Eşime anlatmalı mıyım?

Tedaviyi reddediyor. Kabul etmiyor. Bir kere gitti doktor ne yapacaj ki dedi bir daha gitmedi.
Ne gibi bir tedavilik durumu var onu tam anlayamadım? Konu sadece isteksizlik mi? Sonuçta tam bir cinsel ilişki olmasa bile size 8 aydır dokunmaması falan çok garip değil mi? Sorunu biraz açar mısınız görümceniz olmasa da belki bizim bi faydamız dokunur? Bu arada çok büyük hata etmişsiniz bu konular çok hassas konular görümceye asla anlatılacak bir konu değil dünyanın en iyi görümcesi bile olsa

Bence bir ciddi konuşma daha yapın.
Bosanmanin konusmasini insan kac kere yaparki. Ciddi bile olsa kac kere kaile alinir. Insan olana 1 kere soylenir. O da umursanmadi zaten. Esim 1 senedir herseyi gectim benim gosterdigim cabaya saygi duymadi. Ki her konuda arkasinda tam destek olmama ragmen. Maddi manen bu konuda en buyuk destekcinim dememe ragmen

8 aydir hayir. Oncesi 5 parmagin 5 ini gecmez o da benim istegimle
onlar korksun su durumda, sen ne korkuyosun? bu sebeple 5 dk da bosanan insanlar var. bunun farkinda gorumcen ve seni korkutup susturmaya kocani alttan almaya ben bir hata yaptim sen puru paksin demeye itiyor aklinca.
sakin bu oyuna gelme. sen bu konuda haklisin. ne kocana ne gorumcene bisey deme. hayatina devam et. dedigim gibi hataliyim moduna girersen, seni cok ezerler. bosanmayi da dusun derim.

Görümceniz de biraz utanma varsa bu konuyu kapatır. dallandırıp budaklandırmaz o saatten sonra o daha suçlu olacak merak etmeyin. Kardeşini kardeşim gibi gördüm ağzımdan çıkıverdi onun yaptığı mı benim yaptığım mı daha ayıp diye sorarsınız eşinize,kesinlikle alttan alma. Ne için evleniyoruz azıcık kendini eksik hissetsin beyfendi

Şöyleki, esimde sertlesmeye bagli gelisen benim gozlememim isteksizlik var. Ve bunun da caresi ve tedavisi var. Ama benim esim bu konuda umursamaz. Sorun yok gibi. Asla bir kere bile beni istemedi ima etmedi. Ben nasil bir duygu bilmem. Onun haricinde bana asiri ilgili alakali ama hep onu kapatmak icin bu ilgi alaka. Bunu anliyorum.

Inanin siz konusunca benimde taslar yerinde oturuyor kafamda. Cok dogru. Resmen beni sindirmeye ve susturmaya calismak bu

Bende aynı fikirdeyim bu o kadar kolay anlatılacak bi durum değil..şimdilik eşinize bişey söylemeyin.
Görümcenizle güzel güzel konuşsanız.. amacınızın çözüm yolu olduğunu asla artniyet olmadığını ifade etseniz. Bu söylediğimin seni bu kadar rencide edeceğini düşünemedim..haklısın bana kızmakta..ama seni kendime yakın gördüm ve yanlış olduğunu bilmeden anlattım...
O senin kardeşin.. üzülmesini sende istemezsin annemde üzülür lütfen bu konuyu kapatalım deyin..
Çözüm olarak da evlilik terapistine eşinizi gitmeye ikna edin.. gitmiyorsa da daha fazla uğraşmazdım boşanma yoluna bakarım.. çünkü 8 ay sizle beraber olmaması ciddi bir sorun. Karar sizin..

Eksik hissetmesini asla istemem. Sadece birlikte cozebilmek cabalamak isterim. Tek arzum bu. Ki kaldiki biz kadiblarda bu 8stek erkekler gibi fiziksel degil sadece biz duygusal varliklariz. Dusunsenize evli olanlariniz , esiniz sizi hic istemese ima bile etmeae ne hissedersiniz. Taaaa nereleri neleri sorgularsiniz. Kaldiki ben ilk evlendigim gunden beri bunu yasiyorum. Baskada sorum yok sayin hakim

Böyle yapma yahu kimseyi çekmek zorunda değilsin ne uçurumu ne dibi. En dik uçurum olsalar kaç yazar? Herkes duracağı yeri bilsin kime neyi anlatırsa anlatsın anlatmakla dahi kabahatin yok. Herkesin yeri dolar bu dünya da. Eften püften sebepleri büyütenler başka şeyleri büyütmek için uğraşsınlar.

Anlıyorum muhtemel hormonel bir sorunu olabilir. Ama isteksizlikten de kaynaklanır sertleşme sorunu bilginiz olsun. İsteksizliğin de altında yatan nedenler farklı olabilir, gözlemlediniz mi kendisini bi şekilde tatmin ediyor olması lazım?

Yatak odası konusunda asla yardım istenmez bir büyükten. Konusu açılmaz, özeldir.

cirkef
Inanin siz konusunca benimde taslar yerinde oturuyor kafamda. Cok dogru. Resmen beni sindirmeye ve susturmaya calismak bu
cirkef insani yuz km oteden tanirim. sucunu kabul etmeyi karsi tarafi manipule edenin cigerini bilirim. kocanin ailesi de boyle. kocanin sorunlu oldugunu gorup korkan gorumcen, seni korkutup kocani unutturmaya calisiyor. bunu yeme. erkeklik gururu boyle bisey degil. sen beni dinle ve sakin egilme. korkma da. sucun yok senin. denize dusmussun yilana sarilmissin. bence annene de citlat hafif..annende bilsin. kendin disinda biri daha olsun senin tarafinda..belki zamani geldiginde lazim olur.

Bizimki de kavga bile etse eni arar
Bencede sizden duysun

Cok tesekkur ederim desteginiz icin Korkmuyorum asla. Cunku benim gonlum rahat

Hic gormedim. Herseyi sordum. Beni mi istemiyosun ten mi uymafi. Baskasi mi var. Ama esim konusmuyor

Hic gormedim. Herseyi sordum. Beni mi istemiyosun ten mi uymafi. Baskasi mi var. Ama esim konusmuyor
Ya böyle sorulara nasıl cevap vermez böyle bi saçmalık olabilir mi? Susmak da kabul etmektir bir nevi. Konuşmuyorsa demekki başkası var demekki ten uyumu yok, demekki ilgi alanı siz değilsiniz. Ben sizin yerinizde olsam rest çekerim çözmeyi denemezse de boşanırım çok net. Böyle bir evlilik hayatı genç bir çift için sözkonusu dahi olamaz benim gözümde. Eşiniz çok yanlış yapıyor.

Adam gurur yapsa sorunu yüz defa çözmeye çalışırdı bence. Anlamıyorum karısına karşı hiç mi mahcup olmuyor. Ya da gizli gizli tedavi görüyorda bir sonuca mı ulaşamıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…