Cep telefonundan duzgun yazılmıyor.hastanenin bilg.dan kaydoluyor ordan acmak istemiyorum.karar veremiyorum kizgindir bana su an.konusmak zaten istemeyecektir.kavga ettiğimizde hemen konuşmayız zaten.birlac gun sonra sarılır barisiriz ama konu kaynar gider.belki yine oyle olacak.bilmiyorum ki
Cocuk doktoruyum.kimseyi bisey yapmak niyetinde değilim.bana hak vermemenizi anlamaya calisiyorum.bu kadar tepki beklemiyordum.kendi istediğimi yapmak istememi anlayacağınızı sanıyordum.o kadar da mükemmel biri değildir klima acarım ben üşürüm o yanar çorabını çıkarır yere atar iki gun kaldırmaz sonra kaldırır.kiskanack bisey degil bu
kimseye yeterlı cevabı veremıyosun o uzuuuuun mektubu nasıl yazdın buraya..?
Tabi ki kendinize özel zamanlarınız olacak her insan buna ihtiyaç duyar ama bir erkek sizden zaman çalmak için oturup mektup yazacak hale geliyorsa gerçekten durum ciddidir.Eşinize kulak verin özel zamanlar yaratın sadece ona ait.Bence sizin ilginize ona nitelikli kaliteli zamanlar ayırmanıza ihtiyaç duyuyor.Çok şanslısınız ki bizim karakteri eksik Türk erkekleri bu durumda aldatmaya başvuruyor hemen.Bakın sizin eşiniz ilgiyi herhangibi bir kadından değil sevdiği eşinden istiyor.
Çok katılıyoreeeeEşinden daha çok çalışabilirsin bunu anlayabilirim.
Ben de eşimden çok çalışıyorum bu bir.
Benim eşim de benden çok ev işi yapar evde daha çok bulunmasından kaynaklı
Ama asla senin gibi ne düşündüm ne de benim eşim senin eşinin düşündüklerini düşündü.
Arada çok ince çizgiler var. Sen çok çalışıyor olabilirsin ama anlattıklarının bunla alakası yok ki:
1.) Sana karışmasın istiyorsun.
2.) Ev işi yapmasına sinir oluyorsun. Çocuk doğurmak hariç hepsini yapıyor.
3.) Çoraplarını bırakmasını kaldıramıyorsun: buna ek olarak şunu soracağım. O kadar iş yapan erkek kendi çoraplarını neden kaldırmadığını ayrıca merak ettim.
Bu liste uzar gider. Sen ne istediğini bilmiyorsun ya da yorgunluktan sağlıklı düşünemiyorsun.
Ozaman güzelim bu sefer öyle dawranma, ewe gidince otur yanına başla konuşmaya..Yok oyle degil.birlikte yemez birlikte oturmayız hangimiz salondaysa digeri onun yanına gitmez.dun ayrı yatmisiz hicbisey olmamış gibi davranmayiz zaten.
O zaman doktorluk hakkında şüphelerim iyice arttı. Gerçi banane ne olursa olsun da gözümü tırmalıyor. Şimdi biri çıkıp da özelden taciz etmese bari kadını neden kıskanıyon doktor işte diye.
Bizi beğenmiyor herhalde
Ya 'Dr kadınlar' var kriterinde ya 'erkek gözü'
Hayır yani biz sanki eşini tanıyoruz taraflıyız veya statümüz gereği düzgün çıkarımlar yapamayız gibi
Bu kadar yukarıdan baktığından belkide gayet düz sorunları göremiyor kendisi
Eşinizi haklı gören yorumlar sizi hayal kırıklığına uğrattı sanırım ki. Tek bir gün de yere atılan çorabı takmayıp sizde fırlatıp atabilseniz keşke çoraplarınızı eşinizin çorapları üstüne. Gidip sarılsanız eşinize. Ne kaybeder insan ? Varsın çorap yerde dursun , kalkınca götürüp atarsınız sepete ne çıkar ?
Hanımefendi mektupta düpedüz tehdit etmiş yanlis yollara gitmek istemiyorum demis.aba altından sopa göstermiş. Hic te salya sumuk okunacak bir mektup degil.cok idkonuşmuyorum cunku siz bu sekilde görmüyorsunuz.ama demis orda.giderim demiszaten
Yazmamış millan , eşi mail atmış o da copy paste yapmış.
Ben şöyle anladım dört günde bir 36 saat çalışmsk demek 4 günde 2 gün dünyadan kopuk yaşayıp kalan 2 akşam için vaktin var demek.......bu kadar yoğun çalışma durumunun başka meslek grupları için var olup olmadığı aklına grlmemiş olabilir
Çok katılıyoreeee
Ozaman güzelim bu sefer öyle dawranma, ewe gidince otur yanına başla konuşmaya..
Ne kaybedersin ki dimii tatlımm
Ya birde burda bazı arkadaşlar içiniz eridi dimi diye yorum yapmışlar sadece gülüyorum..
Ay daha neler tehdit olarak algılamışsınız koskoca yazıyı biz ne yazsak boş siz aynı tas aynı hamam hatanızı kabul etmiceksiniz
Adam sevgi dileniyorum demiş, konu sahibinin tek çıkardığı sonuç tehdit.
Kusura bakmasın da benmi eşim de bana dktor hanım gibi davransaydı 2 senedir, ben de gitmekten bahsederdim tabi ki
Ben şöyle anladım dört günde bir 36 saat çalışmsk demek 4 günde 2 gün dünyadan kopuk yaşayıp kalan 2 akşam için vaktin var demek.......bu kadar yoğun çalışma durumunun başka meslek grupları için var olup olmadığı aklına gelmemiş olabilir