Yok asla yaptıkları hiç birşey beni yada annemleri ilgilendirmez. Karışmayız.bBabam kardeşime iş kurdu. Dört sene kira desteği verdi. Hiç birşey deme haddini göstermedik ne ben kız kardeşim. Buna rağmen erkek kardeşim gelip bana para verin diyince annem a harcayın, az gezin o zaman banane dedi. Senin karın marka giyinip gezecek diye size para vermem dedi. Kibarca kapıyı gösterdi.
Ama bizim gelinin şöyle bir problemi var. Ailemi aramaz sormaz, hasta olsak, ameliyat olsak umursamaz. Hastalık derken mesela kızım kanser oldu. Biz bunun hesabını yapmazken o annemlerde yediğim yemeğin, çocuklarıma alınan hediyenin hesabını yapmaya başladı. Ağzının payını aldı.
Bana gelip arkadaşımın kayınvalidesi para verdi babyshower yaptı. X in KV telefon aldı, y nın KV bilezik aldı tarzı saçma sapan konuşmalar yapınca ağzının payını verdim.
Bizim gelin lüksü sever. Kardeşimin parası yetmediği zaman bu eksiği annem ve babamdan bekliyor. Bizimkilerde avuç yalatıyor.
Geçen yaz bahçede otururken geldiler. Biz aramadik. Bir okul öncesi eğitim kurumu ile görüşmüşler bahçeye " dedeeeeesi torunun için okul baktık" diye geldi
babam duymazdan geldi. Yok şöyle güzelmiş,böyle harikaymis. Yeğenimin kesinlile okula ihtiyaçı varmıs. Kurum psikoloğu demiş. (Sanki gerek yok deme ihtimali var kurum çalışanının)
Bu tarz istekleri sinir bozucu oluyor. Benim kızım 3.5 yaşında kanser oldu. İkizlerim yeni doğmuştu. Aynı sokakta otuyorduk bir bardak su vermedi. Şimdi hamile bizden ilgi bekliyor. Aradım açmadı, annemi 3. De açtı. Bizde annemle yazlığa geldik. Gidince kesin erkek kardeşim gelip sitem edecek. İnşallah eder ağzıma geleni sayacağım artık. Çok bunaltılar.
Bizim gelin gerçekten normal bir insan gibi tepkileri yok. O bana karışıp alanıma girmezse, annemi babamı üzmezse benim için ne yaptıklarının bir önemi yok. Ama kendi alanını ve kök ailemi elin deli kızına yedirmem.
Ayyyy bende bir gelin- görümce konusu açsam mi