- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
Cocuk doktoruyum.kimseyi bisey yapmak niyetinde değilim.bana hak vermemenizi anlamaya calisiyorum.bu kadar tepki beklemiyordum.kendi istediğimi yapmak istememi anlayacağınızı sanıyordum.o kadar da mükemmel biri değildir klima acarım ben üşürüm o yanar çorabını çıkarır yere atar iki gun kaldırmaz sonra kaldırır.kiskanack bisey degil bu
zaten erkekler güzel bir cinsel hayatları olduğunda pek çok kahrımızı çekebilecek tolerasyon geliştiriyorlar bence
O yüzden birbirini yese de çok mutlu olma kısmına katılıyorum
Bir de genellemeden yapamıcam artık başlık bile genellemiş konu sahibi bile kendi kendini genellemiş. Benim de tıp son sınıf bir arkadaşım var sevgilisine çok acıyorum ya çocuğa it gibi davranıyor çok afedersiniz. Poposuna tekme attığını dahi gördüm hadi len konuşma diyeVe çocuk hala bunu arayıp seviyorum falan diyor. Ne bileyim mesela kıza aa niye süslendin o kadar diyor sanki bir olay mı var gibisinden kız da "ne duymak istiyorsun başkasıyla buluışcam senden sonra tatmin oldun mu" falan diyor kıza seni seviyorum diyor kız tamam sonra konuşuruz çav yapıp kapıyor ya teli ben şoklardayım
Cocuk doktoruyum.kimseyi bisey yapmak niyetinde değilim.bana hak vermemenizi anlamaya calisiyorum.bu kadar tepki beklemiyordum.kendi istediğimi yapmak istememi anlayacağınızı sanıyordum.o kadar da mükemmel biri değildir klima acarım ben üşürüm o yanar çorabını çıkarır yere atar iki gun kaldırmaz sonra kaldırır.kiskanack bisey degil bu
zaten erkekler güzel bir cinsel hayatları olduğunda pek çok kahrımızı çekebilecek tolerasyon geliştiriyorlar bence
o yüzden birbirini yese de çok mutlu olma kısmına katılıyorum
bir de genellemeden yapamıcam artık başlık bile genellemiş konu sahibi bile kendi kendini genellemiş. benim de tıp son sınıf bir arkadaşım var sevgilisine çok acıyorum ya çocuğa it gibi davranıyor çok afedersiniz. poposuna tekme attığını dahi gördüm hadi len konuşma diyeve çocuk hala bunu arayıp seviyorum falan diyor. ne bileyim mesela kıza aa niye süslendin o kadar diyor sanki bir olay mı var gibisinden kız da "ne duymak istiyorsun başkasıyla buluışcam senden sonra tatmin oldun mu" falan diyor kıza seni seviyorum diyor kız tamam sonra konuşuruz çav yapıp kapıyor ya teli ben şoklardayım
niyemiş bizede söylesene ben kördüğüm gibi dolandım konuya
banada gerçekçi geldi yani abartmadan çok yalın dille yazılmış bir yazı geldi bana
ama doktormudur nedir bilemem
ayrıca benim kcoam benden cok maas alsa sevinirdim yani
Yıllardır birçok zorluk yasadık.biz birbirimizi sevdik yıllarca okul askerlik is zorunlu hizmet tus bitsin de evlenelim diye bekledik boyle soru mu olur
aaaa çorabını mı atıyo yere,2 günde kaldırmadan bekletıyo mu onuu!!
boşa kız,böylesını ılk kez görüyorum..
mükemmel erkek çorabını elınde sabunla yıkar,mandal ızı bırakmadan asar,kuruyunca uçları bırbırıne bakacak sekılde (burası önemlı)! denk getırıp ıc ıce kıvırarak,cekmecesıne yerlestırır..
lütfen koca seçerken daha dıkkatlı olalım! lutfeennn!
oha o nasıl arkadaşmış beyaaaaa
Aboowwwww ben bunların çeyreğini yapsam erkek arkadaşıma
savaş çıkar savaşşş :18:
mükemmel erkek çorabını elınde sabunla yıkar,mandal ızı bırakmadan asar,kuruyunca uçları bırbırıne bakacak sekılde (burası önemlı)! denk getırıp ıc ıce kıvırarak,cekmecesıne yerlestırır..
rami, bakırkköy pazarlarında inanki o kadar ucuzlar fantazi giyim kostumler filan 20-25 tl yahu
izmirde manisa pazarı vardı sanırım altındağ taraflarında orada gorduydum ben
zxsherminetebrik ederim harikasınız
birde doktor doktor doktor elbette değerli insanlarda doktor olacağıma gözümün feri yukarı doğru bakacagına satın almacıyım gözlerim zeytin gibi bakıyor valla
keşke evlenmeseydiniz yahu
çocuk bana romantizm yapsana mum falan alsana diye yakınmış en son da öyle yani sürekli don paça karşılıyomuş
düşünsenize kocamızın totosuna hadi len diye tekme atıyoz
çok yakın değiliz de ben de şok oluyorum yani bu kadar cilvesiz bu kadar soğuk olmanın anlamı ne ki ya
ben çok acıyorum çocuğa ya hala sürünüyor kıza evlenme de teklif etti ama kabul etmedi kız sevgili bile olmayalım böyle iyi demiş
doktorların duyguları olduğuna olan inancımı kaybetmek üzereyim
Bana da bir ara internette dolaşan bir yazı vardı herkes birbirine mail olarak forwardlıyordu aynen adam bu şekilde bir yazı yazmıştı. Hatta sonu da eğer hala yanında olmamı istiyorsan kapıyı aç diye bitiyordu ve adam elinde çiçekle kapıda bekliyormuş. Bana o tadı verdi okurken.
Bunu pekiştiren de doktor olduğunu söyleyip ben doktor olmama rağmen benden çok maaş alıyor gibi bilinçsiz bir cümle kurması.
Ben ne teknisyenler tanıyorum ki mühendisten çok maaşla alan.
Ne mühendisler tanıyorum ki doktoru kaça katlar. Eşimin fabrika müdürünün 8000 bin usd aldığını söylesem mesela??
Yani doktor olan birinin bunu söylemesini nedende garipsedim.
Benimkisi de atar yere, bi de kaldırınca kızar. Neymiş bıraktığı yerde bulmak istiyomuş çorabını
Evlenirken beklentisi ne acaba bazı kadınların ?
Tamam ben o kızın anladım nasıl bir karektere sahip olduğunu..
Entel takılmayı sewiyor o..
Bence o çocukta hiç üzülmesin dua etsin o kız onunla ewlenmiyor diye