• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime anlatmalı mıyım?

keske cesmeyi acip akan suya anlatsaydin da gorumcene anlatmasaydin.
senin de kadinlik gururun orseleniyor sonucta. cinsel sorun varsa, esin tarafindan reddeedilebiliyosun muhtemelen. burda da devreye kadinlik gururun giriyor iste.
kocanin ki gururda seninki patlican degil heralde. iliskini kes gorumcenle ve kimseye aciklama yapma. kocanla da net dille konus. egilip bukulme. egilip bukulursen, haksiz duruma dusersin. haksiz degilsin
Cok tesekkur ederim. Beni anlamaya calistiginiz icin. Bende aynen boyle yapicam. Cok tesekkue ederim minnettarim

Neyi kamufle etmek mesela. Acabilirseniz bende bilmis olayim. Sevgiler
Daha önce yazmıştım, gizli eşcinsel oluyor çoğu, kamufle etmek içinde evleniyorlar, bunu pek çok psikolog söylüyor, toplum tarafından dışlanmaktansa kadının hayatını karartmayı uygun görüyorlar

erkeklerin cinsel ilişkiye girememesi problem evet.... Ama kadınların cinsel ilişkiye girememe problemine biz vajinusmus diyoruz.
Ben vajinusmusken eşim benim abime- her ne kadar yakın da görse- , kız kardeşinle ilişkiye giremiyorum deseydi, ben çok üzülürdüm...
Bu tür durumlar karşı tarafın ailesine anlatılması gereken bir durum değil. Bunu kabullenmenizi isterim.
inşallah aranız cinsellikten sonra birde görümcenin çenesi yüzünden açılmaz ...

Bence görümcenin gidip esinize kardeşim sen iktidarmissin diyecek hali yok. Bu yüzden esinize hiçbir şey soylemeyin. Eğer görümce diyecek olursa nasil bir açıklama yaparsınız onu düşünün sakin sakin.
Bunun dışında sizin asıl meseleniz çok daha sıkıntılı gerçekten üzüldüm.

Bence görümcenin gidip esinize kardeşim sen iktidarmissin diyecek hali yok. Bu yüzden esinize hiçbir şey soylemeyin. Eğer görümce diyecek olursa nasil bir açıklama yaparsınız onu düşünün sakin sakin.
Bunun dışında sizin asıl meseleniz çok daha sıkıntılı gerçekten üzüldüm.
Allah yardimcim olsun

Evet görümcenize anlatmanız hata olmuş ama 1 yıldır evlilikte, 8 aydır size dokunmayan, herhangi bir çaba göstermeyen eş için fazla telaslısınız.

Siz bu evliliğe devam etmek istiyor musunuz? Eşiniz insan gibi sorununa çözüm arasa böyle bir hataya düşüp de ablasına anlatmazdınız muhtemelen.

Tum gercekligiyle anlatmayi dusunuyorum. Ne eksik ne fazla. Yalan yok. Ben 1 senedir tek basima savasiyorum bununla. O kadar konusmama ragmen esim parmagini oynatmadi. Malesef suan konusulan konu da erkeklik gururu oldu. Benim kadinlik gururu yapmak hic aklima gelmedi. Cunku olaya gurur meselesi olaarak bakmadim. Evliligimizi tehdit eden soruna rahatsizliga cozum bulmak meselesi olarak baktim
Arkadaslar benim acemiligime ve iyi niyetliligime geldi malesef. Kaldiki gercekten 1 senedir denemedigim care yapmadigim arastirma ve esimle guzellikle konusmadigim an olmadi. Ama heo yalniz kaldim. Bu sorun yokmus gibi davrandi esim. Simdi ben bir hata yaparak goruncemden yardim istedim bana yol gostermeini istedim. Ama goruyorum ki en buyuk hataymis. Keske bilebilseydim. Ama inanin hic artniyetli dusunmedigim icin bunu da dusunemedim. Anlatmak en dogrusu sanirim.

probleminiz ne boyutta. hic iliskiye girmediniz mi?

Herşeyimi anlatırım demişsiniz ya evet. Herşeyinizi anlatıyorsunuz ama yanlış kişilere. Görümce ne alaka yani? O nasıl yardım edebilir size Allah aşkına?
Abi böyle bir durumun varmış kendine çeki düzen ver mi diyecekti? Gerçekten inanamıyorum. Doktora gitmediniz mi?

Evet görümcenize anlatmanız hata olmuş ama 1 yıldır evlilikte, 8 aydır size dokunmayan, herhangi bir çaba göstermeyen eş için fazla telaslısınız.

Siz bu evliliğe devam etmek istiyor musunuz? Eşiniz insan gibi sorununa çözüm arasa böyle bir hataya düşüp de ablasına anlatmazdınız muhtemelen.
Hay Allah razı olsun sizden gercekten anladiniz beni. Benim ki telas degil yanlis anlasilmamak sadece. Oyle bir vuruldum ki erkeklik gururunu kirmakla suclandim. Asla yapmadigim imtina ettigim bir konuda yanlis anlasilmamak tek derdim. Yoksa cabayi veren ben. Allah bilir ne olacagini. Ben ona inaniyorum. Artik cozum aramiyorum. Cozecek kisi o. Birde bu yuzden uzerime gelinirse inceldigi yerden kopar ama ben müsterih olurum çok sukur. Kendimden gececek kadar savastim cunku her anlamda

Herşeyimi anlatırım demişsiniz ya evet. Herşeyinizi anlatıyorsunuz ama yanlış kişilere. Görümce ne alaka yani? O nasıl yardım edebilir size Allah aşkına?
Abi böyle bir durumun varmış kendine çeki düzen ver mi diyecekti? Gerçekten inanamıyorum. Doktora gitmediniz mi?
Tedaviyi reddediyor. Kabul etmiyor. Bir kere gitti doktor ne yapacaj ki dedi bir daha gitmedi.

Back