Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bence aşırı takıntılısın ve adamın her hareketi sana batıyor Evliliğini kurtarmak istiyosan bazı şeyleri görmezden gelceksin.
Her şeyi takacak olsaydık benimki bazen istemediğim müzikleri son ses dinliyor, ben sevmememe rağmen siyaset programı izliyoruz zorla, ben dizi izlerken o nette takılıyor, yardımın 'y'si yok evde bana vs vsss... Bende mi şikayet ediyim şimdi, sırf bu ufak şeyler yüzünden sevgimizi görmezden mi geleyim

oha o nasıl arkadaşmış beyaaaaa

aaaa çorabını mı atıyo yere,2 günde kaldırmadan bekletıyo mu onuu!!

boşa kız,böylesını ılk kez görüyorum..

mükemmel erkek çorabını elınde sabunla yıkar,mandal ızı bırakmadan asar,kuruyunca uçları bırbırıne bakacak sekılde (burası önemlı)! denk getırıp ıc ıce kıvırarak,cekmecesıne yerlestırır..

lütfen koca seçerken daha dıkkatlı olalım! lutfeennn!

oyyy oyyy oyyy ne kadar çekilmez katlanılmaz bir eşiniz varmış yahuu

Aboowwwww ben bunların çeyreğini yapsam erkek arkadaşıma
savaş çıkar savaşşş :18:

Bana da bir ara internette dolaşan bir yazı vardı herkes birbirine mail olarak forwardlıyordu aynen adam bu şekilde bir yazı yazmıştı. Hatta sonu da “eğer hala yanında olmamı istiyorsan kapıyı aç” diye bitiyordu ve adam elinde çiçekle kapıda bekliyormuş. Bana o tadı verdi okurken.
Bunu pekiştiren de doktor olduğunu söyleyip “ben doktor olmama rağmen benden çok maaş alıyor” gibi bilinçsiz bir cümle kurması.
Ben ne teknisyenler tanıyorum ki mühendisten çok maaş alan.
Ne mühendisler tanıyorum ki doktoru kaça katlar. Eşimin fabrika müdürünün 8000 bin usd aldığını söylesem mesela??
Yani doktor olan birinin bunu söylemesini nedende garipsedim.

Yıllardır birçok zorluk yasadık.biz birbirimizi sevdik yıllarca okul askerlik is zorunlu hizmet tus bitsin de evlenelim diye bekledik boyle soru mu olur

DRSIKINTI , sizin yazdıklarınıza göre yorum yapılıyor takdir edersiniz ki. Birbirinizi hala seviyor musunuz şu an sorulması gereken soru bu. Ayrıca yıllarca bekledik kısmı birazda kendinizi haklı göstermek için seçtiğiniz bir cümle sanırım ki. Tanışıklığınızın 15 yıla dayandığı ve sizin de henüz 30 yaşında olduğunuzu göz önünde bulundurarak sadece biraz uzun bir flört döneminiz olduğu söylenebilir bence.

kusura bakmayın sevgili doktorum ama sizin ki yeni neslin sorunu.. adına "prenses sendromu" diyoruz biz halk olarak.. açıkçası anlattığınız kadarıyla evdeki işlerin tamamını yüklenen birinin çorabını 2 gün ortada bırakması çok dokunmaz seven bir eşe.. sorununuzu nasıl atlatacağınıza gelirsek; herşeyden önce önceliklerinizi belirlemeniz gerekiyor.. eşiniz mi önemli?- spor yapmak mı?, eşiniz mi önemli? - arkadaşlar ile takılmak mı? gibi gibi.. oturup yazın bir kağıda çok ciddiyim, eğer sizin "özgürlük" olarak adlandırdığınız işleriniz eşinizden önce geliyor ise bence yollarınızı ayırın.. ne kadar uzun süre birlikte olduğunuzun bir önemi yok o saatten sonra.. her ikiniz için de zararın neresinden dönersen kardır durumu var..

oha o nasıl arkadaşmış beyaaaaa

Aboowwwww ben bunların çeyreğini yapsam erkek arkadaşıma
savaş çıkar savaşşş :18:

çocuk bana romantizm yapsana mum falan alsana diye yakınmış en son da öyle yani sürekli don paça karşılıyomuş
düşünsenize kocamızın totosuna hadi len diye tekme atıyoz
çok yakın değiliz de ben de şok oluyorum yani bu kadar cilvesiz bu kadar soğuk olmanın anlamı ne ki ya
ben çok acıyorum çocuğa ya hala sürünüyor kıza evlenme de teklif etti ama kabul etmedi kız sevgili bile olmayalım böyle iyi demiş
doktorların duyguları olduğuna olan inancımı kaybetmek üzereyim

Benimkisi de atar yere, bi de kaldırınca kızar. Neymiş bıraktığı yerde bulmak istiyomuş çorabını
Evlenirken beklentisi ne acaba bazı kadınların ?

Eşin seni hep alttan almış hiç kaybetme korkusu yaşamamışsın ya da o hep peşinde olduğu için sen ben mükemmelim moduna girmişsin.
Yazdığın yorumlarda evet eşimin kötü yönleri vardır ama şu iyi yönü var dememişsin hep kötü hep gıcık hep bencil demişsiniz.
Ben eşinizi sevmediğinizi düşünüyorum.
Ama siz yine eşinize aynı davranacaksınız çünkü adama karşı gardınızı almışsınız düşmanınız gibi görüyorsunuz adamı
Ama aynı zamanda ilgisi, peşinde olması, senden ilgi beklemesi gururunu okşuyor
4 5 sene sonra beni elde etti demişsiniz sanki zorla size sahip oldu severek evlendiniz adamla seven insan 4 5 sene sonra oldu ama iyi ki olmuş falan der.
Adam sana böyle giderse sevgim biter sinyalini vermiş sevgisi biterse artık sizsiz devam etmek isterse napacaksınız.
Başkası olur demeyin çünkü böyle bi şeye başka erkek 1 gün bile tahammül etmez

Çok teşekkür ederim CuteMom

milly koptum hahahaha

Tamam ben o kızın anladım nasıl bir karektere sahip olduğunu..
Entel takılmayı sewiyor o..
Bence o çocukta hiç üzülmesin dua etsin o kız onunla ewlenmiyor diye

Son düzenleme:

İnternette dolaşan yazı bu kadar cevap yazıyor muydu hanımefendi .istemiyorsniz yorum yapmayin

Benimkisi de atar yere, bi de kaldırınca kızar. Neymiş bıraktığı yerde bulmak istiyomuş çorabını
Evlenirken beklentisi ne acaba bazı kadınların ?

Ha birde ordan kaldırmana da müsade etmiyormuş eşin senin durum daha vahimmişşş
Konu sahibi kaldırmaya tenezzül bilem etmiyormuş.
Roller değişmişş anam bunlardaa

Son düzenleme:

Tamam ben o kızın anladım nasıl bir karektere sahip olduğunu..
Entel takılmayı sewiyor o..
Bence o çocukta hiç üzülmesin dua etsin o kız onunla ewlenmiyor diye

bence konu sahibi de böyle ya kendilerini üstün görüyorlar hadi bizden görsün ne farkedicek doktordan çok maaş kazandığımız oluyor yani mesleki olarak ayh ona rağmen de kocişimle ilgileniyorum yhani fln yani bilemooyroom

i am the perfect woman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…