Esimden Gizli Para Biriktirmek İstiyorum. Ama Nasıl?

valla bizde 1700 1900 arası maas ben her sene 1 bileizk yapıyorum bide karta taksitle tatil aylık 500 kredi ödüyroum
3000 olsa her ay 600 den toki nin yeni yapılan konutlarına grerdim valla
sen nasıl gecinemiyosun peki aylık giderler nereler ne kadar gidiyo

bizde her sene tatile gideriz sizin gibi:) bizimde krediler taksitler fln var 8ootl, kira yakıt elektrik 650 yeme içme800
araba benzin250 gerisi nereye gider bende bilmiyorum hastane dişçi eczane vs vs

dipnot:eek:aylık ödediğimiz 8oo de bişi olsa bari kıyafet oyuncak taksiti bireysel emkeliliğimin taksiti hep ıvır zıvır:KK43:
dediğin gibi ev alınır o parayla

Son düzenleme:
Evet hanımlar biliyorum büyük bir kısmıniz beni kinayacak ama buna mecbur hissediyorum. Esim bize karşı tutumlu ama ailesine gelince çok cömert. Gereksiz çok harcaması var. Bir sure gelen giden parayı takip etmeye çalıştım ama sorun çıkardı bana hesap soruyorsun dedi. Bıraktım. Boyle de içim rahat değil. Ülke şartlarına gore iyi para giriyor evimize ama ay sonunda eksideyiz. Eşime söylemeden para biriktirmek istiyorum. Aklımda ayda 1000 TL var ama bunu eşime belli etmeden nasıl yapacağım bilmiyorum. Bir fikri olan var mi?
bence biriktir yarının ne getireceğini bilemezsin
bende biriktirmeyi düşünüyorum kkıyıda köşede birikim olsun yarın birgün lazım olursa çıkarırım veririm eşime eşimde kızmaz sevinir bu duruma öğrenrse 1000 lira anlaşılabilir ama daha cüzi bişeyler biriktirebilirsin ayda 1 yada 2 çeryrk
ayrıca hiçde kınanılacak bir durum değil

Son düzenleme:
X