• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime anlatmalı mıyım?

Valla kardeşim ağlama bu insanlar için. Madem için soğumuyor al görümceni karşına adam akıllı konuş. Senin kardeşinin sorunu yüzünden bana yüklenemezsin, benim de bir eş olarak haklarım vae de. İnsanı çileden çıkarır bunlar. Kardeşi gurur yapsaydı on defa çözüm bulmuştu ama kendisi istemiyor diye beyimi rahat... karısıda ona ayak uydurmalı ona göre ama bu işler böyle yürümüyor.
Evet cok dogrusunuz. Malesef boyle. Amac kabullendirip sindirmek. Kimse tavuguna kis demez misali.

Tabiki bunun için evlendin. Beyimizin donunu çorabını yıkayıp, yemeğini hazır etmek için değil. Bir hayat paylaşmak, o hayattan birlikte zevk almak, ve çocuk yapmak için evlenilir genelde, deli midir nedir yaa bunun için mi evlendin diyor bi de.. Vallahi Allah büyük de sorunlar da kendiliğinden çözülmez, çözülmüyorsa da siz başka çözümüne bakacaksınız kusura bakmasın artık!
👏👏

Dogru ama sunu sormak istiyorum. Esiniz tedavi olmuyor gitmiyor. Ve siz gun geliyor bosaniyorum diyorsunuz. Ailelerden gizli mi bosanicaz. Sormayacaklar mi noldu diye. Ben yalan mi soyliycem. Birde hazmedemedigim ne biliyor musunuz. Ben bu sorunun sahibi ilsaydim ve kocami istemeseydim omrum ne kadardi acaba? Cok uzun olmazdi asla sanmiyorum.ve benim gururumu bir Allahin kulu umursamazdi iste buna eminim.

Ömrüm ne kadardı demekle ne demek istiyorsun acaba? Benim dayımla yengem boşandığında ikisi de kimseye bahsetmedi nedenini. Bunlar iki kişinin özeli, türk milleti ama maalesef kendilerinde öyle haklar görüyor ki kendileri sorunu öğrenip bu boşanılacak şey değil diyorlar. Siz durumu anlatırsanız, bundan solayı boşanılmaz diyecekleri kesin.

Tabiki bunun için evlendin. Beyimizin donunu çorabını yıkayıp, yemeğini hazır etmek için değil. Bir hayat paylaşmak, o hayattan birlikte zevk almak, ve çocuk yapmak için evlenilir genelde, deli midir nedir yaa bunun için mi evlendin diyor bi de.. Vallahi Allah büyük de sorunlar da kendiliğinden çözülmez, çözülmüyorsa da siz başka çözümüne bakacaksınız kusura bakmasın artık!
Tabiki bakicam. Emin olun bu kadere mahkum olmadigimi da biliyorum Allah akil verdi hepimize suphesiz. Ama ilahi adaletinden de onlar korksun. Herkesin evladi var.

Ömrüm ne kadardı demekle ne demek istiyorsun acaba? Benim dayımla yengem boşandığında ikisi de kimseye bahsetmedi nedenini. Bunlar iki kişinin özeli, türk milleti ama maalesef kendilerinde öyle haklar görüyor ki kendileri sorunu öğrenip bu boşanılacak şey değil diyorlar. Siz durumu anlatırsanız, bundan solayı boşanılmaz diyecekleri kesin.
coktan bosamisti seni konu sahibi. en basta ablasi desteklerdi bosamasini da.

Yani diyorum ki sorun kadinda olunca kadin yipratilir uzerine gidilir. Erkek aldatir siddet uygular. Bunlar yasaniyor kimse inkar etmesin. Kaldiki boyle bir konuda

Yani diyorum ki sorun kadinda olunca kadin yipratilir uzerine gidilir. Erkek aldatir siddet uygular. Bunlar yasaniyor kimse inkar etmesin. Kaldiki boyle bir konuda

Anladım. Ya kadın zaten bizim toplumda hep suclu. Dayak yesen kim bilir kocanı nasıl kışkırttın derler. Aldatsa, çalışıyor mu eve ekmek getiriyor mu öp başına koy derler 🤦🏻‍♀️

Tabiki bakicam. Emin olun bu kadere mahkum olmadigimi da biliyorum Allah akil verdi hepimize suphesiz. Ama ilahi adaletinden de onlar korksun. Herkesin evladi var.
Şüphesiz ilahi adalet var ama ömrümüzü de ona güvenerek heba edemeyiz, bizim o adaleti beklediğimiz yere arkamızda bırakıp o ilahi adalete teslim etmemiz gerekir. Lütfen son bir çaba harcayın konuşmak için ve kesin çizgilerle beklentilerinizin olmadığı taktirde o eviliği bitireceğinizi ona gösterin. Yoksa daha çoook uğraşırsınız. Merak ettiğim bir şey daha sormak istiyorum eşinizin kadınlara ilgisi olmama ihtiali nedir size göre?

Simdi siz kocanla konusma mi diyosunuz. Kesinlikle alttan almiycam ama konusmak konusunu kararlastiramiyorum
konusma arkadasim. gorumcen zaten gidip ona bisey diyemicek korkma. kardesinin yuzde yuz kusurlu oldugunun farkinda zira. amaci seni sindirmek. oyuzden hic acma mevzuyu.

Şüphesiz ilahi adalet var ama ömrümüzü de ona güvenerek heba edemeyiz, bizim o adaleti beklediğimiz yere arkamızda bırakıp o ilahi adalete teslim etmemiz gerekir. Lütfen son bir çaba harcayın konuşmak için ve kesin çizgilerle beklentilerinizin olmadığı taktirde o eviliği bitireceğinizi ona gösterin. Yoksa daha çoook uğraşırsınız. Merak ettiğim bir şey daha sormak istiyorum eşinizin kadınlara ilgisi olmama ihtiali nedir size göre?
Hic sezmedim birseyini. Ama bilemiyorum

Görümce kötü niyetli hatta kötü bir insan bence. O da sizin kardeşiniz sayılır ne var yani müşkülünüzü anlatmışsanız. Böyle insanlardan hiç hoşlanmıyorum cahil ve kötü niyetliler. Bence gorumcenize bu olayi unut hiç anlatmadim say deyin ve onunla iletisminizi en aza indirin. Daha sonra bir doktor araştırıp esinizi gitmeye ikna edin

Ne yapmaya çalıştığınız belli değil ama konu sahibi beni anladıysa sorun yok. Siz yanlış anlasanızda olur.
alin benden de o kadar. konu sahipleri muhattabimiz oldugu icin, espriler ve sakalari sevmiyorum yazisirken. biz konu sahibine adapte olalim sorununa bi nebze de yardimci olursak.ne alâ.
bu arada bisey soracagim, gorumce misiniz?

Back