Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eşiniz cok duyarlı ve duygusal Bukadar ilgisizlige baska erkek olsa çooooktan çözümü dısarda arardı emin olablilirsiniz. Onun kıymetini bilin Vakit ayırın ben eşimle oturup maç izlerim beraber olmak için sırf işten gelse özledm derim onu kendi haline bırakmak bencillik evlilik hayatı paylaşmaktır. Kendi hayatları kendi basına yasamak degil Eşiniz çok yanlız kalmış ve sacma sorunlardan da sıkılmıs kavga etmek yrine sakince konusun bence Umarım toparlanırsınız İşten güçten spordan oyundan herseyden önemldir eş eşim olmadan ne yapayım onları...

Bu soru soruldu mu bilmiyorum ama öğrenmek istedim gerçekten eşinizi seviyor musunuz? yoksa ikimizde hayatımızı yaşayalım evlenelim hadi diyerek mi evlendiniz evlilik demek bir olmak demek herkesin kendi yaşadığı sınırları olacaktır elbet ama yine de birçok şey beraber olur paylaştıkça da güzeldir zaten insan sevdiğiyle paylaşmak yaşamak ister yani hayat şartı koşullar ne olursa olsun insan seviyorsa 1 dakika zaman geçirmek için neler feda eder ben çaba sarfederim evlenince değişiyor mu bu durum:26:

İletişim problemi olmayan bir eşin var, öncelikle bunun değerini bil. Çünkü günümüzde kavgalar, cinayetler bile iletişimsizlik yüzünden çıkıyor. Çoğu adam işten gelir gelmez karısının suratına bile bakmadan yemeğini yiyip koltuğa yayılıp tv izliyor. Eşin senden extrem bir şey istemiyor, eve geldiğin zaman ne olursa olsun hoşgeldin hayatım diyerek boynuna sarıl, istersen gebericek derecede yorgun ol ama sarıl. Çünkü sarılmak mucizevi bir şey, ikinize de şaşırtıcı derecede ilaç gibi gelebilir.

Hemen en kısa zamanda ona güzel bir akşam yemeği hazırla ya da vaktim yok üşeniyorum yorgunum gibi bahanelerin varsa güzel bir mekana yemeğine çıkar, romantik bir yer olsun, loş ışıklı belki mumlu.. Yemekte elini tut ve de ki 'ben de seni seviyorum, mektubun düşünmeme sebep oldu, gerçekten seni ihmal etmiş olabilirim, benimle bu kadar sevgi dolu iletişime geçtiğin kırmamaya çalıştığın için teşekkür ederim, ikimiz d çok yoğunuz ancak ben biraz işkolik olup sevdiklerimi ihmal edebiliyorum, özellikle en sevdiğimi. Ve sen benim için hiçbir zaman sonuncu değilsin eğer böyle hissettirdiysem özür dilerim, ben de çözüm bulmaya hazırım, zamanla tekrar mutlu yuvamıza döneceğimize inanıyorum. Ve çiçek ekerken de yanında olacağıma söz veriyorum.."

Ve daha sonra bir iki ufak alışkanlık edinmelisin, mesela akşamları eve gelirken yol üzerinde bi pastaneden sevdiği tatlıyı almak(bana kalırsa kendin yap ancak çok yoğun ve yorgun biri olduğunu baz alıyorum) küçük bir notla masanın üzerinde bulması için bırakmak. Sabah ona bir bardak portakal suyu sıkıp evden çıkmadan önce bardağının yanına 'akşam seni görene dek sabırsızlanıyorum' gibi tatlı mesajlar yazmak..

Aslında bunlar milyonlarcsından birkaç örnek, gerçekten seviyorsan kendi kendine bulabileceğin çok zor olmayan ama ufak emekler gerektiren bir şey, ufak jestler, küçük gülücükler bol bol sarılmak..

Sen yeter ki elindeki insanın seni sevdiğini, onun da insan olduğunu, yıllar önce o gün onunla evlendiğin gün hissettiğin heyecanını her zaman hatırla.

Bu benim dostane bir tavsiyemdir.

Daha profesyonel bir şey içinse aile terapistlerini öneririm.

bizim burda 10 lira niye bozuyosun şimdi beni

ben izmirde oturuyorum canım hakkaten nerde var istanbula gelirsem aklımda olsun gecelik 5 liraysa diğer şeyler de ucuzdur hem

rami, bakırkköy pazarlarında inanki o kadar ucuzlar fantazi giyim kostumler filan 20-25 tl yahu
izmirde manisa pazarı vardı sanırım altındağ taraflarında orada gorduydum ben

zxshermine tebrik ederim harikasınız

birde doktor doktor doktor elbette değerli insanlarda doktor olacağıma gözümün feri yukarı doğru bakacagına satın almacıyım gözlerim zeytin gibi bakıyor valla
keşke evlenmeseydiniz yahu

normalde konu sahıplerine bu kadar haksızsın denılınce,kendını sert sözlerle savunmaya gecerlerdı..

sımdıkı konu sahıbımız cok olgun,kocasından başka kımse ona kötü görünmüyor..

amaç bızı mı kıskandırmak acebaaaaaa?

ben hataydayım orda da sosyete pazarı var ama altındağ ha bak bunu hiç denememiştim neyse biz de konudan bir şey koparmış olduk

Bisey daha eklemek istedim.kendim de icinde bulundugum "yogun calisan doktor bayanlar" camiasini biraz taniyorsam eger,asla kendinizi haksiz gormeyeceksiniz.cunku siz her zaman dogruyu bilir dogruyu dusunursunuz.hicbir seyi duzeltmeyeceksiniz.bu mektup da unutulacak taa ki sizden ayrilmak istedigini soyleyecegi gune kadar..o gun bu mektubu tekrar hatirlayacaksiniz.
Meslektaslarimin bir kismi gercekten de sadece doktor olmalarindan mutevellit kendilerini bulunmaz hint kumasi saniyorlar.oysa bircok erkek "esimin basit bir meslegi olsun bana ve evine vakit ayirsin" diye dusunur.erkeklerin boyle dusundugunu de ya terkedilince ya da evde kalinca anliyorlar bu arkadaslarim maalesef.bunun cok fazla ornegini gordum etrafimda o yuzden bu kadar net konusuyorum.
Eger hicbisey yapmazsaniz %90 terkedileceksiniz.bu kadar da net soyluyorum.o gun beni hatirlarsiniz.

Konu uzamış gitmiş
Maalesef fikri sabitsiniz doktor hanımcığım...
Boşayın siz bu adamı, öyle mükemmelsiniz ki hak etmiyor sizi mühendis parçası =)
Tüm yorumlarınızdan çıkan budur, biz de boşa anlatıyoruz bunca saattir =))
Kalın sağlıcakla ...

ben hataydayım orda da sosyete pazarı var ama altındağ ha bak bunu hiç denememiştim neyse biz de konudan bir şey koparmış olduk

alcan kenarda durmucak ama işte oturup dizi peşinde ağlıcana yatak odasına doğru yol alıcan
ya erkekler kolayda
valal biz kadınalr çok zoruz

Yıllardır birçok zorluk yasadık.biz birbirimizi sevdik yıllarca okul askerlik is zorunlu hizmet tus bitsin de evlenelim diye bekledik boyle soru mu olur
Ewet böyle soru olur çünkü siz bana karışmasın,
beni rahat bıraksın derseniz sürekli, bizde madem rahatlık
istiyorsun, karışılmamasını istiyorsun kendine neden ewlendin ozaman diye sorarız..
Ayrıca bu soruyu benimle birlikte diğer arkadaşlarda sordu..
Demek ki benim sorduğum soruda bir tuhaflık yokmuş dimii ??
Hatta tam yerinde bir soru bile olmuşş..
Kendimi tebrik ediyorumm...
Onca zorluğun karşılığıda bu olmamalı ewliliğinize ayrıca..
Çünkü bencilliğinizi bir kenara bırakıp, akşam eşinizle adam akıllı konuşun..

Cocuk doktoruyum.kimseyi bisey yapmak niyetinde değilim.bana hak vermemenizi anlamaya calisiyorum.bu kadar tepki beklemiyordum.kendi istediğimi yapmak istememi anlayacağınızı sanıyordum.o kadar da mükemmel biri değildir klima acarım ben üşürüm o yanar çorabını çıkarır yere atar iki gun kaldırmaz sonra kaldırır.kiskanack bisey degil bu

birde bu kadar 15-20 sene pastaneye muhallebiciye cıka gele kankamı oluyor insanlar ya
hep söylüyorum o kadar sene cıktıgım biriyle evlenmem ki ben

ben okadar sene cıktıgımla evlendım..daha doğrusu okadar sene tanıdığımla..

ama kocam evlenince degıstıgı ıcın sorun olmadı :S

sımdı tanımadığım bırıyle evlıyım sankı

Son düzenleme:
alcan kenarda durmucak ama işte oturup dizi peşinde ağlıcana yatak odasına doğru yol alıcan
ya erkekler kolayda
valal biz kadınalr çok zoruz

zaten erkekler güzel bir cinsel hayatları olduğunda pek çok kahrımızı çekebilecek tolerasyon geliştiriyorlar bence
o yüzden birbirini yese de çok mutlu olma kısmına katılıyorum

bir de genellemeden yapamıcam artık başlık bile genellemiş konu sahibi bile kendi kendini genellemiş. benim de tıp son sınıf bir arkadaşım var sevgilisine çok acıyorum ya çocuğa it gibi davranıyor çok afedersiniz. poposuna tekme attığını dahi gördüm hadi len konuşma diye ve çocuk hala bunu arayıp seviyorum falan diyor. ne bileyim mesela kıza aa niye süslendin o kadar diyor sanki bir olay mı var gibisinden kız da "ne duymak istiyorsun başkasıyla buluışcam senden sonra tatmin oldun mu" falan diyor kıza seni seviyorum diyor kız tamam sonra konuşuruz çav yapıp kapıyor ya teli ben şoklardayım

ya oda bişeymi konu sahibi daha dün burada sürekli pipisini kaşıyan bir kocasını şikayet eden hanım vardı ya

corap mı

ben bile kendi coraplarımı 2 günde bir atıyorum sepete şimdi bende acayip titizim düşün yaniii
millan ;

ben okadar sene cıktıgımla evlendım..daha doğrusu okadar sene tanıdığımla..

ama kocam evlenince degıstıgı ıcın sorun olmadı :S

sımdı tanımadığım bırıyle evlıyım sankı

işin birde o tarafı var demii millan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…