Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yoğun çalışıyor olabilirsiniz ama eşinizin anlattıklarına göre bir çok şeye bu yoğun tempo içinde vakit ayırabiliyorsunuz. Sanırım ona dokunan da bu, o sizin isteklerinizi yerine getirmenize müdahale etmezken, siz onun yapmaktan keyif aldığı ufacık şeyleri bile onunla paylaşmayıp toz, tortu, toprak gibi sudan sebepler yüzünden sinir oluyorsunuz. Sadece kendinize odaklanmışsınız, kendi istediğinz, kendi düşündüğünüz, kendi hissettiğiniz..

Ben biraz ben merkezci bir yapıya sahip olduğunuzu hissettim. Çünkü eşiniz ilgisizlikten, sensizlikten yakınıyor, siz toz tortu, toprağındasınız hala işin..

Eğer eşinizi seviyor ve kaybetmek istemiyorsanız kendiniz değiştirin bir an önce, sadece kendinizin ne düşündüğü, ne istediğiniz değil, onun da ne istediğine, ne düşündüğüne kulak verin. Zira adamcağızın tek beklediği şey ilgi..

Son düzenleme:

Hayır ben öyle anlamadım. Yanımda dikil mantığı bile bunun en güzel örneği.

Biz de adamların boğazını sıkıcaz nerdeyse ilgi diye.

Hey güzel Allahım kimine kaşıkla kimine kepçeyle

emredersiniz bundan sonra herkes aynı meslekte olan konu sahiplerine yazsın. hatta her açan belirtsin. benim meslek şu. sonra o meslektekiler yazsın. oldu gözlerim dopdolu oldu .:)))

senin meslek neydi ya yorum yazıcamda ben

Bende bendeeee istiyorumm böyleee her şeyii konuşabilecekk bi eşşş benim neyim eksikkk neyimmm haa kızlarr söyleyinnnn :84::84::84::84:

Ben sizi de biraz haklı buluyorum. Sadece bu mektuba bakarak eşinizi haklı bulmam adil olmaz. Eşinizin bencil olduğunu düşünüp bizim fikirlerimizi sormanız sizinde bunalmış olabileceğinizi gösteriyor, ama umarım bu kısa sürelik bir sıkıntıdır, çünkü eşiniz gerçekten seviyor ve ilgi bekliyor sadece.

Ayrıca ben iş yerinde genelde rahatım vaktim bol, ama yoğun olduğum günlerde eve geldiğimde eşimde yakınır; konuşmuyorsun, mutfaktan/banyodan çıkamıyorsun vb. Ama bende fazla ilgileniyorum eşimle sanırım kişisel bakımlarıma bile zaman ayıramıyorum. En son evde spor yapıyorum diye birbirimizden koptuğumuzu farkettim o sebepten artık akşamları beraber yürüyoruz sohbette edebilmiş oluyoruz. Sizde böyle ufak adımlarla başlayabilirsiniz. Kolaylıklar dilerim.

Arkadaşlar neden bu kadar ön yargılıyız? Yani ben burda kaç tane konu gördüm polis eşleri toplanalım, eşi bu olanlar bakabilir mi falan diye. Yani birinden birine de neden sadece polis eşleri? Sadece polisler mi öyle çalışıyor falan diyeni görmedim. Konu doktor olunca ne biliyim öğretmen olunca bir tınaklarımızı çıkarıyoruz. Konu sahibi kaç kere derdim büyüklük taslamak falan değil, çalışma saatleri bakımından öyle dedim diye anlatmaya çalışmış. Nedir sıkıntı anlamadım? Yani biri içinde doktor kelimesi geçen bir başlık açınca ben geriliyorum valla.

Hayır ben öyle anlamadım. Yanımda dikil mantığı bile bunun en güzel örneği.

Biz de adamların boğazını sıkıcaz nerdeyse ilgi diye.

Hey güzel Allahım kimine kaşıkla kimine kepçeyle

Benim kocam şimdi Allah var beni mutfakta bırakmaz asla oda sandalyede oturur , tuavelt yıkıyor olurum taburede oturur hakkını yemıyım sımdı herıfın

Doktor olmayanlar neden yorum yaptı ki boşuna sizin fikrinizi merak eden yok ki...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Lutfen oyle söylemeyin.gercekten zor durumdayım.ilgi sever.bir evin bir cocugu.pasa oğlum büyütmüşler zaten bu yuzden biraz da kızgınlığım.her istedigini elde etti.beni bile 4 5 senede ugrasti da sonunda yine elde etti.herseye sahip olmanın verdigi bir simariklik var.bu yuzden herseye sahip olunamayacagini bilmiyor.

doktorsıkıntı hakketetn sıktın ..okadar yorum yapılıyor bişiler yazsan

Bende bendeeee istiyorumm böyleee her şeyii konuşabilecekk bi eşşş benim neyim eksikkk neyimmm haa kızlarr söyleyinnnn :84::84::84::84:

seni esra erola çıkaralım :) oradakı herifler hep şair ruhlu

neyse tabi benim eşimde bu kadar zannetmiyorum duyarlı olsun ama bu yazıyı okusa direk banada uyarlar yani :)
bence konu sahibi ısrarla savunmasın kendini dursun ve kabullensin ve kendine çeki düzen versin

o yemek konusu nedir öyle bu kadarmı güzel dile getirilir maşallah

Ben sağlıkçı olduğum için doktorların çok yorulduğunu görüyorum.Özellikle acilde.Ama sağlık ocağındaysa,halk sağlıığındaysa normal bir çalışma ortamı oluyor.uzamansa yine yığun yorucu oluyor.Ama yine de onda huzur bulmak istemez misniz.?mesela ben de bir dönem çok çok yoğun bir yerde çalışmıştım.Ama yine de birinde huzur bulmak istiyordum.Hatta isterdim ki sıkıntımı sevdiğim erkekle atayım,onla vakit geçireyim.O sizden ev işi istese bir nevi haksız olur,onu bile istemiyor.Sadece sizi istemesi huzur verici değil mi.Ablam öğretmen.Öğrencilerden başı şişiyordu.Ve eniştem tek bir işin ucundan tutmadığı giib ablamın ev hanımlığını beğenmiyor,hakaret ediyor bazen.Sizde o da yok,Adam dr olduğunuzun ,yorucu bir işiniz olduğunun farkında.Ama ilşikiden doyum almıyor.Yapabileceğiniz şeyleri yapmadığınızı söylüyor..Birşey söylemeden direk de ayrılabilirdi,aldatabilirdi.Evliliğin devamını istiyor.Davranışı çok yapıcı.İstediği karnı aç birinin aş istemesi gibi..

Son düzenleme:
yok artik kazen neden paylasiyorki burdaki olan biteni
hic dogru birsey degil
artik dikkat edeyim baslik acarken
insanlara dalga konusu olmayayim

geçen eşinin arkadaşıyla eşini altanan bi konu vardı.o paylaşılmıştı.mune yada kazen açıklama yapmıştı konu sahibinin bilgisi dahilinde diye.yani öyle hatırlıyorum

Lutfen yanlis anlamayın.yogunluk icin oyle yazdım sadece.ikinci sayfada da açıkladım.yogunlugum gereği kendimi haksız görmüyordum o yuzden oyle yazdım.

Umarım artık farketmişsinizdir bazı şeyleri.
Sadece sizi isteyen bir adama tercih ettiklerinizi, değip değmediğini sorgularsınız belki..

Ama eşinizz sizee tam anlamıyla sahip olmak istiyor bu sizce güzel bişi değil mi..
Paşa gibi yetiştirmişleri atın bi kenara lütfen !!

evet mektubun ana fikri bu

abi ben öyle anladım demiş ya hiç yapmıyorsun yada çok pardon yuvarlanıryorsun demeye getirmiş hani çok kötü bişey bu yani pazarda 2 lira ya ipli donlar onalrı giymek 1 dakikayı bile almaz

hep söylüyorum o hello kityli polar pıjemaları atın atın
sosyete pazarında 5 tl saten gecelikler satılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…