Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kimseye yeterlı cevabı veremıyosun o uzuuuuun mektubu nasıl yazdın buraya..?

Eşinizi haklı gören yorumlar sizi hayal kırıklığına uğrattı sanırım ki. Tek bir gün de yere atılan çorabı takmayıp sizde fırlatıp atabilseniz keşke çoraplarınızı eşinizin çorapları üstüne. Gidip sarılsanız eşinize. Ne kaybeder insan ? Varsın çorap yerde dursun , kalkınca götürüp atarsınız sepete ne çıkar ?

kimseye yeterlı cevabı veremıyosun o uzuuuuun mektubu nasıl yazdın buraya..?

Mektup dediği mail mi acaba
Kopyalamıştır hemencik

Yine de ben beyefendiye hak verdim
Herşeyi geçtim dizi için ikinci plana atılmak çok üzücü

Hanımefendi mektupta düpedüz tehdit etmiş yanlis yollara gitmek istemiyorum demis.aba altından sopa göstermiş. Hic te salya sumuk okunacak bir mektup degil.cok idkonuşmuyorum cunku siz bu sekilde görmüyorsunuz.ama demis orda.giderim demiszaten

Çok katılıyoreeee
Yok oyle degil.birlikte yemez birlikte oturmayız hangimiz salondaysa digeri onun yanına gitmez.dun ayrı yatmisiz hicbisey olmamış gibi davranmayiz zaten.
Ozaman güzelim bu sefer öyle dawranma, ewe gidince otur yanına başla konuşmaya..
Ne kaybedersin ki dimii tatlımm

Ya birde burda bazı arkadaşlar içiniz eridi dimi diye yorum yapmışlar sadece gülüyorum..

Ben şöyle anladım dört günde bir 36 saat çalışmsk demek 4 günde 2 gün dünyadan kopuk yaşayıp kalan 2 akşam için vaktin var demek.......bu kadar yoğun çalışma durumunun başka meslek grupları için var olup olmadığı aklına gelmemiş olabilir

Son düzenleme:

Hayır bir de
Adam onca iş yapmış
Bir çorabı ortaya attı diye diğerleri görmezden geliniyor

Keşke konu sahibi de yeterince eşine zaman ayırıp
İki çorap fırlatsaydı köşeye
İşi gücü geçtim adam 'ilgi'den bahsederken çorabın lafı edilmemeli

Ay daha neler tehdit olarak algılamışsınız koskoca yazıyı biz ne yazsak boş siz aynı tas aynı hamam hatanızı kabul etmiceksiniz

Başka ne demesini bekliyordunuz pekii_? Yapabilirdi ama yapmamış dimiii.. Sorun çözme derdin de adam

Son düzenleme:

Yine de kriteri doğru bulmuyorum, şunlar konuma bi baksın lütfen ( e diğerleri ? )

Aynen canım. Valla yorum yapamıyorum bazen ağzımın tadıyla. Sonra kadını ne kıskanıyorsun zengin diye/ güzel diye/ bilmem ne mesleği var diye. Azcık güzel yorum yap. Diyenler oluyor komik.

Hangi evliliğin bitmesini istemiyorsunuz? O kadar sayfa yorum yapıldı, birinde daha bitmesini istemediğinize dair bir yorumunuza rastlamadım, aksine eşimi nasıl haksız göstersem diye çabalıyorsunuz resmen, eşiniz haklı görüldükçe çok saçma şeyleri büyük bir dertmiş gibi söylüyorsunuz, çorabını 2 gün attığı yerden almadı, aman ne büyük problem!:26:

Siz sporunuzu yapın, duşunuzu alın kıvancınızı izleyin, dinlenin en doğal hakkınız tabii, merak ettiğim ya eşinizin hakları?

Ay daha neler tehdit olarak algılamışsınız koskoca yazıyı biz ne yazsak boş siz aynı tas aynı hamam hatanızı kabul etmiceksiniz

Adam sevgi dileniyorum demiş, konu sahibinin tek çıkardığı sonuç tehdit.
Kusura bakmasın da benim eşim de bana dktor hanım gibi davransaydı 2 senedir, ben de gitmekten bahsederdim tabi ki

Son düzenleme:
doktorluk çok kutsal bir meslek..
tanıdığım iki doktor var birisi çok meşhur bir kadın doğumcu diğeri de ortopedist..
adamların bırak sabah ve öğleden sonra iki mesaiyi, belki 4 mesaileri var. ortopedist 2 ye kadar ameliyat yapıyor.
biri ayda 250 bin alıyor hastaneden diğeri ondan da fazladır bilmiyorum.
ben o insanların artık para vs başka bişey için çalıştığını düşünmem.
ben onların artık sadece insanlık namına çalıştığını düşünürüm.
çünkü muayene ücretleri o kadar pahalı olmasına rağmen insanlar yalvararak randevu alıyorlar ve her kabul ettiklerinde nasıl dua alıyorlar.
adamların o kazandıkları parayı harcamaya vakti yok ki nasıl diyebilirsin kısa vadede bu adam para için çalışıyor diye.
kadın doğumcu geldi 50 yaşına her dk sı adamın böyle geçiyor. o adamı emekli de ettirmezler. siz düşünün bu adam para için mi çalışmış oluyor.

niye yazdım bunları.. ben diğer branşlarda o kadar da çalışmazlar diye düşünürdüm ama en nihayetinde konu sahibi de doktor. ne kadar az yoğun bile olsa onun da çoktur çalışma saatleri.
ve hiç birimiz tam olarak anlayamayız onu.
kesinlikle eleştirel değil yapıcı yaklaşmalıyız.

Adam sevgi dileniyorum demiş, konu sahibinin tek çıkardığı sonuç tehdit.
Kusura bakmasın da benmi eşim de bana dktor hanım gibi davransaydı 2 senedir, ben de gitmekten bahsederdim tabi ki

Acaba doktorluğunun altında mı eziliyor ki

Bir de devlet hastanesinde uzmsn doktorsan iki günde bir evden çağırılma durumunda var......ben de merak ediyorum ev düzenini nasıl sağlıyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…