Benimkisi de atar yere, bi de kaldırınca kızar. Neymiş bıraktığı yerde bulmak istiyomuş çorabını
Evlenirken beklentisi ne acaba bazı kadınların ?
İnternette dolaşan yazı bu kadar cevap yazıyor muydu hanımefendi .istemiyorsniz yorum yapmayin
kızım o çorabı orda bırakırsan var ya akşama yemin ediyorum yer çürür ya
of yemin ediyorum çamaşır sepeti kokuyo he tüm gün giyiyo
bir de entel şimdi ordaki çamaşırları nasıl yapıyosun diyorum hafta içi yapmıyorum yenisini alıyorum atıp diyor
Siz neden işinize gelene cewap veriyorsunuz ama..İnternette dolaşan yazı bu kadar cevap yazıyor muydu hanımefendi .istemiyorsniz yorum yapmayin
Yesss yessss :129::129:bence konu sahibi de böyle ya kendilerini üstün görüyorlar hadi bizden görsün ne farkedicek doktordan çok maaş kazandığımız oluyor yani mesleki olarak ayh ona rağmen de kocişimle ilgileniyorum yhani fln yani bilemooyroom
i am the perfect woman
mektubunuzun çıktısını aldımmmm,,,, akşam eşimin okumasını isteyeceğimm,,,,onun yorumunuda merak ettim,,
hem sizin mektup bahanesi ile eşimle vakit geçirip fikir alışverişinde oluruzzz yaneeee
Bugün bana karşımdaki insan şöyle özenerek sorunları mantıkla ele alıp bırakın mektup yazmayı konuşsa öper başımın üstüne koyarım.Sorunları böyle açıkça kibarca ifade eden çözüm arayan erkeği geçtim konuşmaya yanaşanı bile yok.Kıymetini bilin eşinizin.
Ben kesin öyle demedim ki yani biraz da kusura bakmazsan bu kadar kaprisli yazıyor olman beni bu şekilde düşündürdü sanırım.
Siz neden işinize gelene cewap veriyorsunuz ama..
Yaniiii biz burda size düzgünce sorular soruyoruzz yarısına zaten cewap alamıyoruzz.
Ne bilim bence kimseye alıntı yapmadan dümdüz yazın ne yapmak istediğinizi bundan sonra..
Bizde ona göre cewaplar werelim..
Doktor değiliz ama cewap verebiliriz yaniii merak etmee
Yesss yessss :129::129:
mektubunuzun çıktısını aldımmmm,,,, akşam eşimin okumasını isteyeceğimm,,,,onun yorumunuda merak ettim,,
hem sizin mektup bahanesi ile eşimle vakit geçirip fikir alışverişinde oluruzzz yaneeee
Ben doktor değilim yorum yapmayayım bari
Vefaaa iyi fikirrr haa bana da yarın de bakim ne yorum yapcakk
Neden kimse bana hak vermiyor kapris degil bu eşimden daha cok calisiyorum kendime vakit ayırmak istiyor olmama neden bu kadar kızıyorsunuz
gel gel.. doktor olmayan biz sıradan insanlara da yazma hakkı verildi