Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cocuk doktoruyum.kimseyi bisey yapmak niyetinde değilim.bana hak vermemenizi anlamaya calisiyorum.bu kadar tepki beklemiyordum.kendi istediğimi yapmak istememi anlayacağınızı sanıyordum.o kadar da mükemmel biri değildir klima acarım ben üşürüm o yanar çorabını çıkarır yere atar iki gun kaldırmaz sonra kaldırır.kiskanack bisey degil bu

Bence aşırı takıntılısın ve adamın her hareketi sana batıyor :KK31: Evliliğini kurtarmak istiyosan bazı şeyleri görmezden gelceksin.
Her şeyi takacak olsaydık benimki bazen istemediğim müzikleri son ses dinliyor, ben sevmememe rağmen siyaset programı izliyoruz zorla, ben dizi izlerken o nette takılıyor, yardımın 'y'si yok evde bana vs vsss... Bende mi şikayet ediyim şimdi, sırf bu ufak şeyler yüzünden sevgimizi görmezden mi geleyim :KK14:

zaten erkekler güzel bir cinsel hayatları olduğunda pek çok kahrımızı çekebilecek tolerasyon geliştiriyorlar bence :KK53:
O yüzden birbirini yese de çok mutlu olma kısmına katılıyorum :KK52:

Bir de genellemeden yapamıcam artık başlık bile genellemiş konu sahibi bile kendi kendini genellemiş. Benim de tıp son sınıf bir arkadaşım var sevgilisine çok acıyorum ya çocuğa it gibi davranıyor çok afedersiniz. Poposuna tekme attığını dahi gördüm hadi len konuşma diye :KK53: Ve çocuk hala bunu arayıp seviyorum falan diyor. Ne bileyim mesela kıza aa niye süslendin o kadar diyor sanki bir olay mı var gibisinden kız da "ne duymak istiyorsun başkasıyla buluışcam senden sonra tatmin oldun mu" falan diyor kıza seni seviyorum diyor kız tamam sonra konuşuruz çav yapıp kapıyor ya teli ben şoklardayım :KK53:

oha o nasıl arkadaşmış beyaaaaa:KK53::KK53:

Cocuk doktoruyum.kimseyi bisey yapmak niyetinde değilim.bana hak vermemenizi anlamaya calisiyorum.bu kadar tepki beklemiyordum.kendi istediğimi yapmak istememi anlayacağınızı sanıyordum.o kadar da mükemmel biri değildir klima acarım ben üşürüm o yanar çorabını çıkarır yere atar iki gun kaldırmaz sonra kaldırır.kiskanack bisey degil bu

aaaa çorabını mı atıyo yere,2 günde kaldırmadan bekletıyo mu onuu!!

boşa kız,böylesını ılk kez görüyorum..

mükemmel erkek çorabını elınde sabunla yıkar,mandal ızı bırakmadan asar,kuruyunca uçları bırbırıne bakacak sekılde (burası önemlı)! denk getırıp ıc ıce kıvırarak,cekmecesıne yerlestırır..

lütfen koca seçerken daha dıkkatlı olalım! lutfeennn!

oyyy oyyy oyyy ne kadar çekilmez katlanılmaz bir eşiniz varmış yahuu :KK1::KK1::KK1::KK1:

zaten erkekler güzel bir cinsel hayatları olduğunda pek çok kahrımızı çekebilecek tolerasyon geliştiriyorlar bence :KK53:
o yüzden birbirini yese de çok mutlu olma kısmına katılıyorum :KK52:

bir de genellemeden yapamıcam artık başlık bile genellemiş konu sahibi bile kendi kendini genellemiş. benim de tıp son sınıf bir arkadaşım var sevgilisine çok acıyorum ya çocuğa it gibi davranıyor çok afedersiniz. poposuna tekme attığını dahi gördüm hadi len konuşma diye :KK53: ve çocuk hala bunu arayıp seviyorum falan diyor. ne bileyim mesela kıza aa niye süslendin o kadar diyor sanki bir olay mı var gibisinden kız da "ne duymak istiyorsun başkasıyla buluışcam senden sonra tatmin oldun mu" falan diyor kıza seni seviyorum diyor kız tamam sonra konuşuruz çav yapıp kapıyor ya teli ben şoklardayım :KK53:

Aboowwwww ben bunların çeyreğini yapsam erkek arkadaşıma
savaş çıkar savaşşş :18:

niyemiş bizede söylesene ben kördüğüm gibi dolandım konuya
banada gerçekçi geldi yani abartmadan çok yalın dille yazılmış bir yazı geldi bana
ama doktormudur nedir bilemem
ayrıca benim kcoam benden cok maas alsa sevinirdim yani

Bana da bir ara internette dolaşan bir yazı vardı herkes birbirine mail olarak forwardlıyordu aynen adam bu şekilde bir yazı yazmıştı. Hatta sonu da “eğer hala yanında olmamı istiyorsan kapıyı aç” diye bitiyordu ve adam elinde çiçekle kapıda bekliyormuş. Bana o tadı verdi okurken.
Bunu pekiştiren de doktor olduğunu söyleyip “ben doktor olmama rağmen benden çok maaş alıyor” gibi bilinçsiz bir cümle kurması.
Ben ne teknisyenler tanıyorum ki mühendisten çok maaş alan.
Ne mühendisler tanıyorum ki doktoru kaça katlar. Eşimin fabrika müdürünün 8000 bin usd aldığını söylesem mesela??
Yani doktor olan birinin bunu söylemesini nedende garipsedim.

Yıllardır birçok zorluk yasadık.biz birbirimizi sevdik yıllarca okul askerlik is zorunlu hizmet tus bitsin de evlenelim diye bekledik boyle soru mu olur

DRSIKINTI , sizin yazdıklarınıza göre yorum yapılıyor takdir edersiniz ki. Birbirinizi hala seviyor musunuz şu an sorulması gereken soru bu. Ayrıca yıllarca bekledik kısmı birazda kendinizi haklı göstermek için seçtiğiniz bir cümle sanırım ki. Tanışıklığınızın 15 yıla dayandığı ve sizin de henüz 30 yaşında olduğunuzu göz önünde bulundurarak sadece biraz uzun bir flört döneminiz olduğu söylenebilir bence.

mükemmel erkek çorabını elınde sabunla yıkar,mandal ızı bırakmadan asar,kuruyunca uçları bırbırıne bakacak sekılde (burası önemlı)! denk getırıp ıc ıce kıvırarak,cekmecesıne yerlestırır..

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

kusura bakmayın sevgili doktorum ama sizin ki yeni neslin sorunu.. adına "prenses sendromu" diyoruz biz halk olarak.. açıkçası anlattığınız kadarıyla evdeki işlerin tamamını yüklenen birinin çorabını 2 gün ortada bırakması çok dokunmaz seven bir eşe.. sorununuzu nasıl atlatacağınıza gelirsek; herşeyden önce önceliklerinizi belirlemeniz gerekiyor.. eşiniz mi önemli?- spor yapmak mı?, eşiniz mi önemli? - arkadaşlar ile takılmak mı? gibi gibi.. oturup yazın bir kağıda çok ciddiyim, eğer sizin "özgürlük" olarak adlandırdığınız işleriniz eşinizden önce geliyor ise bence yollarınızı ayırın.. ne kadar uzun süre birlikte olduğunuzun bir önemi yok o saatten sonra.. her ikiniz için de zararın neresinden dönersen kardır durumu var.. :KK34:

oha o nasıl arkadaşmış beyaaaaa:KK53::KK53:

Aboowwwww ben bunların çeyreğini yapsam erkek arkadaşıma
savaş çıkar savaşşş :18:

çocuk bana romantizm yapsana mum falan alsana diye yakınmış en son da öyle yani sürekli don paça karşılıyomuş :KK53:
düşünsenize kocamızın totosuna hadi len diye tekme atıyoz
çok yakın değiliz de ben de şok oluyorum yani bu kadar cilvesiz bu kadar soğuk olmanın anlamı ne ki ya
ben çok acıyorum çocuğa ya hala sürünüyor kıza evlenme de teklif etti ama kabul etmedi kız sevgili bile olmayalım böyle iyi demiş :KK53:
doktorların duyguları olduğuna olan inancımı kaybetmek üzereyim :KK53:

:KK9::KK9::KK9:
Benimkisi de atar yere, bi de kaldırınca kızar. Neymiş bıraktığı yerde bulmak istiyomuş çorabını :KK53::KK53:
Evlenirken beklentisi ne acaba bazı kadınların ? :KK9:

Eşin seni hep alttan almış hiç kaybetme korkusu yaşamamışsın ya da o hep peşinde olduğu için sen ben mükemmelim moduna girmişsin.
Yazdığın yorumlarda evet eşimin kötü yönleri vardır ama şu iyi yönü var dememişsin hep kötü hep gıcık hep bencil demişsiniz.
Ben eşinizi sevmediğinizi düşünüyorum.
Ama siz yine eşinize aynı davranacaksınız çünkü adama karşı gardınızı almışsınız düşmanınız gibi görüyorsunuz adamı
Ama aynı zamanda ilgisi, peşinde olması, senden ilgi beklemesi gururunu okşuyor
4 5 sene sonra beni elde etti demişsiniz sanki zorla size sahip oldu severek evlendiniz adamla seven insan 4 5 sene sonra oldu ama iyi ki olmuş falan der.
Adam sana böyle giderse sevgim biter sinyalini vermiş sevgisi biterse artık sizsiz devam etmek isterse napacaksınız.
Başkası olur demeyin çünkü böyle bi şeye başka erkek 1 gün bile tahammül etmez

rami, bakırkköy pazarlarında inanki o kadar ucuzlar fantazi giyim kostumler filan 20-25 tl yahu
izmirde manisa pazarı vardı sanırım altındağ taraflarında orada gorduydum ben

zxshermine :KK9::KK9::KK9::KK9: tebrik ederim harikasınız

birde doktor doktor doktor elbette değerli insanlarda doktor olacağıma gözümün feri yukarı doğru bakacagına satın almacıyım gözlerim zeytin gibi bakıyor valla
keşke evlenmeseydiniz yahu

Çok teşekkür ederim CuteMom :KK16:

:KK60: milly koptum hahahaha :KK60:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

çocuk bana romantizm yapsana mum falan alsana diye yakınmış en son da öyle yani sürekli don paça karşılıyomuş :KK53:
düşünsenize kocamızın totosuna hadi len diye tekme atıyoz
çok yakın değiliz de ben de şok oluyorum yani bu kadar cilvesiz bu kadar soğuk olmanın anlamı ne ki ya
ben çok acıyorum çocuğa ya hala sürünüyor kıza evlenme de teklif etti ama kabul etmedi kız sevgili bile olmayalım böyle iyi demiş :KK53:
doktorların duyguları olduğuna olan inancımı kaybetmek üzereyim :KK53:

Tamam ben o kızın anladım nasıl bir karektere sahip olduğunu..
Entel takılmayı sewiyor o..
Bence o çocukta hiç üzülmesin dua etsin o kız onunla ewlenmiyor diye :KK51:

Son düzenleme:
Bana da bir ara internette dolaşan bir yazı vardı herkes birbirine mail olarak forwardlıyordu aynen adam bu şekilde bir yazı yazmıştı. Hatta sonu da “eğer hala yanında olmamı istiyorsan kapıyı aç” diye bitiyordu ve adam elinde çiçekle kapıda bekliyormuş. Bana o tadı verdi okurken.
Bunu pekiştiren de doktor olduğunu söyleyip “ben doktor olmama rağmen benden çok maaş alıyor” gibi bilinçsiz bir cümle kurması.
Ben ne teknisyenler tanıyorum ki mühendisten çok maaşla alan.
Ne mühendisler tanıyorum ki doktoru kaça katlar. Eşimin fabrika müdürünün 8000 bin usd aldığını söylesem mesela??
Yani doktor olan birinin bunu söylemesini nedende garipsedim.

İnternette dolaşan yazı bu kadar cevap yazıyor muydu hanımefendi .istemiyorsniz yorum yapmayin

:KK9::KK9::KK9:
Benimkisi de atar yere, bi de kaldırınca kızar. Neymiş bıraktığı yerde bulmak istiyomuş çorabını :KK53::KK53:
Evlenirken beklentisi ne acaba bazı kadınların ? :KK9:

Ha birde ordan kaldırmana da müsade etmiyormuş eşin senin durum daha vahimmişşş :KK9:
Konu sahibi kaldırmaya tenezzül bilem etmiyormuş.
Roller değişmişş anam bunlardaa :KK51:

Son düzenleme:

Tamam ben o kızın anladım nasıl bir karektere sahip olduğunu..
Entel takılmayı sewiyor o..
Bence o çocukta hiç üzülmesin dua etsin o kız onunla ewlenmiyor diye :KK51:

bence konu sahibi de böyle ya kendilerini üstün görüyorlar hadi bizden görsün ne farkedicek doktordan çok maaş kazandığımız oluyor yani mesleki olarak ayh ona rağmen de kocişimle ilgileniyorum yhani fln yani bilemooyroom :KK51:

i am the perfect woman :KK51: :KK9:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X