Eşime anlatmalı mıyım?

ben anlatmazdim. bana da anlatilsin istemezdim. ama cok yakinsaniz ve kiz abisini daha iyi taniyacagi icin daha iyi bir yol gosterir diye anlatilmis olabilir. ne kadar iyi de olsa yakin da olsa es ailesine fazla guvenmemek gerek demekki iste.

2 senelik evliliğimden çıkardigim en büyük ders eşimle ilgili hiçbir sorunu asla ama asla ailesi ile paylaşmamak.. yerden göğe kadar haksız bile olsa asla onu suclamayacaklari bi yerde onu haklı bulacak bir yer bulacaklarını sakin unutma tecrübe ile sabit

Bence anlat ondan duymadan senden duysun görümcenide dost bilme eşinle en ufak sorununu bile yansıtma onun tarafına öv taktir et onlara karşı.

Herkes neden görümcene anlattın demiş de her görümce gelin ilişkisi aynı değil ki. Benim abimin de ilk evlendiğinde cinsel sorunları vardı ve rahmetli yengem ağlayarak bana anlattı. Ona neler yapabileceği konusunda fikir verdim. Abimin çözüm bulması gerektiğini söyledim. Haklı olduğunu söyledim. Hiç de sorgulamadım bunu neden yaptığını. Kendi ailesine anlatması daha kötü olurdu, asıl o zaman abimin gururu incinirdi. En nihayetinde ben kardeşiydim. Aradan 10 yıl geçti, dostum rahmetli oldu. Hala benden başka kimse bilmez o zaman yaşanan sorunu. Yani her görümce kötü değildir kardeşler. Biz dosttuk, o bu dünyadan gidene dek...

Konu sahibi belli ki sizin görümceniz dost olanlardan değil. Açık arayanlardan. O yüzden anlatmamız kötü olmuş. Bir daha laf söylerse "kendi ailemden ya da çevremden birine mi anlatsaydım, bunu mu tercih ederdin" deyin sussun.

2019 yılında böyle bir sorunu herhangi bir üçüncü kişiye anlatmanıza da gerek yok ayrıca. Evlilik içinde çözülmeli böyle sorunlar.

Anlatma, eşin gelip sana sorduğunda anlat ne kadar güvenilir biri olduğu için söyledim de görüyorum ki anlatılmazmış de ne kadar safmışım de hem vicdan hem ters köşe yap derim

Aynen öyle. Internette korkunç bir savas var. Bir nevi sosyal hastalık mı desek ne denir bilemiyorum ozellikle haber siteleri youtube vs de böyle .

Görümce bu sorunu duyar duymaz halaya durmuştur sevinçten. Pis fitneler. Olan olmuş konuyu tamamen kapat bi daha açarsa problemimizi còzdük sükür ki, kafasina taktigi biseyler varmis dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…