Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siziin evliliginizi elestirmek bize dusmez ama sizin hatalariniz var bencede
calismayan bi evhanimiyim gunum 2 cocuga bakmak ve evisi tenizlikle geciyor ama esimin gercekten cok seviyorum ve onu ozluyorum.en buyuk keyfimizse yemekten sonea cocuklarda uyumussa turkkahvesi icip sohbet etmek.benim zamanim cocuklarla birini yedir oburunu uyutka geciyor ama illaki uzun zamana gerek yokonemli okan kaliteli cakit gecirmektir.esinizde bunu istigor sizden cok guzel bi sekilde anlatmis cok sanslisiniz her erkek bukadar hosgirulu olmaz ve bu sekilde duygularini kaleme alip cozum aramaz.esiniz ona vakit ayirmak istemediginizin farkinda.siz calisiyisunuz ama evde yemrk yapmiyosunuz,temizlik tapmiyosunuz ve cocuk bakmiyosunuz okadarda zor degil bence ne kadinlar var hem calisip hem cocuguba bakan.siz isteseniz cok sey yapabilirsiniz.esiniz baba olnaktan korkuyor cunku dizin yapmak istdyip yapamadiklariniz yuzunden sikilacaginizi dusunuyor .bence kendinizi tartin evliligi kaldiramiyosunuz bence.ven en son hangi dizimi izledim hatirlamiyorum kesintisiz uykuya hasretim aramizda 2 cocukla tatip uyuyoruz ama ellerimizi tutabiliyoruz uyurken firsatlari degerlendiriyoruz sevgimiz icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neden kimse bana hak vermiyor kapris degil bu eşimden daha cok calisiyorum kendime vakit ayırmak istiyor olmama neden bu kadar kızıyorsunuz

Çünkü eşiniz dahil bunca insan yanlış düşünüyor
Bi siz doğruyu biliyorsunuz DRSIKINTI

Ben diğer sayfaları okuyamadım çok uzun.Günlerdir salya sümük ağlıyorum hayatımdaki insanla iletişim kuralım sorunları konuşalım diye o sadece ara verelim dedi durdu, sonuç bugün dayanamadım artık bu duruma.Benimle şöyle sorunları tek tek ele alsa konuşsa suçlamadan Allahım daha ne isterdim.Yaptığı zamanlarda oldu ama bu aralar ı ıhh ıhh konuşma sorun benle diyor da başka birşey demiyordu.Allahım hayatıma örnek olsun diye mi konu sahibine konuyu açtırdın?

ya kazen ya da bi başkası alsa şu derdim var topiğinde her işi alaya çeviren, konu sahibini yıpratmaya yönelik yazanları toplasa.
mübarek hepsi vasfiye teyze.

kadının bi derdi var ve çare aramaya buraya yazmaz.
eşi onu çok seviyor olabilir. hep alttan alabilir nolmuşş
çoğunuz kocalarının her işini yapıp akşam bi de iş stresinden olan sinirlilik hallerini sineye çekmiyor musun?
eşi onu seviyor istediği kadar da alttan alabilir ama bunalmış artık ve bi mektup yazmış. siz de yapıp yapıp arada cırlamıyor musunuz?

adamın iş yapmasını yardım etmesini alaya almışlar ya millete bak içiniz eridi değil mi.
lütfen burda egonuzu tatmin etmeyin.
gidin ortak paylaşım alanınız olan geyik ya da başka topiklerde birbirinizi övün durun siz mükemmel arkadaşlar!

Cep telefonundan duzgun yazılmıyor.hastanenin bilg.dan kaydoluyor ordan acmak istemiyorum.karar veremiyorum kizgindir bana su an.konusmak zaten istemeyecektir.kavga ettiğimizde hemen konuşmayız zaten.birlac gun sonra sarılır barisiriz ama konu kaynar gider.belki yine oyle olacak.bilmiyorum ki

İste ihtiyacım olan bu.erkek goZuyle baksın ben cok sey mı istiyorum.ve lutfen yorumu bana ulaştırın rica ediyorum

hiçççç merak etmeyinnn doktor hanımmm,,,

gayet objektif bakarrr, tam bir erkek gözüyleee

yarın size harfi harfine bilgileri geçerim.....

Erkek gozune ihtiyacinzi yok bence, adam daha fazla ilgi bekledigini acikca yazmis, daha ne yapsin? Duygularini, begenmedigi davranislarinizi acikca orneklemis, kendini gayet guzel ifade etmis bence.

Sekerim, bu noktada bence yapacak iki seyiniz var. Takkeyi ortaya koyup dusuneceksiniz, adamla konusup fark etmeden onu kridiginizi, ozur dilediginizi ve daha cok ilgi gosterecegini soyleyeceksiniz.

Ya da kusura bakma, ben senin icin ugrasip cabalayamam , sana ilgi gosterecek baska birini bulmak istersen de uzulmem, istersen bosanabiliriz diyeceksiniz.

yani adam genc bir insan, o da sevgi gormek , el ele tutusmak, romantizm istiyor. Karar verin bence, bunlari ona verecek misiniz, vermeyecekseniz, birakin ona ilgi gostermeye can atan birini bulup mutlu olsun.

Bakin, ben de muhendisim. Haftada 6 gun/9-10 saat calisiyorum. Hoslandigim ve deger verdigim bir is arkadasim var, onu gorme olasiligim oldugu gunlerde sabahin korunde kalkip makyaj, sac ugrasiyorum, anlatabildinm mi? Adam da sizden iliskinize ozen bekliyor, birine deger veriyorsaniz ne kadar yorgun olursaniz olun onu mutlu etmek icin ugrasirsiniz. Yorgun olmanizi ve hayat gailenize kapilmanizi anliyorum ama evliliginiz hayatindaki en onemli seylerden biri, buna da zaman yaratmalisiniz derim.

Son düzenleme:

benzer yazıyı bende bir önceki sayfada yazdım...

ne kadar haklısınız, keşke herkes bunu anlasa...

yazıktır,günahtır ya kendinize gelin....

Son düzenleme:
Neden kimse bana hak vermiyor kapris degil bu eşimden daha cok calisiyorum kendime vakit ayırmak istiyor olmama neden bu kadar kızıyorsunuz

Eşinden daha çok çalışabilirsin bunu anlayabilirim.
Ben de eşimden çok çalışıyorum bu bir.
Benim eşim de benden çok ev işi yapar evde daha çok bulunmasından kaynaklı…
Ama asla senin gibi ne düşündüm ne de benim eşim senin eşinin düşündüklerini düşündü.
Arada çok ince çizgiler var. Sen çok çalışıyor olabilirsin ama anlattıklarının bunla alakası yok ki:
1.) Sana karışmasın istiyorsun.
2.) Ev işi yapmasına sinir oluyorsun. Çocuk doğurmak hariç hepsini yapıyor.
3.) Çoraplarını bırakmasını kaldıramıyorsun: buna ek olarak şunu soracağım. O kadar iş yapan erkek kendi çoraplarını neden kaldırmadığını ayrıca merak ettim.
Bu liste uzar gider. Sen ne istediğini bilmiyorsun ya da yorgunluktan sağlıklı düşünemiyorsun.

hiçççç merak etmeyinnn doktor hanımmm,,,

gayet objektif bakarrr, tam bir erkek gözüyleee

yarın size harfi harfine bilgileri geçerim.....

Bizi beğenmiyor herhalde
Ya 'Dr kadınlar' var kriterinde ya 'erkek gözü'
Hayır yani biz sanki eşini tanıyoruz taraflıyız veya statümüz gereği düzgün çıkarımlar yapamayız gibi
Bu kadar yukarıdan baktığından belkide gayet düz sorunları göremiyor kendisi

Konuşmak istemeseydi bu mektubu size yazmazdı ayrıntılı bir şekilde..
Cewap hakkı doğuyor size we bunun farkında..
Akşam hiç bişi olmamış gibi dawranamazsınız sonuçta dimi..
Bence bu sefer tabularınızı yıkın ve eşinizi alın karşınıza konuşun..
Yanii ne varsa içinizde rahatsız edici madem sizde dile getirin..
Ama akşam eşiniz konuyu kendi açmayabilir çünkü şu an cewap hakkı sizde..
Konuşmayı sizden bekleyecektir..
Şimdi akşam ewe gidince hiç bişi olmamış gibi oturup tv de izleyemezsiniz herhalde dimii..

Bence sarılıp barışmaktan öte şeyler yapmalısın
Eşin nasıl çatır çatır söylemiş rahatsızlıklarını sen de eşine söyle. Hani burda yazdın ya bikaç sevmediğin özelliğini. İkiniz de değişmelisiniz bence.
Eşin senden çok şey istemiyor. Hem kendine hem eşine hem işine vakit ayırmak zor ama evliliğin gereklerinden biri işte birlikte bişeyler yapmak

DRSIKINTI , yazdığınız tek bir yorumunuzda dahi şunu görseydik keşke. "Ben eşime aşığım. Eşimi seviyorum. Biraz bencillik etmiş olabilirim ancak seviyorum" o zaman gelen yorumlar inanın daha farklı olurdu.

Tabi ki kendinize özel zamanlarınız olacak her insan buna ihtiyaç duyar ama bir erkek sizden zaman çalmak için oturup mektup yazacak hale geliyorsa gerçekten durum ciddidir.Eşinize kulak verin özel zamanlar yaratın sadece ona ait.Bence sizin ilginize ona nitelikli kaliteli zamanlar ayırmanıza ihtiyaç duyuyor.Çok şanslısınız ki bizim karakteri eksik Türk erkekleri bu durumda aldatmaya başvuruyor hemen.Bakın sizin eşiniz ilgiyi herhangibi bir kadından değil sevdiği eşinden istiyor.

Eşinizi seviyor musunuz?Yanlis anlamayin sizde kendimi gordum.Ben de yalniz olmayi severim.Ben de karsimdakine bana verdigi degerin yarisini bile veremem,ilgi gosteremem,sevemem.Biri benden ilgi istedikce daha da sogurum ondan.Ben de oncelikli olarak hep ben varimdir.Keske diyorum biriyle tanissam ki kendimden daha cok sevsem,her an onla olmak istesem onu yalnizligi sevdigimden daha cok sevsem.Ama yok yani olmuyor.sizde de bu tavirlari gordum.Sanki esinizi yeterince sevmiyorsunuz ama bunh kabul edicek cesaretiniz yok.Bu sizle mi alakali yoksa esinizin dogru kisi olmamasiyla mi bilmiyorum.Ama esinize de yazik etmeyin.

Katılıyorum, hani deseydi 'ben de eşime vakit ayırmak istiyorum ama elimden gelen bu kadar' tarzında hiç bişey gööremedim.
Varsa yoksa kendine vakit ayırmak tek istediği.

Şu yazdıklarınızı hayretle okuyorum
Nasıl bu kadar duyarlı, anlayışlı, sevgi dolu bir eşin bu ufacık isteğini karşılayamıyorsunuz anlamış değilim,
Yoğun çalışabilirsiniz, bu ilgiye engel değil,
adam ne duruma gelmiş böyle..
şunu da belirtmek isterim ki, hiçbir erkek duygularını böyle güzel, böyle açık anlatmaz..Bu kadar vicdan sahibi olmaz...
Sizin yerinizde olsam, kıymet bilirdim...
okurken bile duygulandım...siz ne hissettiniz bunu okurken?

Yok oyle degil.birlikte yemez birlikte oturmayız hangimiz salondaysa digeri onun yanına gitmez.dun ayrı yatmisiz hicbisey olmamış gibi davranmayiz zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…