Eşime anlatmalı mıyım?

Psikolojikdeliii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
116
70
18
38
Arkadaşlar merhaba.
Konunun özeti; 1 yıllık evliyim ve eşimin ilk gunumuzden bu yana cinsel isteksizligi var ve bu soruna cozum bulmuyor.1 yildir cektigimi ben bilirim. Ve ben bu sorunu ilk gorumcemle paylastim ve yardim istedim ne yapacagimi bilmedigim icin.ve kendiside simdi beni kocamin erkeklik gururunu kirmakla sorunumu anlatmakla sucluyor.oysaki benim amacim sadece ne yapabilirim diye yardim istemekti.yasadigim onca sorunun yaninda bu sozleri hic kaldiramadim. Sizce gorumcemin bu dediklerini esimle paylasmali miyim? Ilk benden duymasi ne kadar dogrudur?cunku ben herseyimi anlatirim. Ve ben tirnak.icinde esim cozum bulmadigi yok gibi davrandigi icin yardim istedim. Nolur bir akil verin. Tesekkurler

Öncelikle, eşinizle çok özelinizi yine eşinizin kardeşine anlattığınız için hatalısınız..
Şimdi bunu eşinize söylemeyi düşünmeniz daha da hatalı bir davranış olur
Görümcenizle konuşun , duymamış olsun
Siz de eşinizle açık açık konuşun, isteklerinizi belirtin
Tedavi olmayı, düzelmeyi kendisinin istemesi lazım. İstemiyorsa da, sizin yapacağınız şey belli
Kolay gelsin

Görümceden mi yardim istediniz ..? Keske kendi akrabalarinizdan birine anlatsaydiniz en son kisiye anlatmissiniz ..

Ne demek ne yapacagimi bilemedim. Forum kullanmayi biliyorsan doktor arastirabilirsin, esinu nasil ikna edecegini arastirabilirsin. Gorumcen ne yapabilir bu konuda? Abisini alip cinsel hayatini mi konusacak?

Sizin ki cozum bulmak degil agziniz kapali durmamis anlatmissiniz ters tepki gorunce simdi de esime anlatayim diyorsunuz sanki suçlu gorumce. Esine anlat bakalim kardesiyle bunu konustugun icin ne diyecek.

Valla safsınız, adamın kardeşinden mi akıl istenir böyle bir durumda, tabi ki anlatım eşinize, önce sizden duysun, ondan duyarsa bire bin katılmış olur daha fena olur

Sizi bununla tehdit eden karaktersiz görümceniz bunu duymamış gibi yapmaz öyle yapacak sizi idare edecek biri olsa zaten en baştan tehdit etmez bunu kullanmaz bence eşinize anlatın ben onu yakın bildim sırdaş bildim anlattım seninle konuşmak yerine görümceme danışıp kendim çözüm bulmak istedim bu sorunu kendim sırtlayıp ikimizi de mutlu etmek istedim ama görümcem bana şimdi böyle böyle dedi ve ben kötü bir şey yaptıysam da ki hiç art niyet yoktu içim de tamamen onu kendime yakın bildiğim için bir kadın olarak ona danışmak istedim ama o bu şekilde kötüye kullanmaya çalışıyor aramız açılsın istemiyorum sen önce benden duy diye anlatıyorum sana evet gittim ve ona danıştım birdaha da ona güvenmemem gerektiğini öğrendim ne olur bana kızma de kötü niyet yoktu içim de de eşini pohpohla premsesi oyna görümceni gömme ama mazlum mazlum şikayet et çünkü eğer sinirli sinirli hakaret ederek ya da görümceni gömerek şikayet edersen eşine yine görümcen üste çıkar sen haksız olursun ama bu şekilde yine de bir şansın va rbence bazen sinsirella olmak gerek buna zorlanıyorsanız siz de olun madem ondan önce davranın ve birdaha da eşinizin akrabalarına böyle şeyler danışmayın.

Ben
Ben eksik anlattim size haklisiniz. Bu 1 surelik zaman diliminde arastirmadigim doktor gitmedigim uzman okumadigim site ve esime anlatmadigim derdim kalmadigi icin en son care dinimiz de de boyleymis hatta hem kiz hem erkek tarafindan aile buyuklerinden yardim istemek oldu. Ama hata etmisim. Siz bilmediginiz icin yorumunuzda haklisiniz. Ama inanin her yolu denedim

Görümce de tam yılan yalnız. Kendi kardeşinin erkeklik gururunu kıracakmış öyle mi? Ve bu onu hiç rahatsız etmiyor.

Eşinize yumuşatarak(ne kadar olabilirse tabi) anlatın zaten görümce fitlicek.. duramaz söyler emin olun.
Çok çok üzgündüm anlat diye üstüme gelip iyi davranınca inandım zaten lafları zorla ağzımdan aldı şimdide beni sana söylemekle tehdit ediyor filan diye anlatsanız görümcenin de suçu atlanmasın bari.

Allah aşkına cinsel sorununuzu görümcenize mi anlattınız?
saf biri misiniz? cahil mi çözemedim?
bence direkt kp e de anlatın...
Arkadaslar ne safim ne cahilim. Sadece bana o kadar yakin gorunen her derdimi dinleyen bir insana anlattim her yolu denedikten sonra. Lutfen saf ve cahil diyerek insanlari bu kelimelerle rencide etmeyin. Benim icin cok ama cok zor olan bu durumu yasamayan da boyle konusmasin lutfen.

bakın yukarıda eksik anlatmışım diye yazmışsınız..
o zaman sıkıntınızı tam yazacaksınız..
biz de size o şekilde yazmıycaz...

Tum gercekligiyle anlatmayi dusunuyorum. Ne eksik ne fazla. Yalan yok. Ben 1 senedir tek basima savasiyorum bununla. O kadar konusmama ragmen esim parmagini oynatmadi. Malesef suan konusulan konu da erkeklik gururu oldu. Benim kadinlik gururu yapmak hic aklima gelmedi. Cunku olaya gurur meselesi olaarak bakmadim. Evliligimizi tehdit eden soruna rahatsizliga cozum bulmak meselesi olarak baktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…