Öfkeden yazmayi unuttum. Evinin balkonunun kirli olmasindan kayinbabana ne yahu?
Cok merakliysa kessin bi yerini etek giysin i.ne..
Pencerenin kenarinda toz var ne demek?
Allah belasini versin bu yuva yikmaktan zevk alan bunaklarin.
Sen de imkanin varsa kac kurtul. Kendilerine baska bi kakılmış bulsunlar.
Hos evlendiginden beri sorun yasadigin adamdan niye cocuk yapıyorsunuz? Orası da ayri muamma. .
Şu ihtiyarları senin eline vermek lazım.Haklarından güzel gelirsin valla :)
:))
Bakin benim dedem cok problemli bir insandir. Komsunun, karisinin, akrabalarinin nefretini kazanmistir yillarca. Yasli oldugu icin her ozgurluge sahip olup, her olumsuz davranışı tolere edilemez. Cunku yasliliginda karaktersiz olanlar emin olun gencliginde de öyledir. (Tıbbı sorunu yoksa)
O sebeple dedem bize geldiginde gece 3 te butun isiklari yakip tutun saramaz. Sabahin 6 sinda televizyonun sesini karsi mahalle duyacak kadar acamaz. O evde insan yasiyor ve ise gidecek..
Adama izin versek gürültü yapan cocuklarin kafasina baston indirecek.
Orda dur derler adama hoooopp hemserim yaslisin diye ebemizi .... hakkina sahip degilsin.
Ne küfrettim ben bugun be..
Kusura bakmada eşine pısırık diyorsun ama sende onun kadar pısırıksın. Bir insanın dayanma noktası vardır nasıl patlamıyorsun anlamıyorum. Karşılarında ağlamakta nedir. Onları bu davranışından dolayı mutlu bile ediyorsun. Şuna bak ne ezik diyorlardır, gülüyorlardır bile arkandan. Deli deliyi görünce çomağını saklarmış. Sözünü esirgeme bak nasıl değerli oluyorsun.... Sinirlendim yeminlen.
kendini neden bu kadar ezdirdin ki?? kayınbaban sana bu kadar sayarken kuzenlerin filan neden ses etmedi? kimsesiz gibi o söylemiş sen ağlamışssın yapacağın tek şey o akşam kaynanana filan gitmeyecektin kuzeninde kalacaktın ertesi gün babanı arayıp çağıracaktın bakayım babana da aynı cesareti var mı??? kocandan resmen gıcık kaptım seni ailesine karşı neden savunamıyor? ayrıca senin balkonunda pis olabilir camında ona ne? ev senin değil mi neden müdahale ediyo ağzın yok mu cevap versene sanane benim evimden diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?