- 6 Nisan 2017
- 1.964
- 2.406
- 133
- Konu Sahibi Psikolojikdeliii
-
Bence bir ciddi konuşma daha yapın.1 kere ciddi bir dille soyledim. Ama kurdugum cumle suydu. Cabalamazsan bosanicam dedim cozmezsen degil. Bu kada4 ince nuansla. Cozup cozmemesinde degildim hic cabalamamasiysi asil derdim.
Ne gibi bir tedavilik durumu var onu tam anlayamadım? Konu sadece isteksizlik mi? Sonuçta tam bir cinsel ilişki olmasa bile size 8 aydır dokunmaması falan çok garip değil mi? Sorunu biraz açar mısınız görümceniz olmasa da belki bizim bi faydamız dokunur? Bu arada çok büyük hata etmişsiniz bu konular çok hassas konular görümceye asla anlatılacak bir konu değil dünyanın en iyi görümcesi bile olsaTedaviyi reddediyor. Kabul etmiyor. Bir kere gitti doktor ne yapacaj ki dedi bir daha gitmedi.
Bosanmanin konusmasini insan kac kere yaparki. Ciddi bile olsa kac kere kaile alinir. Insan olana 1 kere soylenir. O da umursanmadi zaten. Esim 1 senedir herseyi gectim benim gosterdigim cabaya saygi duymadi. Ki her konuda arkasinda tam destek olmama ragmen. Maddi manen bu konuda en buyuk destekcinim dememe ragmenBence bir ciddi konuşma daha yapın.
onlar korksun su durumda, sen ne korkuyosun? bu sebeple 5 dk da bosanan insanlar var. bunun farkinda gorumcen ve seni korkutup susturmaya kocani alttan almaya ben bir hata yaptim sen puru paksin demeye itiyor aklinca.8 aydir hayir. Oncesi 5 parmagin 5 ini gecmez o da benim istegimle
Şöyleki, esimde sertlesmeye bagli gelisen benim gozlememim isteksizlik var. Ve bunun da caresi ve tedavisi var. Ama benim esim bu konuda umursamaz. Sorun yok gibi. Asla bir kere bile beni istemedi ima etmedi. Ben nasil bir duygu bilmem. Onun haricinde bana asiri ilgili alakali ama hep onu kapatmak icin bu ilgi alaka. Bunu anliyorum.Ne gibi bir tedavilik durumu var onu tam anlayamadım? Konu sadece isteksizlik mi? Sonuçta tam bir cinsel ilişki olmasa bile size 8 aydır dokunmaması falan çok garip değil mi? Sorunu biraz açar mısınız görümceniz olmasa da belki bizim bi faydamız dokunur? Bu arada çok büyük hata etmişsiniz bu konular çok hassas konular görümceye asla anlatılacak bir konu değil dünyanın en iyi görümcesi bile olsa
Inanin siz konusunca benimde taslar yerinde oturuyor kafamda. Cok dogru. Resmen beni sindirmeye ve susturmaya calismak buonlar korksun su durumda, sen ne korkuyosun? bu sebeple 5 dk da bosanan insanlar var. bunun farkinda gorumcen ve seni korkutup susturmaya kocani alttan almaya ben bir hata yaptim sen puru paksin demeye itiyor aklinca.
sakin bu oyuna gelme. sen bu konuda haklisin. ne kocana ne gorumcene bisey deme. hayatina devam et. dedigim gibi hataliyim moduna girersen, seni cok ezerler. bosanmayi da dusun derim.
Bende aynı fikirdeyim bu o kadar kolay anlatılacak bi durum değil..şimdilik eşinize bişey söylemeyin.Arkadaslae haklisiniz soylemlerinizde oncelikle tesekkur ediyorum yorumlariniz icin. Ama ben hala karar veremedim esimle bu durumu paylassam mi paylasmasam mi. Yarin bir gun gorumcem sizce bunu soylemeye esime anlatmaya cesaret edebilir mi.kayinvalidem yasli ona anlatmaya cekinir bisey olur diye. Ama emin olamiyorum
Eksik hissetmesini asla istemem. Sadece birlikte cozebilmek cabalamak isterim. Tek arzum bu. Ki kaldiki biz kadiblarda bu 8stek erkekler gibi fiziksel degil sadece biz duygusal varliklariz. Dusunsenize evli olanlariniz , esiniz sizi hic istemese ima bile etmeae ne hissedersiniz. Taaaa nereleri neleri sorgularsiniz. Kaldiki ben ilk evlendigim gunden beri bunu yasiyorum. Baskada sorum yok sayin hakimGörümceniz de biraz utanma varsa bu konuyu kapatır. dallandırıp budaklandırmaz o saatten sonra o daha suçlu olacak merak etmeyin. Kardeşini kardeşim gibi gördüm ağzımdan çıkıverdi onun yaptığı mı benim yaptığım mı daha ayıp diye sorarsınız eşinize,kesinlikle alttan alma. Ne için evleniyoruz azıcık kendini eksik hissetsin beyfendi
Böyle yapma yahu kimseyi çekmek zorunda değilsin ne uçurumu ne dibi. En dik uçurum olsalar kaç yazar? Herkes duracağı yeri bilsin kime neyi anlatırsa anlatsın anlatmakla dahi kabahatin yok. Herkesin yeri dolar bu dünya da. Eften püften sebepleri büyütenler başka şeyleri büyütmek için uğraşsınlar.Gunah ve nikahimiz bile dustu. Bana 8 aydir elini surmeyen bir es,5 parmagin 5 ini gecmeyen iliski yasadigim bir evlilik. Ve cabalayan tek kisi var benim. Sorun benim sorunum diyen bir koca bunu kalbul etmeyen bizim sorunumuz diyen ben ve kendini tek heder eden ve ucuruma atan yine ben. Gorumceye anlatmak ucurummus gordum sayelerinde.
Anlıyorum muhtemel hormonel bir sorunu olabilir. Ama isteksizlikten de kaynaklanır sertleşme sorunu bilginiz olsun. İsteksizliğin de altında yatan nedenler farklı olabilir, gözlemlediniz mi kendisini bi şekilde tatmin ediyor olması lazım?Şöyleki, esimde sertlesmeye bagli gelisen benim gozlememim isteksizlik var. Ve bunun da caresi ve tedavisi var. Ama benim esim bu konuda umursamaz. Sorun yok gibi. Asla bir kere bile beni istemedi ima etmedi. Ben nasil bir duygu bilmem. Onun haricinde bana asiri ilgili alakali ama hep onu kapatmak icin bu ilgi alaka. Bunu anliyorum.
Ben
Ben eksik anlattim size haklisiniz. Bu 1 surelik zaman diliminde arastirmadigim doktor gitmedigim uzman okumadigim site ve esime anlatmadigim derdim kalmadigi icin en son care dinimiz de de boyleymis hatta hem kiz hem erkek tarafindan aile buyuklerinden yardim istemek oldu. Ama hata etmisim. Siz bilmediginiz icin yorumunuzda haklisiniz. Ama inanin her yolu denedim
cirkef insani yuz km oteden tanirim. sucunu kabul etmeyi karsi tarafi manipule edenin cigerini bilirim. kocanin ailesi de boyle. kocanin sorunlu oldugunu gorup korkan gorumcen, seni korkutup kocani unutturmaya calisiyor. bunu yeme. erkeklik gururu boyle bisey degil. sen beni dinle ve sakin egilme. korkma da. sucun yok senin. denize dusmussun yilana sarilmissin. bence annene de citlat hafif..annende bilsin. kendin disinda biri daha olsun senin tarafinda..belki zamani geldiginde lazim olur.Inanin siz konusunca benimde taslar yerinde oturuyor kafamda. Cok dogru. Resmen beni sindirmeye ve susturmaya calismak bu
Bizimki de kavga bile etse eni ararArkadaşlar merhaba.
Konunun özeti; 1 yıllık evliyim ve eşimin ilk gunumuzden bu yana cinsel isteksizligi var ve bu soruna cozum bulmuyor.1 yildir cektigimi ben bilirim. Ve ben bu sorunu ilk gorumcemle paylastim ve yardim istedim ne yapacagimi bilmedigim icin.ve kendiside simdi beni kocamin erkeklik gururunu kirmakla sorunumu anlatmakla sucluyor.oysaki benim amacim sadece ne yapabilirim diye yardim istemekti.yasadigim onca sorunun yaninda bu sozleri hic kaldiramadim. Sizce gorumcemin bu dediklerini esimle paylasmali miyim? Ilk benden duymasi ne kadar dogrudur?cunku ben herseyimi anlatirim. Ve ben tirnak.icinde esim cozum bulmadigi yok gibi davrandigi icin yardim istedim. Nolur bir akil verin. Tesekkurler
Arkadaşlar merhaba. Konunun özeti; 1 yıllık evliyim ve eşimin ilk gunumuzden bu yana cinsel isteksizligi var ve bu soruna cozum bulmuyor.1 yildir cektigimi ben bilirim. Ve ben bu sorunu ilk gorumcemle paylastim ve yardim istedim ne yapacagimi bilmedigim icin.ve kendiside simdi beni kocamin erkeklik gururunu kirmakla sorunumu anlatmakla sucluyor.oysaki benim amacim sadece ne yapabilirim diye yardim istemekti.yasadigim onca sorunun yaninda bu sozleri hic kaldiramadim. Sizce gorumcemin bu dediklerini esimle paylasmali miyim? Ilk benden duymasi ne kadar dogrudur?cunku ben herseyimi anlatirim. Ve ben tirnak.icinde esim cozum bulmadigi yok gibi davrandigi icin yardim istedim. Nolur bir akil verin. Tesekkurler
Bencede sizden duysunArkadaşlar merhaba.
Konunun özeti; 1 yıllık evliyim ve eşimin ilk gunumuzden bu yana cinsel isteksizligi var ve bu soruna cozum bulmuyor.1 yildir cektigimi ben bilirim. Ve ben bu sorunu ilk gorumcemle paylastim ve yardim istedim ne yapacagimi bilmedigim icin.ve kendiside simdi beni kocamin erkeklik gururunu kirmakla sorunumu anlatmakla sucluyor.oysaki benim amacim sadece ne yapabilirim diye yardim istemekti.yasadigim onca sorunun yaninda bu sozleri hic kaldiramadim. Sizce gorumcemin bu dediklerini esimle paylasmali miyim? Ilk benden duymasi ne kadar dogrudur?cunku ben herseyimi anlatirim. Ve ben tirnak.icinde esim cozum bulmadigi yok gibi davrandigi icin yardim istedim. Nolur bir akil verin. Tesekkurler
Cok tesekkur ederim desteginiz icin Korkmuyorum asla. Cunku benim gonlum rahatBöyle yapma yahu kimseyi çekmek zorunda değilsin ne uçurumu ne dibi. En dik uçurum olsalar kaç yazar? Herkes duracağı yeri bilsin kime neyi anlatırsa anlatsın anlatmakla dahi kabahatin yok. Herkesin yeri dolar bu dünya da. Eften püften sebepleri büyütenler başka şeyleri büyütmek için uğraşsınlar.
Bazı şeyleri kamufle etmek içindir çok oluyor bu malesef, hiç bir erkek isteksizlik yapmaz çünki
Hic gormedim. Herseyi sordum. Beni mi istemiyosun ten mi uymafi. Baskasi mi var. Ama esim konusmuyorAnlıyorum muhtemel hormonel bir sorunu olabilir. Ama isteksizlikten de kaynaklanır sertleşme sorunu bilginiz olsun. İsteksizliğin de altında yatan nedenler farklı olabilir, gözlemlediniz mi kendisini bi şekilde tatmin ediyor olması lazım?
Ya böyle sorulara nasıl cevap vermez böyle bi saçmalık olabilir mi? Susmak da kabul etmektir bir nevi. Konuşmuyorsa demekki başkası var demekki ten uyumu yok, demekki ilgi alanı siz değilsiniz. Ben sizin yerinizde olsam rest çekerim çözmeyi denemezse de boşanırım çok net. Böyle bir evlilik hayatı genç bir çift için sözkonusu dahi olamaz benim gözümde. Eşiniz çok yanlış yapıyor.Hic gormedim. Herseyi sordum. Beni mi istemiyosun ten mi uymafi. Baskasi mi var. Ama esim konusmuyor
cirkef
cirkef insani yuz km oteden tanirim. sucunu kabul etmeyi karsi tarafi manipule edenin cigerini bilirim. kocanin ailesi de boyle. kocanin sorunlu oldugunu gorup korkan gorumcen, seni korkutup kocani unutturmaya calisiyor. bunu yeme. erkeklik gururu boyle bisey degil. sen beni dinle ve sakin egilme. korkma da. sucun yok senin. denize dusmussun yilana sarilmissin. bence annene de citlat hafif..annende bilsin. kendin disinda biri daha olsun senin tarafinda..belki zamani geldiginde lazim olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?