- 7 Haziran 2019
- 116
- 70
- 18
- 38
- Konu Sahibi Psikolojikdeliii
-
Ben karsima alip konusunca bana bakmiyor bile dinliyor ama cevap yok. Varsay ki cozulmedi napicaksin deyip duruyor. Bu benim sorunum diyor. Sehir disinda olsam napacaksin diyor. Bunun icin mi evlendin diyorYa böyle sorulara nasıl cevap vermez böyle bi saçmalık olabilir mi? Susmak da kabul etmektir bir nevi. Konuşmuyorsa demekki başkası var demekki ten uyumu yok, demekki ilgi alanı siz değilsiniz. Ben sizin yerinizde olsam rest çekerim çözmeyi denemezse de boşanırım çok net. Böyle bir evlilik hayatı genç bir çift için sözkonusu dahi olamaz benim gözümde. Eşiniz çok yanlış yapıyor.
Yooo asla tedavi falan gormuyor.eczaneye gidip ilac bile almayi bile akil edemiyor. Cunku namazda gozu yokki ezanda kulagi olsun. Sonra da kuru gurur. Safi gurur. Ne guzel demi. Ailesini de ayakta alkislayacagim gunler gelecek insallah. Yasadigimi rabbim biliyor. Beni siniyor ama ona inaniyorum sadece.Adam gurur yapsa sorunu yüz defa çözmeye çalışırdı bence. Anlamıyorum karısına karşı hiç mi mahcup olmuyor. Ya da gizli gizli tedavi görüyorda bir sonuca mı ulaşamıyor?
gizli tedavi gorucek kadar ince fikirli olsaydi, 8 aydir karisini reddetmezdi. bence adam halinden memnun. abla da durumun ciddietini gordu. kardesini aklamak icin, konu sahibini sindirmeye calisiyor.Adam gurur yapsa sorunu yüz defa çözmeye çalışırdı bence. Anlamıyorum karısına karşı hiç mi mahcup olmuyor. Ya da gizli gizli tedavi görüyorda bir sonuca mı ulaşamıyor?
Ben karsima alip konusunca bana bakmiyor bile dinliyor ama cevap yok. Varsay ki cozulmedi napicaksin deyip duruyor. Bu benim sorunum diyor. Sehir disinda olsam napacaksin diyor. Bunun icin mi evlendin diyorgizli tedavi gorucek kadar ince fikirli olsaydi, 8 aydir karisini reddetmezdi. bence adam halinden memnun. abla da durumun ciddietini gordu. kardesini aklamak icin, konu sahibini sindirmeye calisiyor.
boyle insanlarla anladiklari dilden konusmazsan basa cikamazsin.
bosver sen caktirmadan tedavi gormek gibi bisey zaten olamaz.. belli ki hayatindan memnun o. ablasi da farketti durumdaki sacmaligi, kardesini aklamak icin seni bukmeye calisiyor. bukulme.Yooo asla tedavi falan gormuyor.eczaneye gidip ilac bile almayi bile akil edemiyor. Cunku namazda gozu yokki ezanda kulagi olsun. Sonra da kuru gurur. Safi gurur. Ne guzel demi. Ailesini de ayakta alkislayacagim gunler gelecek insallah. Yasadigimi rabbim biliyor. Beni siniyor ama ona inaniyorum sadece.
gizli tedavi gorucek kadar ince fikirli olsaydi, 8 aydir karisini reddetmezdi. bence adam halinden memnun. abla da durumun ciddietini gordu. kardesini aklamak icin, konu sahibini sindirmeye calisiyor.
boyle insanlarla anladiklari dilden konusmazsan basa cikamazsin.
evet onun icin evlendin. sehir disinda olsaydi, mutlaka sevismek icin vakit yaratirdiniz. ablasini asla alttan alma. ablasi isine baksin.Ben karsima alip konusunca bana bakmiyor bile dinliyor ama cevap yok. Varsay ki cozulmedi napicaksin deyip duruyor. Bu benim sorunum diyor. Sehir disinda olsam napacaksin diyor. Bunun icin mi evlendin diyor
Diyorda diyor. Inanin ben oyle seyler duydum ki. Gurur yapsaydim eger 50 kere bosamistim. Ama ben Allahtan korkan kuldan utananim. Allah buyuk. Ben esimi sevdigim icin bugune kadar cabaladim hep hala da .seviyorum. sevdigim icin ablasina sustum alttan aldim ama goruyorum ki gercekten bosa cabaliyorum sanirim
Allahim sen buyuksun demeye kalkinca neler var denecek de. Allah korkumuz var. Insani cileden cikariyorlar ya. Resmen zorla soylettiricekler Allahim sen bilirsin yarabbim. Yok artik cok kotu oldum. 3 gundur gozumden yasim dinmiyor. Ben nerde hata yaptim diye. Bunu odeyecekler. Ama ben degil Allah odetecek onlara inaniyorumbosver sen caktirmadan tedavi gormek gibi bisey zaten olamaz.. belli ki hayatindan memnun o. ablasi da farketti durumdaki sacmaligi, kardesini aklamak icin seni bukmeye calisiyor. bukulme.
bir daha gururdan bahsederse, gururun kirilmasinin ne demek oldugunu en iyi ben bilirim.nerdeyse bi senedir reddediliyorum kocam tarafindan. bana kimse gururdan bahsetmesin.is gurur kirmaya gelirse, acarim bende agzimi de. bak nasil susucak gorumcen.
benim konum gorumce.Benim konum görümce değil, görümceden önemli daha büyük sorunları var şu an...
senin bir hatan yok.oturup gorumceme neden soyledim diye bosuna aglama.Allahim sen buyuksun demeye kalkinca neler var denecek de. Allah korkumuz var. Insani cileden cikariyorlar ya. Resmen zorla soylettiricekler Allahim sen bilirsin yarabbim. Yok artik cok kotu oldum. 3 gundur gozumden yasim dinmiyor. Ben nerde hata yaptim diye. Bunu odeyecekler. Ama ben degil Allah odetecek onlara inaniyorum
Cok sevdim ben cunku. 1 kere cabalamazsan bosanicam dedim. Ama lacka etmek istemedigim icin susup aylardir gozlemliyorum ne yapacagini. Ama sonuc sifir. Bir de aylar once danistigim derdimu paylastigim ablasi kalkmis bana simdi bunlari soyleyince kalbim sokuldu resmen. Dank etti kafamaevet onun icin evlendin. sehir disinda olsaydi, mutlaka sevismek icin vakit yaratirdiniz. ablasini asla alttan alma. ablasi isine baksin.
bosanmayi nicin dusunmuyorsunuz?
Aile içinde anlatilmamaliydi.esinizi tanımayan bir arkadaş olabilir ama akrabaya cinsel sorun anlatmak yanlis.cozumu belli.uroloji ve cinsel psikiyatri.ozelinizi açmayın insanlaraArkadaşlar merhaba.
Konunun özeti; 1 yıllık evliyim ve eşimin ilk gunumuzden bu yana cinsel isteksizligi var ve bu soruna cozum bulmuyor.1 yildir cektigimi ben bilirim. Ve ben bu sorunu ilk gorumcemle paylastim ve yardim istedim ne yapacagimi bilmedigim icin.ve kendiside simdi beni kocamin erkeklik gururunu kirmakla sorunumu anlatmakla sucluyor.oysaki benim amacim sadece ne yapabilirim diye yardim istemekti.yasadigim onca sorunun yaninda bu sozleri hic kaldiramadim. Sizce gorumcemin bu dediklerini esimle paylasmali miyim? Ilk benden duymasi ne kadar dogrudur?cunku ben herseyimi anlatirim. Ve ben tirnak.icinde esim cozum bulmadigi yok gibi davrandigi icin yardim istedim. Nolur bir akil verin. Tesekkurler
Tabiki bunun için evlendin. Beyimizin donunu çorabını yıkayıp, yemeğini hazır etmek için değil. Bir hayat paylaşmak, o hayattan birlikte zevk almak, ve çocuk yapmak için evlenilir genelde, deli midir nedir yaa bunun için mi evlendin diyor bi de.. Vallahi Allah büyük de sorunlar da kendiliğinden çözülmez, çözülmüyorsa da siz başka çözümüne bakacaksınız kusura bakmasın artık!Ben karsima alip konusunca bana bakmiyor bile dinliyor ama cevap yok. Varsay ki cozulmedi napicaksin deyip duruyor. Bu benim sorunum diyor. Sehir disinda olsam napacaksin diyor. Bunun icin mi evlendin diyor
Diyorda diyor. Inanin ben oyle seyler duydum ki. Gurur yapsaydim eger 50 kere bosamistim. Ama ben Allahtan korkan kuldan utananim. Allah buyuk cok buyuk
Dogru ama sunu sormak istiyorum. Esiniz tedavi olmuyor gitmiyor. Ve siz gun geliyor bosaniyorum diyorsunuz. Ailelerden gizli mi bosanicaz. Sormayacaklar mi noldu diye. Ben yalan mi soyliycem. Birde hazmedemedigim ne biliyor musunuz. Ben bu sorunun sahibi ilsaydim ve kocami istemeseydim omrum ne kadardi acaba? Cok uzun olmazdi asla sanmiyorum.ve benim gururumu bir Allahin kulu umursamazdi iste buna eminim.Aile içinde anlatilmamaliydi.esinizi tanımayan bir arkadaş olabilir ama akrabaya cinsel sorun anlatmak yanlis.cozumu belli.uroloji ve cinsel psikiyatri.ozelinizi açmayın insanlara
Cok sevdim ben cunku. 1 kere cabalamazsan bosanicam dedim. Ama lacka etmek istemedigim icin susup aylardir gozlemliyorum ne yapacagini. Ama sonuc sifir. Bir de aylar once danistigim derdimu paylastigim ablasi kalkmis bana simdi bunlari soyleyince kalbim sokuldu resmen. Dank etti kafama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?