Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün bana karşımdaki insan şöyle özenerek sorunları mantıkla ele alıp bırakın mektup yazmayı konuşsa öper başımın üstüne koyarım.Sorunları böyle açıkça kibarca ifade eden çözüm arayan erkeği geçtim konuşmaya yanaşanı bile yok.Kıymetini bilin eşinizin.

sanki eşimle benim yer değiştirmiş halim :))
akşam ben de ona derim yardım etme illa ki, ben de yoruluyorum akşama kadar mutfakta yanımda otur beni izle :)
ben de öğretmenim eşim sağlıkçı.
Allah yardımcınız olsun.
doktorların bu kadar yoğun olduğunu bilmiyordum. daha az yoğun olan bi hastane vs. geçseniz olmaz mı? bence ömür böyle geçmez. eşinizi bırakın siz de yıpranırsınız.

Benimkisi de atar yere, bi de kaldırınca kızar. Neymiş bıraktığı yerde bulmak istiyomuş çorabını
Evlenirken beklentisi ne acaba bazı kadınların ?

kızım o çorabı orda bırakırsan var ya akşama yemin ediyorum yer çürür ya

of yemin ediyorum çamaşır sepeti kokuyo he tüm gün giyiyo

bir de entel şimdi ordaki çamaşırları nasıl yapıyosun diyorum hafta içi yapmıyorum yenisini alıyorum atıp diyor

Yok kız benim minnoşun ayakları kokmaz, ama tabi 3-5 gün üstüste giyilen çorabı düşünemiyorum

İyi seninki atıp atıp yenisini alıyomuş, bizimki delinene kadar giyer

mektubunuzun çıktısını aldımmmm,,,, akşam eşimin okumasını isteyeceğimm,,,,onun yorumunuda merak ettim,,

hem sizin mektup bahanesi ile eşimle vakit geçirip fikir alışverişinde oluruzzz yaneeee

İnternette dolaşan yazı bu kadar cevap yazıyor muydu hanımefendi .istemiyorsniz yorum yapmayin
Siz neden işinize gelene cewap veriyorsunuz ama..
Yaniiii biz burda size düzgünce sorular soruyoruzz yarısına zaten cewap alamıyoruzz.
Ne bilim bence kimseye alıntı yapmadan dümdüz yazın ne yapmak istediğinizi bundan sonra..
Bizde ona göre cewaplar werelim..
Doktor değiliz ama cewap verebiliriz yaniii merak etmee

Yesss yessss :129::129:

Doktorlukla alakası olduğunu sanmıyorum bunun
Her çalışan kadının 'zaman' sorunu olur
Ama iş dışındaki zamanı nasıl değerlendirdiğimiz önemlidir
Eşiniz açık açık yazmış, bence haklı
Beni de eşim iş dışında, spordur, diyettir, tv dir den sonraya bıraksa bende bozulurum
Kibarca ifade etmiş kendini
Çeki düzen verirsiniz veya vermezsiniz
Birlikte kazanırsınız veya kaybedersiniz
Tercih sizin.

Paylaştığınız yazıyı baştan sona okudum...ara ara arkadaşların yorumlarına cvp larınızı da...
Size tek cümle kuracağım :
"İletişime kapalısınız, kendinizi mükemmel görüyorsunuz..ve haksızsınız.hem de yüzde 95 haksızsınız."

mektubunuzun çıktısını aldımmmm,,,, akşam eşimin okumasını isteyeceğimm,,,,onun yorumunuda merak ettim,,

hem sizin mektup bahanesi ile eşimle vakit geçirip fikir alışverişinde oluruzzz yaneeee

Vefaaa iyi fikirrr haa bana da yarın de bakim ne yorum yapcakk

Yok canım, ne kıymeti. Hala adamın ufacık kusurlarını büyütüp, kendisini haklı görmemizi istiyor
Erkekler genelde sorunları örtbas ederler, adam ne güzel medeni bi şekilde çözmeye çalışıyor, valla imrendim

Ben kesin öyle demedim ki yani biraz da kusura bakmazsan bu kadar kaprisli yazıyor olman beni bu şekilde düşündürdü sanırım.

Neden kimse bana hak vermiyor kapris degil bu eşimden daha cok calisiyorum kendime vakit ayırmak istiyor olmama neden bu kadar kızıyorsunuz

topiği geyiğe çevirip kadını da yerden yere vurmanın manası ne ki?

madem bir hata yapıyor anlatın, yorumlayın söyleyin,yardımcı olun...

unuttum tabi kk da öyle kusursuz ve mükemmel kişiler var ki, böylesini görünce şaşırıyorlar...

Bu ayrıntıyı kaçırdım ben Lil. Doktor olmayan yorum yapmayacak mıymış? Ne de olsa daha düşük maaş aldıklarından mı acaba diğer meslek guruplarının?

İste ihtiyacım olan bu.erkek goZuyle baksın ben cok sey mı istiyorum.ve lutfen yorumu bana ulaştırın rica ediyorum

sizde bu ego olduğu sürece daha çok mektup alırsınız hoş kocanız boşuna uğraşıyor evde hem hiçbi iş yapmıyosunuz hemde halı kirleniyor diye dert ediyorsunuz gerçekten ne derdiniz var ne bişey güzel para kazanıp böylede bi kocaya sahipsiniz ama şükür nedir bilmiyorsunuz

Neden kimse bana hak vermiyor kapris degil bu eşimden daha cok calisiyorum kendime vakit ayırmak istiyor olmama neden bu kadar kızıyorsunuz

eşinizi karşınıza alıp sizde anlatın içinizdekileri, farkına varın yaptıklarınızın.

sevginizi hırpalamayın, bir vaktinizden çalıp ona verin, bakın sizde oda nasıl mutlu olacak...

geç olmadan çare düşünün bence, dilerim bulursunuz ama insan istedikten sonra herşeyin üstesinden geliyor...

sizde gelebilirsiniz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…