• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİME BU DURUMDA NASIL DAVRANMALIYIM YARDIM KIZLAR :(:(

Canım merak etme.. bu dembesekliklere de ceva pvereceğiz.. Hele şu kiloları atalım bir.. Sen hiçç çcanını sıkma.. Hem boşver siyaseti onlar aralarında konuşsun.. Sen niye karışıyorsun.. Adamla formaları giyip bir tek kale maç yapmadığınız kalmış neredeyse.. Boşveeeeeerrrrrrrr... Siyaset politika sevmem de yaw.. Konuşma sen onun kankisi misin arakdaş........
canım normalde evde nasıl dolaşıyorsun. özenli giyiniyor musun

derdi günü siyasi tweetler atmak, siyasi makaleler okumak, siyasi programlar izlemek, siyasi yazılay yazmak... ve maç izlemek... galatasaraydan nefret ettim yahuuu... bu nedir arkadaşşş....
Ay öyle bir model bende de var.. Şimdi sen eşinin zaafını filan buluver.. Ya da bir konuşma da laf at.. Ama başka bir hikayede başka bir erketen bahsederken :Ya şu erkekler de siyaset ve futboldan başka bir şey hakkında konuşmayı beceremiyorlar. Bence başka işlerde başarılı olamıyorlar o yüzden komleks neticesi bu. .Galiba aşağılık kompleksi.." böyle bir kere bu cümleyi ediver .O da kendini düşünecektir... Ve değişecektir biraz. Değişmezse gel bana yaz. Başak bir model buluruz...

Canım merak etme.. bu dembesekliklere de ceva pvereceğiz.. Hele şu kiloları atalım bir.. Sen hiçç çcanını sıkma.. Hem boşver siyaseti onlar aralarında konuşsun.. Sen niye karışıyorsun.. Adamla formaları giyip bir tek kale maç yapmadığınız kalmış neredeyse.. Boşveeeeeerrrrrrrr... Siyaset politika sevmem de yaw.. Konuşma sen onun kankisi misin arakdaş........
yahu severi nefertiti.... bende severim... kimle arasında konuşsun... ben varım.. annem bile artık illallah diyor...onlara gidincede gümbür gümbür siyaset...tamam konuşalım ama kadın oldugumuda biliym yawwww.... dur ben haftaya salı partilerin grup toplantısı oldugunda soyunup buyrun buda benim grup toplantım diyimmm... peeee igrencimmm:-)

canım normalde evde nasıl dolaşıyorsun. özenli giyiniyor musun
Ahhhhhh gülüm ahhhhhhhhh gülüm pijamayla da gezmem. Özenli giyinirim ama başımda bir tombiklik belası var... 25 kg vereceğim inşallah MAyıs a kadar.... Ama kilo almadan önce çok güzel elbiseler, tshirt ler güzel şeyler giyerdim. Çok açık giyinmiyoru mzaten evde abartırdım abartırdım..

esse00 esse00 nefertiti27 nefertiti27 dün akşam küstüm uyudum....
farketmediii...
bugün hiç cevap vermiycem telefonlarına... ama daha hiç aramadıııııııııı :mad::mad:
CANIM YA NE KADAR SİNİR BOZUCU. BİR DE İNSAN UYUYAMAZ ÖYLE OLUNCA BEN SİNİRİMDEN ÖLÜRÜM :( HİÇ TELEVİZYONU KAPATIP ARTIK BENİMLE İLGİLENMELİSİN DEYİP AĞLADIN MI

Ahhhhhh gülüm ahhhhhhhhh gülüm pijamayla da gezmem. Özenli giyinirim ama başımda bir tombiklik belası var... 25 kg vereceğim inşallah MAyıs a kadar.... Ama kilo almadan önce çok güzel elbiseler, tshirt ler güzel şeyler giyerdim. Çok açık giyinmiyoru mzaten evde abartırdım abartırdım..
sen beni görsen :) bir damla makyaj yapmam evde d tayt üstüne hemen polar geçirirm kapşonlu :) kadınsı bir görüntüm olmaz pek anca bir yere gideceğiz öyle..

CANIM YA NE KADAR SİNİR BOZUCU. BİR DE İNSAN UYUYAMAZ ÖYLE OLUNCA BEN SİNİRİMDEN ÖLÜRÜM :KK43: HİÇ TELEVİZYONU KAPATIP ARTIK BENİMLE İLGİLENMELİSİN DEYİP AĞLADIN MI

dur kız bu akşam aglıym... ama oglum uyudugunda...esastan aglıyorum sanar çocukcagız... duuurrr hıçkıra hıçkıra...

sen beni görsen :) bir damla makyaj yapmam evde d tayt üstüne hemen polar geçirirm kapşonlu :) kadınsı bir görüntüm olmaz pek anca bir yere gideceğiz öyle..
hiiiiii.. hemen kendine güzel elbiseler kıyafetler alıyorsun... Evde de adama güzel hoş görün bacım.. Yoksa gözü başka yer ekaymasın. .Evde de hiç olmazsa bir kalem bir allık sakın ihmal etme.. Bak bu ay maaşını alınca gidip adamakllı kadınsı şeyler alıyorsun tamam mı.. öyle pahalı olmasına gerek yok. lcw de çok uygun... güzel çiçekli bir gömlek altına kot. .Veya tayt üstüne güzel seksi uzun bir tshirt.. Böyle 4- 5 takımın olsa yeter güzelim..

canım eşin zayıflamanı istiyor mu
öyle bir tabudurki o bizim evde... çoookkk bozulacagımı bilir ve asla agzına almaz... asla... ama diyete başladıgımdan bu yana ilgileniyor bu olayla... ve zayıfladıgımı falan söylüyor... hah dün akşam bana diyorki iktisad risalesi oku... çok faydalı olur... delimidir nedirrr... yok yahuuu agliyciymmmm

yahu severi nefertiti.... bende severim... kimle arasında konuşsun... ben varım.. annem bile artık illallah diyor...onlara gidincede gümbür gümbür siyaset...tamam konuşalım ama kadın oldugumuda biliym yawwww.... dur ben haftaya salı partilerin grup toplantısı oldugunda soyunup buyrun buda benim grup toplantım diyimmm... peeee igrencimmm:-)
Bu ne yaaa çok güldüm... Grup toplantısı..Hah aha.. Hangi toplantı daha güzel.. HAdi tercih et...

Back