- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
Ahh ahhh annem olsa derdi ki; kimi bulamaz kimi de kıymet bilemez
Hayır bence aynı cocuk gıbı ve haklı kalıtelı zaman gecırmek ıstıyor
karısıyla sohbet ederken bır yandada karısının ınstagram hesabını guncellemesını ıstemıyor
mac ızlıyorlarsa sadece mac ızlesın ıstıyor
ana adam haklı ya dehsete dustum
ılk defa bu kadar etkılendıgım bır konu kulubte valla
emredersiniz bundan sonra herkes aynı meslekte olan konu sahiplerine yazsın. hatta her açan belirtsin. benim meslek şu. sonra o meslektekiler yazsın. oldu gözlerim dopdolu oldu .:)))
boşgezenin boş kalfası. onlar yazabilir sadece.:))senin meslek neydi ya yorum yazıcamda ben
Hayır ben öyle anlamadım. Yanımda dikil mantığı bile bunun en güzel örneği.
Biz de adamların boğazını sıkıcaz nerdeyse ilgi diye.
Hey güzel Allahım kimine kaşıkla kimine kepçeyle
ha birde seks hayatındanda memnun değil adam bunada parmak basmazsam olmaz
yok artik kazen neden paylasiyorki burdaki olan bitenikazen bunu facebookta neden paylaşmıyor acaba
Doktor olmayanlar neden yorum yaptı ki boşuna sizin fikrinizi merak eden yok ki...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
doktorsıkıntı hakketetn sıktın ..okadar yorum yapılıyor bişiler yazsan
Bende bendeeee istiyorumm böyleee her şeyii konuşabilecekk bi eşşş benim neyim eksikkk neyimmm haa kızlarr söyleyinnnn :84::84::84::84:
yok artik kazen neden paylasiyorki burdaki olan biteni
hic dogru birsey degil
artik dikkat edeyim baslik acarken
insanlara dalga konusu olmayayim
Lutfen yanlis anlamayın.yogunluk icin oyle yazdım sadece.ikinci sayfada da açıkladım.yogunlugum gereği kendimi haksız görmüyordum o yuzden oyle yazdım.
Lutfen oyle söylemeyin.gercekten zor durumdayım.ilgi sever.bir evin bir cocugu.pasa oğlum büyütmüşler zaten bu yuzden biraz da kızgınlığım.her istedigini elde etti.beni bile 4 5 senede ugrasti da sonunda yine elde etti.herseye sahip olmanın verdigi bir simariklik var.bu yuzden herseye sahip olunamayacagini bilmiyor.
evet mektubun ana fikri bu