boşver sen kendi hayatına odaklan mesafeli olursan iyi olursun yapacak bişey yokAynen hiçbir şeyden memnun olmuyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Annemin yaptığı normal mi ?davranışlarından soğudum
- Konu Sahibi ipek08
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bu arada bana çalışmak zor gelmiyor hem ev işimi hem de işte çalışıyorum sadece sürekli bana çalışsaydım surekli orayı burayı sildim yoruldum diyor bana bende dedimki emir altında değildin keşke silmeseydin çalışma hayatında emir altındasın mecbur yapıyorsun dedimAy siz niye her gün arıyorsunuz ki zaten. Ayrıca kadın dertlenmiş içini dökecek siz ne söylese tersini söylemişsiniz. Toksik anneler konusunda hiç olumlu konuşmam ama burda annenize hak verdim. Unutmayın ki o da bu hayatı ilk kez yaşıyor. Anne oldu diye mucizevi bir şekilde bambaşka bir kimlik yüklenmez kimseye. Eşiyle tartışmış belli ki dertleşmeye ihtiyacı var. Siz de yarış yapar gibi her söylediğini çürütme derdine düşmüşsünüz. Ayrıca belki çalışmak size zor, ona kolay gelecekti. Ben evlendim çalışmak zor geldi çıktım. Benim annem 50 yaşında. Oldum olası benden enerjiktir. Hem işine yetişir hem evine hem sosyalliğe. Bana ev işi bile fazla geldi. Nerden biliyorsunuz da zor zor diye diretiyorsunuz. Ay kadın tam dertleşecek belki 1-2 erkekleri çekiştirip rahatlayacak sizin yaptığınız tam psikolojik şiddet olmuş. Tamam en iyi siz biliyorsunuz hayatı, tamam sizin koca cimri değil, tamam anneniz bilmiyor siz biliyorsunuz. En iyisi aramayın kadını zaten tutun kendinizi
Ben annemden neler neler duydum bir bilseniz. Hemde hiç hak etmediğim halde. Artık sorunlu bir kişiliği olduğuna kanaat getirdim ve inanılmaz soğudum. Allah rızası için gidip geliyorum sadece. Eskiden annem için ölürdüm resmen. Allah'a dua ederim Allah'im annemden önce benim canımı al diye. Ne aptalmışım. Şimdi içimden sarılmak bile gelmiyor.
Sizi çok iyi anlıyorum. benim annem de bu tarzdır. böyle saçma sapan bir rekabet alınmalar falan onunla konuşurken hep gerilirim... onu rahatlatmaya, mutlu etmeye çalışıyorum konuşurken ama o da ters teper çoğu zaman.. çok yıpratıcı ne diyeyim. Anne dediğin çocuk gibi olmamalı büyüklüğünü bilmeli. Kızınin halini hatırını sormalı. Çocuğuna surekli dert yanmak şikayet etmek doğru değil. Ama ne yapalım onlar olgun olamıyorsa biz olacağız. Bir dahaki sefere dinleyip anlamaya çalışın çok da cevap vermeyin bence çünkü ne deseniz suçlu olursunuzAilem başka şehirde yaşıyor ben ve eşimde gurbette yaşıyoruz kimseyi tanımıyoruz. Burda çalışma konusunda baya zorlanıyoruz ikimizde burda çalışıyoruz. Eşim askeri personel üs bölgelerine gidiyor, uzun süre eve gelmiyor tek kalıyorum. Bende gün içinde annemi görüntülü arıyordum.
O gün en son aradığım gün babamla kavga etmiş baban cimri vs diye şikayet ediyor bana.Bende 9 haftalık gebeyim mide bulantilarim çok oluyor halsizim ayni zamanda bende çalışıyorum çok yoruluyorum .Annem bana işte aslında yapmicaksin çocuk dedi bana zamanında keşke çalışsaydım dedi .Bende ona çalışmakta güzel ama çalışmak ayrı zor dedim birde gebeyken daha zor olduğunu söyledim. Bende dedim her erkek cimri vs olmuyor bu devirde hani kadınlar genelde çalışıyor, erkekler çalışan kadın istiyor vs konusu açılınca her erkek cimri değil şimdi bu devirde de ev hanımı olan çok dedim.
Bu olaydan sonra sen beni kendinle kiyasliyorsun işine gelince arıyorsun diye yüzüme kapattı. Tekrar 1 kere aradım açmadı .Sende az değilsin dedi bana zaten ne zaman tartissa babamla dahada kötü davranıyor ,ben tekken zaten hiç aramiyordu ben aptal gibi arıyordum .
1 gün sonra babam beni aramış normalde hep annemi aradığım için görüntülü babamda yanında olur ondan babamı aramiyordum. O da aramiyordu beni ordan konuşuyoruz diye.Bana dedi ne yaptın merak ettim aramadın hiç dedi öylesine konuştuk kapattık .Annem mi arattirdi kendi mi aradi bilmiyorum .
Ama o arayana kadar aramicam haksız mıyım sizce? işime gelince arıyor muşum bir anne böyle diyor bana .Tek kalmamı bana kullanıyor galiba beni arar zaten tek kaliyor diye boyle düşünüyor ama ölsem aramicam
Bugün konuştuk bebekten falan bahsediyorduk dedim işte doğum izni vs ne kadar bunları konuşuyorduk ben 1 sene ücretsiz izin alırım dedim belki 2 sene eşimde belki dayımın kızlarından gelir bakicilik yapar dedi falan dedim daha geçenlerde dediydi bakıcı falan bakar diye telefonda annem böyle demişti.Bugunde diyorki sizin evinize gelinmez çocuğuna bile baktırmak istemiyorsun dedi birdenbire bende dedim ne alaka eşim böyle dediydi bende onu dedim illa kimin bakcagini kendimin mi başka birinin mi belli mi dedim neler neler dedi hep bir tartışma oluyor pislik eşinin evine gelip çocuk mu bakılır zaten dediSizi çok iyi anlıyorum. benim annem de bu tarzdır. böyle saçma sapan bir rekabet alınmalar falan onunla konuşurken hep gerilirim... onu rahatlatmaya, mutlu etmeye çalışıyorum konuşurken ama o da ters teper çoğu zaman.. çok yıpratıcı ne diyeyim. Anne dediğin çocuk gibi olmamalı büyüklüğünü bilmeli. Kızınin halini hatırını sormalı. Çocuğuna surekli dert yanmak şikayet etmek doğru değil. Ama ne yapalım onlar olgun olamıyorsa biz olacağız. Bir dahaki sefere dinleyip anlamaya çalışın çok da cevap vermeyin bence çünkü ne deseniz suçlu olursunuz
Ah gerçekten zor bir durum.. sen de onu tetikleyen birşeyler var. Muhtemelen çocukken de en çok senle uğraşıyordu. En büyük çocuksun diye tahmin ediyorum. Doğru muBugün konuştuk bebekten falan bahsediyorduk dedim işte doğum izni vs ne kadar bunları konuşuyorduk ben 1 sene ücretsiz izin alırım dedim belki 2 sene eşimde belki dayımın kızlarından gelir bakicilik yapar dedi falan dedim daha geçenlerde dediydi bakıcı falan bakar diye telefonda annem böyle demişti.Bugunde diyorki sizin evinize gelinmez çocuğuna bile baktırmak istemiyorsun dedi birdenbire bende dedim ne alaka eşim böyle dediydi bende onu dedim illa kimin bakcagini kendimin mi başka birinin mi belli mi dedim neler neler dedi hep bir tartışma oluyor pislik eşinin evine gelip çocuk mu bakılır zaten dedi
En küçük ama tek kızım abimgili daha çok seviyor gibiAh gerçekten zor bir durum.. sen de onu tetikleyen birşeyler var. Muhtemelen çocukken de en çok senle uğraşıyordu. En büyük çocuksun diye tahmin ediyorum. Doğru mu