ayyyy ne olcek.... birbirimize iyi dileklerimizi dileyip anatomik alanda çalışmalar yaptıkkPeki bir saat konuştuktan sonra tam olarak ne oldu?![]()
![]()
Anlat bize..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy ne olcek.... birbirimize iyi dileklerimizi dileyip anatomik alanda çalışmalar yaptıkkPeki bir saat konuştuktan sonra tam olarak ne oldu?![]()
![]()
Anlat bize..
ahahahah çok güldüm :) senin koca ne komik öyle bir biskrem versemben cuma gün iyice trip attım.. defalarca aradı cevap vermedim... sonra okul çıkışı ogluma arattım... sonrasında bana mesaj atmış... bi biskrem versem demiş... onada cevap yazmadım... sonra nazım hikmetten bişeyler parçalamış... onada cevap vermedim... bende buraya kadar hava 1500sonra kendide trip atmaya başladı..ilgilenmedi falan... tabii bozuldum ama yigitlige laf getirmemek için salonda uyudum... neyse sonra geldi odada kayıp var falan diye espri yapıp ışıgı falan açtı... yorganı açtıgında pat diyegevrek gevrek gülen yüzümü gördüm... artık barışacagımız netleşti...sonra sinir oldugumu falan anlattım bir saat falan konuştuk ee sonrada napcennn mecbur.....
![]()
:) eyvah eyvahhhayyyy ne olcek.... birbirimize iyi dileklerimizi dileyip anatomik alanda çalışmalar yaptıkk![]()
Kız market yok mu? Zaten sen bahsettiğinde nasıl bir ortam olduğunu tahmin etmiştim... Neyse uygun bir zamanında alırsın birşeyler o zaman.. Bu konu açtığın sıkıntıdan kurtulmana sevindim.. Allah ağzınızın tadını bozmasınCANIM iş konusunda ben 1 dk bile izin alamıyorum. vermiyorlar. birde burada hediyelik alabileceğim bir yyer yok köy ayol köy :)
durumu düzelince yazmayı bıraktı bu kız...Son durum ne acabaaa???
Nefertitiimm ocagina düştümdurumu düzelince yazmayı bıraktı bu kız...![]()
yarın yemeği kendı yapsın sen begenme.. benım eşim yapsa asla yemek falan goremez kendım hazırlar kendım yerım özur dıleyene kadar.Nefertitiimm ocagina düştümBen 3 aylik evliyim yemek konusunda bazı sıkıntılar cekiyorum. Kayinvalidem gunluk 4 4luk sofra hazirlar. Ama benim 2 kisiye cesit cesit salata vs yapmak zoruma gidiyor. Bir de ben calisan bir bayanim haa bu aralar ise gitmiyorum evde tez yaziyorum o ayri. Simdi sorun şu. Esim benden 40 yillik ev hanimi mahareti bekliyor. Aslinda guzel yemek yaparım ama tek basina yapmanin verdiği stresten midir nedir cok panikliyorum. Bir de pratik eksigim var yani cok vakit geciriyorum. Normalde de yaptigim isi cok temiz yaparım ama elim biraz agirdir. Esim kahvalti biraz gec kalsa ya da yemegi iste suyu biraz az olsa surat yapiyor ve yemek boyu konusmuyor. Bu sefer de benim kafamin tasi atiyor. Bu aksam da et yaptim ve normalde her eti yaptigimda sulu yapmamisin diye surat yapar bugun de duduklu de yaptim ve onu da sulu seviyo diye hatirladim tas kebabi gibi sulu yaptim. Sofraya koyunca bu niye sulu ben duduklude susuz severim dedi. O deyince hatırladım evet o susuz severdi babam sulu severdi ama olan oldu. Tabagindan suyunu süzdüm ama iki catal aldi kalkti yemedi. Napayim ben simdi bi akil ver.
(((
Gecen pazar kahvaltiya ozendim biraz pazar cesit cok olsun diye o da gitti fir8ndan pide aldi geldi ama o geldiginde masa hazir degildi ama hersey hazirdi aslinda yani bi 5 dk daha gelmese hersey sofrada olacakti. Geldi ve sinitli bir sekilde tezgahtakileri masaya koydu. Ben de ne oluyo dedim. Ben sıcak ekmek aldim ama sen hazirlayana kadar soğudu dedi ama surat beş karış. Ben de oyle olmaz böyle olur dedim tabagini onunr firlattim simdi ye dedim ve kalktim gittim. Sonra iki saat ozur diledi. Tum evi supurdu vs. Kalhvaltilik yaptigim seyleri isitti elimden zorla goturdu oturduk yedik neyse o gün özür diledi ama bugun de aynısını yapıyor. Ben de karar verdim yarin yemek yapmayacagim zaten.yarın yemeği kendı yapsın sen begenme.. benım eşim yapsa asla yemek falan goremez kendım hazırlar kendım yerım özur dıleyene kadar.
sofradan kalkmak hiç hoş bir hareket degıl..
Csnim mesajini yeni gordum... Tanam sana yardimci olacagim.. Yarin yazacagim bir sikinti olmazsa.. Bir planim var bebeeeemm.. Fakat bu arqda biraz daha detay ver. Esinin.burcu.. Neleri sever, sevmez.. Yasi kac? Samimi oldugunuz aile yakininiz var mi?yarın yemeği kendı yapsın sen begenme.. benım eşim yapsa asla yemek falan goremez kendım hazırlar kendım yerım özur dıleyene kadar.
sofradan kalkmak hiç hoş bir hareket degıl..
Kiz bir de kocanin muhakkak bir zaafi vardir.. Hele bir dusun.. Mesela cevrenin dediklerini onemser mi.. Aptal gibi gorunmek sinirini bozar mi? Pohpohlanmak mi hosuna gider.. Nedir zaafi bir dusun.. Bir de babasinda da ayni hareketler var miydi?Gecen pazar kahvaltiya ozendim biraz pazar cesit cok olsun diye o da gitti fir8ndan pide aldi geldi ama o geldiginde masa hazir degildi ama hersey hazirdi aslinda yani bi 5 dk daha gelmese hersey sofrada olacakti. Geldi ve sinitli bir sekilde tezgahtakileri masaya koydu. Ben de ne oluyo dedim. Ben sıcak ekmek aldim ama sen hazirlayana kadar soğudu dedi ama surat beş karış. Ben de oyle olmaz böyle olur dedim tabagini onunr firlattim simdi ye dedim ve kalktim gittim. Sonra iki saat ozur diledi. Tum evi supurdu vs. Kalhvaltilik yaptigim seyleri isitti elimden zorla goturdu oturduk yedik neyse o gün özür diledi ama bugun de aynısını yapıyor. Ben de karar verdim yarin yemek yapmayacagim zaten.
Burcu akrep, hamur isi ve kizartmaya ete bayilir sebzeyi sevmez. Yasi 26. Ablasi var samimi oldugumuz doyebilirim.Csnim mesajini yeni gordum... Tanam sana yardimci olacagim.. Yarin yazacagim bir sikinti olmazsa.. Bir planim var bebeeeemm.. Fakat bu arqda biraz daha detay ver. Esinin.burcu.. Neleri sever, sevmez.. Yasi kac? Samimi oldugunuz aile yakininiz var mi?
Evet cevredekilerin onun hakkindaki dusuncelerini cok onemser ve surekli takdir edilmek ovgu duymak ister. Babasinin kopyasi diyebilirim. Ablalari hep babami kinadi ama kendisi babamdan daha beter oldu diyolar.Kiz bir de kocanin muhakkak bir zaafi vardir.. Hele bir dusun.. Mesela cevrenin dediklerini onemser mi.. Aptal gibi gorunmek sinirini bozar mi? Pohpohlanmak mi hosuna gider.. Nedir zaafi bir dusun.. Bir de babasinda da ayni hareketler var miydi?
Peki canim.. Bir düşün bakalim sende eksik gordigu birsey mi var.. Annesi gercekten güzel yemek yapiyor mu.. Yani yemek konusunda sana bu kadar rahat bir şekilde ters davranması garip.. Ve daha yeni evlisiniz.. Ayrica sormak istedigim suydu.. Ailecek samimi oldugunuz gorustugunuz arkadas olarak baska kari koca var mi? Bir de birlikte izlediğiniz begendiginiz bir dizi adialayim..Evet cevredekilerin onun hakkindaki dusuncelerini cok onemser ve surekli takdir edilmek ovgu duymak ister. Babasinin kopyasi diyebilirim. Ablalari hep babami kinadi ama kendisi babamdan daha beter oldu diyolar.
Annesi gercekten guzel yemek yapar ama cevresinde benim yaptigim yemekleri yapamayan kac yillik evliler var. Arkadas cevresinde evli cift uok hic. Aile cevresinde de ablasindan baska oyle oturdugumuz samimi oldugumuz yok. Karadayiyi kacirmiyoruz. Ara ara da kocamin ailesini izleriz. Tum bu sorularin devaminda ne cikacak cok merak ediyorum nefertitimPeki canim.. Bir düşün bakalim sende eksik gordigu birsey mi var.. Annesi gercekten güzel yemek yapiyor mu.. Yani yemek konusunda sana bu kadar rahat bir şekilde ters davranması garip.. Ve daha yeni evlisiniz.. Ayrica sormak istedigim suydu.. Ailecek samimi oldugunuz gorustugunuz arkadas olarak baska kari koca var mi? Bir de birlikte izlediğiniz begendiginiz bir dizi adialayim..