı oldugunda soyunup buyrun buda benim grup toplantım diyimmm... peeee igrencimmmCanım merak etme.. bu dembesekliklere de ceva pvereceğiz.. Hele şu kiloları atalım bir.. Sen hiçç çcanını sıkma.. Hem boşver siyaseti onlar aralarında konuşsun.. Sen niye karışıyorsun.. Adamla formaları giyip bir tek kale maç yapmadığınız kalmış neredeyse.. Boşveeeeeerrrrrrrr... Siyaset politika sevmem de yaw.. Konuşma sen onun kankisi misin arakdaş........
Ahhhhhh gülüm ahhhhhhhhh gülüm pijamayla da gezmem. Özenli giyinirim ama başımda bir tombiklik belası var... 25 kg vereceğim inşallah MAyıs a kadar.... Ama kilo almadan önce çok güzel elbiseler, tshirt ler güzel şeyler giyerdim. Çok açık giyinmiyoru mzaten evde abartırdım abartırdım..canım normalde evde nasıl dolaşıyorsun. özenli giyiniyor musun
CANIM YA NE KADAR SİNİR BOZUCU. BİR DE İNSAN UYUYAMAZ ÖYLE OLUNCA BEN SİNİRİMDEN ÖLÜRÜMesse00
nefertiti27 dün akşam küstüm uyudum....
farketmediii...
bugün hiç cevap vermiycem telefonlarına... ama daha hiç aramadıııııııııı![]()
Bence kocan seni aldatıyor.......esse00
nefertiti27 dün akşam küstüm uyudum....
farketmediii...
bugün hiç cevap vermiycem telefonlarına... ama daha hiç aramadıııııııııı![]()
benmiicanım normalde evde nasıl dolaşıyorsun. özenli giyiniyor musun
sen beni görsen :) bir damla makyaj yapmam evde d tayt üstüne hemen polar geçirirm kapşonlu :) kadınsı bir görüntüm olmaz pek anca bir yere gideceğiz öyle..Ahhhhhh gülüm ahhhhhhhhh gülüm pijamayla da gezmem. Özenli giyinirim ama başımda bir tombiklik belası var... 25 kg vereceğim inşallah MAyıs a kadar.... Ama kilo almadan önce çok güzel elbiseler, tshirt ler güzel şeyler giyerdim. Çok açık giyinmiyoru mzaten evde abartırdım abartırdım..
CANIM YA NE KADAR SİNİR BOZUCU. BİR DE İNSAN UYUYAMAZ ÖYLE OLUNCA BEN SİNİRİMDEN ÖLÜRÜMHİÇ TELEVİZYONU KAPATIP ARTIK BENİMLE İLGİLENMELİSİN DEYİP AĞLADIN MI
canım eşin zayıflamanı istiyor mubenmiiesse00 işte rahat ev kıyafetleri falan ama çamaşır sulu eşofmanlada gezmiyorum.... zaten tombalak birşeyim... ne kadar negiyeyimmm bacııımmmm
kimle..... fatma şahinlemi...emine erdoganlamı... tek gördügü onlar...Bence kocan seni aldatıyor.......
![]()
![]()
![]()
![]()
bir de öyle dene bakalım... belki bişeyler dank eder kafasına.dur kız bu akşam aglıym... ama oglum uyudugunda...esastan aglıyorum sanar çocukcagız... duuurrr hıçkıra hıçkıra...
hiiiiii.. hemen kendine güzel elbiseler kıyafetler alıyorsun... Evde de adama güzel hoş görün bacım.. Yoksa gözü başka yer ekaymasın. .Evde de hiç olmazsa bir kalem bir allık sakın ihmal etme.. Bak bu ay maaşını alınca gidip adamakllı kadınsı şeyler alıyorsun tamam mı.. öyle pahalı olmasına gerek yok. lcw de çok uygun... güzel çiçekli bir gömlek altına kot. .Veya tayt üstüne güzel seksi uzun bir tshirt.. Böyle 4- 5 takımın olsa yeter güzelim..sen beni görsen :) bir damla makyaj yapmam evde d tayt üstüne hemen polar geçirirm kapşonlu :) kadınsı bir görüntüm olmaz pek anca bir yere gideceğiz öyle..
hahahahaaa :) bence fatma şahin. çünkü kmse emine gibi karısı olsun istemez adamın her dk k.. dibinde :)kimle..... fatma şahinlemi...emine erdoganlamı... tek gördügü onlar...![]()
öyle bir tabudurki o bizim evde... çoookkk bozulacagımı bilir ve asla agzına almaz... asla... ama diyete başladıgımdan bu yana ilgileniyor bu olayla... ve zayıfladıgımı falan söylüyor... hah dün akşam bana diyorki iktisad risalesi oku... çok faydalı olur... delimidir nedirrr... yok yahuuu agliyciymmmmcanım eşin zayıflamanı istiyor mu
Ayy buna çok güldümkimle..... fatma şahinlemi...emine erdoganlamı... tek gördügü onlar...![]()
Bu ne yaaa çok güldüm... Grup toplantısı..Hah aha.. Hangi toplantı daha güzel.. HAdi tercih et...yahu severi nefertiti.... bende severim... kimle arasında konuşsun... ben varım.. annem bile artık illallah diyor...onlara gidincede gümbür gümbür siyaset...tamam konuşalım ama kadın oldugumuda biliym yawwww.... dur ben haftaya salı partilerin grup toplantısı oldugunda soyunup buyrun buda benim grup toplantım diyimmm... peeee igrencimmm![]()