- 5 Şubat 2011
- 1.116
- 1.979
- 333
- Konu Sahibi Psikolojikdeliii
-
Evet ama şu yüzden yumuşatın dedim, %100 haksızsınız görümceye o kadar özelinizi açarak. Yani tartışarak, dan dan konuşarak üste çıkmanız mümkün değil ben özür dileyin anlattığınız için üzgün pişman olduğunuzu söyleyin diyorum.Tum gercekligiyle anlatmayi dusunuyorum. Ne eksik ne fazla. Yalan yok. Ben 1 senedir tek basima savasiyorum bununla. O kadar konusmama ragmen esim parmagini oynatmadi. Malesef suan konusulan konu da erkeklik gururu oldu. Benim kadinlik gururu yapmak hic aklima gelmedi. Cunku olaya gurur meselesi olaarak bakmadim. Evliligimizi tehdit eden soruna rahatsizliga cozum bulmak meselesi olarak baktim
Ben eşler arasında ki sorunun özellikle cinsellikle ilgili konuların doktor psikolog terapist dışındaki kişilere anlatılmasını doğru bulmuyorum çünkü diğer insanlar sana nasıl yardımcı olabilir ki sen eşinle konuşup çözemediysen.Bundan sonra anlatmazsın ama yaptığın gerçekten hoş olmamaış bu eşinin özeli eşin senin cinsel sıkıntını senin ailenle paylaşsaydı ne düşünürdün?Bu şekilde düşün
Tum gercekligiyle anlatmayi dusunuyorum. Ne eksik ne fazla. Yalan yok. Ben 1 senedir tek basima savasiyorum bununla. O kadar konusmama ragmen esim parmagini oynatmadi. Malesef suan konusulan konu da erkeklik gururu oldu. Benim kadinlik gururu yapmak hic aklima gelmedi. Cunku olaya gurur meselesi olaarak bakmadim. Evliligimizi tehdit eden soruna rahatsizliga cozum bulmak meselesi olarak baktim
Gunah ve nikahimiz bile dustu. Bana 8 aydir elini surmeyen bir es,5 parmagin 5 ini gecmeyen iliski yasadigim bir evlilik. Ve cabalayan tek kisi var benim. Sorun benim sorunum diyen bir koca bunu kalbul etmeyen bizim sorunumuz diyen ben ve kendini tek heder eden ve ucuruma atan yine ben. Gorumceye anlatmak ucurummus gordum sayelerinde.Erkekleri zerre anlamıyorum madem böyle bir sorunu vardı nedene evlendi. İslami açıdan yaptığı günah.
Gunah ve nikahimiz bile dustu. Bana 8 aydir elini surmeyen bir es,5 parmagin 5 ini gecmeyen iliski yasadigim bir evlilik. Ve cabalayan tek kisi var benim. Sorun benim sorunum diyen bir koca bunu kalbul etmeyen bizim sorunumuz diyen ben ve kendini tek heder eden ve ucuruma atan yine ben. Gorumceye anlatmak ucurummus gordum sayelerinde.
Merhaba.Boyle.ozel.bir sorun icin keşke kaygılarınizi esinizle paylasip onunla halletmeye calissaydiniz gorumceniz ne yapabilir ki sonucta erkek kardeşi ve erkek.kardesinin cinsel.hayati hakkindaki detayları bilmek zorunda degil,ogrenmek istemeyedebilir..Size ne acidan yardim etmesini beklediniz gorumcenizin onu anlayamadim...Gorumcenizin tepki vermesine sasirmadim ve eğer esinize gorumcenizin tepkisini anlatirsaniz cok daha kotu noktalara gelebilirsiniz...Sorununuz cinsel isteksizlik disina cikmis olur.Bence gorumcenize soylememeliydiniz.Bu konuda psikolog yardimi alabilirsiniz,esinizi bu konuda desteklemeye yardim almasini saglamaya calisin,belki size dusen görevler de vardir.Arkadaşlar merhaba.
Konunun özeti; 1 yıllık evliyim ve eşimin ilk gunumuzden bu yana cinsel isteksizligi var ve bu soruna cozum bulmuyor.1 yildir cektigimi ben bilirim. Ve ben bu sorunu ilk gorumcemle paylastim ve yardim istedim ne yapacagimi bilmedigim icin.ve kendiside simdi beni kocamin erkeklik gururunu kirmakla sorunumu anlatmakla sucluyor.oysaki benim amacim sadece ne yapabilirim diye yardim istemekti.yasadigim onca sorunun yaninda bu sozleri hic kaldiramadim. Sizce gorumcemin bu dediklerini esimle paylasmali miyim? Ilk benden duymasi ne kadar dogrudur?cunku ben herseyimi anlatirim. Ve ben tirnak.icinde esim cozum bulmadigi yok gibi davrandigi icin yardim istedim. Nolur bir akil verin. Tesekkurler
Gorumce yahuu bu.. sokaktaki gecen bir insana anlatsan bundan iyi olurdu..Arkadaşlar merhaba.
Konunun özeti; 1 yıllık evliyim ve eşimin ilk gunumuzden bu yana cinsel isteksizligi var ve bu soruna cozum bulmuyor.1 yildir cektigimi ben bilirim. Ve ben bu sorunu ilk gorumcemle paylastim ve yardim istedim ne yapacagimi bilmedigim icin.ve kendiside simdi beni kocamin erkeklik gururunu kirmakla sorunumu anlatmakla sucluyor.oysaki benim amacim sadece ne yapabilirim diye yardim istemekti.yasadigim onca sorunun yaninda bu sozleri hic kaldiramadim. Sizce gorumcemin bu dediklerini esimle paylasmali miyim? Ilk benden duymasi ne kadar dogrudur?cunku ben herseyimi anlatirim. Ve ben tirnak.icinde esim cozum bulmadigi yok gibi davrandigi icin yardim istedim. Nolur bir akil verin. Tesekkurler
Arkadaslae haklisiniz soylemlerinizde oncelikle tesekkur ediyorum yorumlariniz icin. Ama ben hala karar veremedim esimle bu durumu paylassam mi paylasmasam mi. Yarin bir gun gorumcem sizce bunu soylemeye esime anlatmaya cesaret edebilir mi.kayinvalidem yasli ona anlatmaya cekinir bisey olur diye. Ama emin olamiyorum
Bazı şeyleri kamufle etmek içindir çok oluyor bu malesef, hiç bir erkek isteksizlik yapmaz çünkiErkekleri zerre anlamıyorum madem böyle bir sorunu vardı nedene evlendi. İslami açıdan yaptığı günah.
Gorumceniz nasil anlatabilir ki bunu esinize? Bunu anlatmak cesaret ister siz bu cesareti caresizlikle ne yapacaginizi bilmeden gostermissiniz ok ama gorumceniz sanmiyorum bunu esinize anlatsin yada ima etsin..Hem siz bu durumu gorumcenize anlatirken özellikle aramizda kalsin diye tembihlemis olmaniz lazim,hos gorumceniz de ayri telden calmis..Karar sizin ama esinize baskasindan duyacagina benden duysun diyerek anlatirsaniz riske girmis olursunuz cunku belki esiniz baskasindan da duymayacak...Arkadaslae haklisiniz soylemlerinizde oncelikle tesekkur ediyorum yorumlariniz icin. Ama ben hala karar veremedim esimle bu durumu paylassam mi paylasmasam mi. Yarin bir gun gorumcem sizce bunu soylemeye esime anlatmaya cesaret edebilir mi.kayinvalidem yasli ona anlatmaya cekinir bisey olur diye. Ama emin olamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?