Konu başlığı öyle..Bu ayrıntıyı kaçırdım ben Lil. Doktor olmayan yorum yapmayacak mıymış? Ne de olsa daha düşük maaş aldıklarından mı acaba diğer meslek guruplarının?
Neden kimse bana hak vermiyor kapris degil bu eşimden daha cok calisiyorum kendime vakit ayırmak istiyor olmama neden bu kadar kızıyorsunuz
Ben diğer sayfaları okuyamadım çok uzun.Günlerdir salya sümük ağlıyorum hayatımdaki insanla iletişim kuralım sorunları konuşalım diye o sadece ara verelim dedi durdu, sonuç bugün dayanamadım artık bu duruma.Benimle şöyle sorunları tek tek ele alsa konuşsa suçlamadan Allahım daha ne isterdim.Yaptığı zamanlarda oldu ama bu aralar ı ıhh ıhh konuşma sorun benle diyor da başka birşey demiyordu.Yok canım, ne kıymeti. Hala adamın ufacık kusurlarını büyütüp, kendisini haklı görmemizi istiyor
Erkekler genelde sorunları örtbas ederler, adam ne güzel medeni bi şekilde çözmeye çalışıyor, valla imrendim
Siz neden işinize gelene cewap veriyorsunuz ama..
Yaniiii biz burda size düzgünce sorular soruyoruzz yarısına zaten cewap alamıyoruzz.
Ne bilim bence kimseye alıntı yapmadan dümdüz yazın ne yapmak istediğinizi bundan sonra..
Bizde ona göre cewaplar werelim..
Doktor değiliz ama cewap verebiliriz yaniii merak etmee
Yesss yessss :129::129:
İste ihtiyacım olan bu.erkek goZuyle baksın ben cok sey mı istiyorum.ve lutfen yorumu bana ulaştırın rica ediyorum
ya kazen ya da bi başkası alsa şu derdim var topiğinde her işi alaya çeviren, konu sahibini yıpratmaya yönelik yazanları toplasa.
mübarek hepsi vasfiye teyze.
kadının bi derdi var ve çare aramaya buraya yazmaz.
eşi onu çok seviyor olabilir. hep alttan alabilir nolmuşş
çoğunuz kocalarının her işini yapıp akşam bi de iş stresinden olan sinirlilik hallerini sineye çekmiyor musun?
eşi onu seviyor istediği kadar da alttan alabilir ama bunalmış artık ve bi mektup yazmış. siz de yapıp yapıp arada cırlamıyor musunuz?
adamın iş yapmasını yardım etmesini alaya almışlar ya millete bak içiniz eridi değil mi.
lütfen burda egonuzu tatmin etmeyin.
gidin ortak paylaşım alanınız olan geyik ya da başka topiklerde birbirinizi övün durun siz mükemmel arkadaşlar!
Neden kimse bana hak vermiyor kapris degil bu eşimden daha cok calisiyorum kendime vakit ayırmak istiyor olmama neden bu kadar kızıyorsunuz
hiçççç merak etmeyinnn doktor hanımmm,,,
gayet objektif bakarrr, tam bir erkek gözüyleee
yarın size harfi harfine bilgileri geçerim.....
Cep telefonundan duzgun yazılmıyor.hastanenin bilg.dan kaydoluyor ordan acmak istemiyorum.karar veremiyorum kizgindir bana su an.konusmak zaten istemeyecektir.kavga ettiğimizde hemen konuşmayız zaten.birlac gun sonra sarılır barisiriz ama konu kaynar gider.belki yine oyle olacak.bilmiyorum ki
Cep telefonundan duzgun yazılmıyor.hastanenin bilg.dan kaydoluyor ordan acmak istemiyorum.karar veremiyorum kizgindir bana su an.konusmak zaten istemeyecektir.kavga ettiğimizde hemen konuşmayız zaten.birlac gun sonra sarılır barisiriz ama konu kaynar gider.belki yine oyle olacak.bilmiyorum ki
Cocuk doktoruyum.kimseyi bisey yapmak niyetinde değilim.bana hak vermemenizi anlamaya calisiyorum.bu kadar tepki beklemiyordum.kendi istediğimi yapmak istememi anlayacağınızı sanıyordum.o kadar da mükemmel biri değildir klima acarım ben üşürüm o yanar çorabını çıkarır yere atar iki gun kaldırmaz sonra kaldırır.kiskanack bisey degil bu
Tabi ki kendinize özel zamanlarınız olacak her insan buna ihtiyaç duyar ama bir erkek sizden zaman çalmak için oturup mektup yazacak hale geliyorsa gerçekten durum ciddidir.Eşinize kulak verin özel zamanlar yaratın sadece ona ait.Bence sizin ilginize ona nitelikli kaliteli zamanlar ayırmanıza ihtiyaç duyuyor.Çok şanslısınız ki bizim karakteri eksik Türk erkekleri bu durumda aldatmaya başvuruyor hemen.Bakın sizin eşiniz ilgiyi herhangibi bir kadından değil sevdiği eşinden istiyor.Neden kimse bana hak vermiyor kapris degil bu eşimden daha cok calisiyorum kendime vakit ayırmak istiyor olmama neden bu kadar kızıyorsunuz
DRSIKINTI , yazdığınız tek bir yorumunuzda dahi şunu görseydik keşke. "Ben eşime aşığım. Eşimi seviyorum. Biraz bencillik etmiş olabilirim ancak seviyorum" o zaman gelen yorumlar inanın daha farklı olurdu.
Konuşmak istemeseydi bu mektubu size yazmazdı ayrıntılı bir şekilde..
Cewap hakkı doğuyor size we bunun farkında..
Akşam hiç bişi olmamış gibi dawranamazsınız sonuçta dimi..
Bence bu sefer tabularınızı yıkın ve eşinizi alın karşınıza konuşun..
Yanii ne varsa içinizde rahatsız edici madem sizde dile getirin..
Ama akşam eşiniz konuyu kendi açmayabilir çünkü şu an cewap hakkı sizde..
Konuşmayı sizden bekleyecektir..
Şimdi akşam ewe gidince hiç bişi olmamış gibi oturup tv de izleyemezsiniz herhalde dimii..