• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kayinvalide derdi de benden 😞

İşine geleni nasıl da duymuş😃
Zaten siz yapacakmışsınız daha derdin ne be kadın😄
Çok merak ettim evde ne yiyiyorlar? Kp mi yapıyor? 🙄🙂
Kp uzun yol şoförü haftanın 4 günü filan olmaz bazen . Gelince de 1 haftalık yemekleri yiyorlar yada hazır yiyorlarmış kp eşimi arayıp şikayet ediyor . Geçen beni aradı kp birşey sormaya bana diyor ki anneni yedirdim yatırdım🤣 kp arayıp ne yediniz diye bize soruyor yazık valla .

Kp uzun yol şoförü haftanın 4 günü filan olmaz bazen . Gelince de 1 haftalık yemekleri yiyorlar yada hazır yiyorlarmış kp eşimi arayıp şikayet ediyor . Geçen beni aradı kp birşey sormaya bana diyor ki anneni yedirdim yatırdım🤣 kp arayıp ne yediniz diye bize soruyor yazık valla .
Üzüldüm adama ya🙁
Doğuma gelmemesi için sağlam bir çözüme ihtiyacınız var sizin :super: :KK70:

Sakinleşin.
Kocanızı karşınıza alıp durumu izah edin, duygusal şekilde değil.
Kaynananıza da gerekli cevapları verin, herkes haddini bilmeli, gelin gelinliğini kaynana kaynanalığını.

Esinin bu duruma el atmasi lazim ama erkekler sag olsunlar annecigilerine hic laf konduramazlar abartan biz oluruz. Duzgunce konuyu kv ne acabilirsin ama bunu yaparsan esinin yaninda yap. 1e 1000 ekler iki de ağlanir bu sefer sen suclu olursun.

Zaten uzakmış telefonlarını açmayın akşam eşinizi aradığında sadece eşiniz muhattap olsun çocuğu filan o göstersin siz odadan çıkın bu sayede söylediği şeyleride duymamış olursunuz odadan çıkıp ta ne diyor hakkımda diye kulakta vermeyin siz söylenen şeyi haketmiyorsaniz söylenen umrunuzda bile olmasin boş boş konuşuyor de geç herkes yaptığından utansın

Koca kişisi nerde bu arada?
Ben kötü kvde yok,ezik koca var diyorm böyle durumlarda.
Anasını susturcak,bukadar basit.
4 aylık bebe sarkı mı söylesin_?
Nasıl konuşmuyor diyomus ya?
Aa öyle demeyin,benim kvnin çocukları da 4 5 aylık konuşmaya başlamış,kızlarından olan torunlar da öyle 😂
Eşimden destek alamayınca çabuk kapadı çenesini,yoksa o da sütünü kovayla sağıyordu 😂

Annem boyle sen idare et diyor. Ben takincada neden takiyosun diye kiziyor.
Canım sen ne yap biliyormusun,kale gibi dur,hep aynı şeyleri söyle,yedi,uyudu,hı hı,denerim,yüzünü bozma,ne yapacak,yanına mı ışınlanacak,eşine gülerek söyle anlatırken.
Sen bebeğine çiçek gibi bakarsın,onlarda gördükçe kapar çenesini.

Bir kere dişini göster bakalım nasıl kenara cekilecek cevap verim ya cevap sonrasında da devam ederse duymayın gitsin bu eş ailelerini çok mu benimseyip içselleşyiriyorsunuz anlamıyorum ya da ben artık duyarsızlaştım modumu düşüremezler artık eşiniz müdahale etmiyorsa demek ki bu mücadelede sürekli yalnız kalacaksın o yüzden eşine şikayet etme kendin hallet onlara bi şey olmuyor olan senin evliliğine huzuruna oluyor

Anlatma işte canım he he de geç. Niye yoruyoruz ki beynimizi? Sanki çok anlıyorlar.
Bende biliyor musun yapamıyorum ya çok çabalıyorum annem yapıyor mesela öğrendi . Görümceye diyorum ki ne zaman geleyim bi söyle diyorum Doğumdan 1 hafta önce filan diyor . Olacak iş mi normal Doğum olacak olsa nereden bileyim ne zaman olacağını . Ocak’tan doğacak bu çocuk inşallah 800 km gideceğiz eşim beni bırakacak 800 km geri dönecek . Sonra beni almaya 800 gelecek sonra geri dönecek 1600 tl öyle harcanacak yolda . Buradaki hastahanenin tsk ile anlaşması var 600 tl normal Doğum olacak doktor girecek . Memlekette öyle birşey yok arkadaşım 2500 tl ye doğum yaptı 2000 tl de öyle fark edecek . Ben kucağımda bebekle o kadar yolu geri döneceğim 12 saat sürüyor yol . Annem Kv evine gelemeyecek rahatça ben annemin evinde olamayacağım delireceğim valla bak . Anlatıyorum kafaları basmıyor

Gerçekten üzüldüm . Görüşmeyi kesin size böyle davranmaya hakkı yok eşinizle de konuşun yanınızda dursun annesine karşı yoksa ilerde daha çok üzülürsünüz .

eşim işteyken yada tam yanımızdan ayrıldığında bunlar oluyor.. eşimin yanında bı defa kaçırdı yıne ağzından bişeyler eşim cevap verdi ama yine dinlemedi :) bazen kp de laf ediyor onu da dinlemiyor. bebeğim allaha şükür sağlıklı iyi bi bebek ama sırf benim kötü olduğumu belirtmek için bi adım fazlasını bekliyor, çocuk dönmeye başladı şimdide neden emeklemiyor ters yatır şöyle yap böyle yap. sanki ben bişeyleri yapmıyorum gibi davranıyor. Ailemin yanındada patavatsızlık yaptığı oldu, annem domint bi kadındır cevap biraz sert verir bu seferde aileler kötü olcak diye üzüldüm. susmamın sebebi benim babam vefat etti onun babasını kendi babam gibi seviyorum görümcemi kız kardeşim gibi eşimi de seviyorum. ailede tek kv böyle ve ben diğerlerinin hatrına kötü olmayayım diyorum bayramda gitmek hiç istemiyorum ama ilkk torun ve kp cok düşünceli sırf o üzülmesin diye gidip geliyrum :KK43:
Sen de onu yaşıtlarıyla karşılaştır, "bizim komşu abla çok spor yapıyor,taş gibi kadın,gerçi o senden gençtir ya,Nee senin yaşın daha mı genç,hiç belli olmuyor,görüyormusun bakım nelere kadir,neyse ya olsun takma kafana" de 😂

Merhaba arkadaslar, kk uzun zamandir takio ediyorum ve derdimi paylasmak icin bende yeni üye oldum.. Konum biraz uzun olabilir anlasilmayan yerler olursa lutfen kusura bakmayin, dusuncelerinize ihtiyacim var..
2 yillik bir evliligim ve 4 aylik bir bebegim var. Esimle severek evlendik ikimizde iş gereği ailelerimizden uzaktayiz. Esimle evlenmeden once yaklasik 3 yil arkadaslik donemimiz oldu eşimin ailesiyleevlenme surecinde tanistim. Kv haricinde hepsini o kadar seviyorum ki hic bi problemimiz yok. Konuya girecek olursam kv evlendigimden beri surekli beni kiracak cumleler kiriyor, hep takilmamaya çalıştım ama artik dayanamiyorum ve dogumdan sonra bu durum psikolojimi etkiledi.. Ornegin, mutfakta kendisine yardim etmeye calistigimda surekli o oyle yapilmaz bu boyle yapilmaz elimden aliyor. Baska kizlari surrkli bana overek anlatiyor, bir defasinda tum aile birlikte kahvalti yaparken herkesin icinde bana "ben baskalarini cok istedim (esim icin) ama olmadi" gibi bi cumle kurdu gorumcem ve kp susturmaya calisti ama devam etti oldu bitti artik napalim filan dedi. Uzakta yasadigimiz icin problem etmemeye basladim taki doguma kadar. Dogum olmadan ben bakcam ben gelirim demeye basladi. Dogumdan bi hafta once geldi ve o bi haftada esim calistigi icin yanliz kaldil ve herseyde bi laf soktu ben cok strese girdim, normal dogum baslamayinca bebegim buyuk oldugu icin dr sezeryanakarar verdi. Kv herkesi arayip doguramadi bu sezeryan olcak diye haber verdi. Hastanede sutum gelmesine ragmen herkestwn2dolu dolu geliyo sutun yok diye surekli moralimi bozdu. Ilk hafta annem ve ablam yanimda kaldi. Hergun arayip bebekle ilgili bakmamizla ilgili moral bozucu seyler soyledi. Annem o sirada hastalandi ve donmek zorunda kaldi bebege bulasmasin diye bu arada annem calisiyor o yuzden bi hafta izni vardi. Annem donunce annen kacti gitti diye laf etti. Neyse lohusalikta 40 gun boyunca yanimda kaldi. Esim ise gidince butun gun oturdu yemek yap ne yicez dedi, bebegim hic uyumadi gecelrri bende uyumadim haliyle ve bebek gece agladiiginda niye agliyo diye geldi surekli yatakodamiza girdi bu cocuk cok huysuz soyle boyle dedi. Doktor gittigimizde "bunun sutu aci galiba olcermisiniz" diye doktora sordu ben sok oldum.. Esimle konustugumda onla konusunca esime agladi. Esimde benim abarttigimi soyluyor takilma diyor ama artik o kadar yoruldum ki. Simdide hergun goruntulu arayip bebegimi gormek icin surekli konusmada sunu yap bunu yap.. Bebekten2 hep fazlasini bekliyor niye donmuyo niye konusmuyo gibi.. Yani o kadar cok sey varki yaptigi bunlar bi kismi. Artik onlarin yanina memlekete gitmek istemiyorum strese girop hastalaniyorum o kadar yoruldum kikendimi telkin etmeye calisiyorum sonucta hayatimizda surekli olucak birisi ama yaptiklarini da sindiremiyorum.. Ne yapmaliyom nasil davranmaliyim artik ben cozum bulamiyorum cunku uzak duruyorm anlamiyor bazen netten uzerine alinmasi gerekn yazilar paylasiyorum begeni atiyor uzerine alinmiyor. Birde surekli benim oglum benim bebegim diyor beni hep dislayip sadece oglunun cocugu gibi konusuyor.
Gercekten ben mi abartiyorum arkadaslar ne yapmam lazim :KK43:

Anladığım kadarıyla kaynanan seni sevmiyor. Onun söylediklerini kafana takma. Sana saygı göstermeyene de saygı gösterme. Kimse insanın kendisinden değerli değildir.

Sen de onu yaşıtlarıyla karşılaştır, "bizim komşu abla çok spor yapıyor,taş gibi kadın,gerçi o senden gençtir ya,Nee senin yaşın daha mı genç,hiç belli olmuyor,görüyormusun bakım nelere kadir,neyse ya olsun takma kafana" de 😂
İntikamı korkunç olsun diyorsunuz yani :KK70:
Gelirse de önüne 7 gün ıslatılmış yulaf koysun,sen çeşit sevmiyorsun desin,kendi 5 çeşit yesin 😂
Neden olmasın🤣

40 gün niye kaldı gidin demediniz
ne gerek var bu kadar strese
gidin demesenizde cevap verin en azından
gitmeyin memlekete
her aradığında da açmayın oğlu evdeyken arasın birlikte konuşsunlar
görsün göreceğini
bu durumda memelkete sakın gitmeyin

İntikamı korkunç olsun diyorsunuz yani :KK70:

Neden olmasın🤣
Aynen,ben atiğimdir,elim ayağım çabuktur,kv de kendi atikliğiyle övünürmüş,eltimi bununla ezmiş.
Bana sökmedi tabi,onu cebimden çıkarırım,bu defa çocuklarımı kendininkilerle kıyasladı,ben de onu annemle kıyasladım,annemin yemekleri çok güzel olur,konu komşu ona danışır filan.
Hıı evet güzel gerçekten,ben bilemiyorum onun kadar dedi,bitti 😂

Back