Esimden Gizli Para Biriktirmek İstiyorum. Ama Nasıl?

1000 lira birikim gizli gizli bundan esinin haberi nasil olmaz kiz ben ayda bir ceyrek kaldirsam zor sen 500 den basla biz ancak pazardan kaldiysa yada bisey alursin ben fazladan hesaplarim pazarlik derken kalan para da eklenir birikir ama o birikim 1000 lira ya ulasmadi sen en iyisi bankaya at

eşindee yarınn sana bellii etmedenn bişii yaparsaa konu açarsınn ikii konuyuu yorumlarızz

Valla benim eşimde çok savurgandı ben gizli gizli biriktirip zor günlerde ortaya çıkarımca adamada birşeyler oldu artık herşeyimizi ödedikden sonra kalan parayı hemen sakla diyor oda alıştıkumarcı babam yüzünden annemde hep birikim yapar bizim okul masraflarımızı karşılardı canım annem dişimden tırnağından artıdığını yeterki okuyalım diye bize verirdi konu sahibi arkadaş biriktir bencede her ay altın al at kenara ben bi ara acayip biriktirmiştim

esinden gizli is karistirmak yerine, ilerisi icin birikim yapacagim deyip bamkada altin hesabi filan acabilirsin.. her ay belli bi miktar yatirirsiniz.. ya da araba gibi bsy aldirip parayi ona baglayabilirsiniz.. bilmiyorum kabul eder mi de.. esini taniyan sensin..

1000 tl ortadan kaybolduğunda herkes farkeder ama, 400 500 gibi bir meblağ çok farkedilmeyebilir.
Kuaföre gittim, markete uğradım gibi geçiştirilebilir.

Ya da evin içine, eşinizin görmeyeceği yere bir kavanoz koyun ve elinize her geçen fazla parayı oraya atın.
Şahsen ben birikim için değil, istediğim şeyleri düşünmeden almak, eşime daha fazla yük olmamak adına bunu yapıyorum.
Cüzdanımda o gün bana fazla gelecek miktarda para varsa, çıkarıp 100 tlsini oraya koyuyorum.
Ay sonunda onları almak muhteşem oluyor.

Bence bireysel emeklilik yaptir,esim bana yaptirmis.ben de para biriktirmeyi beceremem elimde olani harcarim.sirf biriksin diye ikimizinde hesabi var.sen de kendine yaptir maassi cekince yatirirsin.para atsan harcaniyo,Altin alsan sikisinca bozdurursun hem o kadar altini nerde saklayacaksin.

ayda 2500 lira kazanan birinin 1000 lira biriktirmesi normaldir madem eşinin sana karşı eli sıkı ailesine cömert bende paramı ayırmaya çalışırdım
ama açık açık yapardım bence tut arsa araba vs. al
hem paranın nereye gittiği belli olur kimse hesap soramaz hem bu dünyada bunca çalıştığına dikili bir ağacın olur
çeyrek altın biriktirmek de mantıklı keşke bende yapabilsem borç ödemekten sıra gelmiyor

birde altın gününü sevmiyorum demişsin ama güne katılmayıp sadece parasıyla yapanlar var veya güne gitmezsin para gönderirsin bir şekilde birikmiş olur

bireysel emekliliği yaptırıp pişman olanlar var yalnız vazgeçsen paradan kesiliyormuş birde emekli paran 10 sene yatıyormuş sonra bitiyormuş

valla bizde arkadaşlar arası para gunu yapıyoruz. Hem toplu paran gelio hem mecbursun odeme yapmaya. Çook guzel birikiyo. Tereddutte kalanlara tavsiye ederim

bireysel emekliliği yaptırıp pişman olanlar var yalnız vazgeçsen paradan kesiliyormuş birde emekli paran 10 sene yatıyormuş sonra bitiyormuş
Evet on sene cekmemek lazim parandan kesilmiyor ama devletin verdigi %25 tesvigi alamiyorsun.emekli olmak icin degil zaten toplu para olsun diye dusunduk.kizim on yasina gelince egitimi icin toplu para olacak elimizde.

bence problem edecegin bi durum yok. her kadin para biriktirir. benim esim calisirken birazciikk kendii cepbankima yatirim yaptm ben ne kocamn haberi vardi ne baskasinin. ozel sektor bilirsiniz esim isten bi cikti dimdizlak kaldik. benim cepbanktaki paralar ilac gibi geldi. valla dua bile etti kocam iyki yapmissin diye. dini acidan da bi sorun olmaz heralde sen o parayi kocanin istemedgi yerlerde harcamadgin surece.

Arkadaşım eğer birikim yapmak istiyorsan, bence gizli gizli yap eşinin haberi olmasın.. Daha önceleri ben saf, birikim yaparken eşimin haberi olurdu.. Sonra eşim nasıl olsa, benim hanımda para var. Birikimli hatun diye, aldığı maaşından bir kısmını ailesine gönderirdi. Nasıl olsa, kötü günler için eşim biriktiriyor adı altında.. Erkeklere güven olmaz, her kadının kötü günler için kıyısında köşesinde birikimi olmalıdır.. Bence bir banka hesabı açtırın, ( eşinizin haberi olmayan) oraya her ay belirli bir para aktarın.. Eşinin de haberi olmasın..

Her kez çok demiş ama. Aylık 6.000 TL geren evden aylık 1.000 TL nin artırılması gerekli zaten. Eşin savruk ve gelir gider hesabı bilmiyor ise o paranın nereye gideceğini anlamaz zaten aylık 100 Tl İçin hiç denemeye bile değmez yıllık 1200 Tl yapar zaten. Bence 500 ile başlayın yavaş yavaş artırın.

markete falan gttiğinde 5-10 tl tırtıkla anlamaz diyecektim ama 1000 TL neredeyse benim 1 aylık maaşım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…