- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 46
-
- Konu Sahibi cesursincap
Demekki cok para geciyo eline herkes bizim gibi cebi delikmiBir anda aylık 1000 lira fazla değil mi.Bu gizli olmaz düpedüz adam sizden şüphelenir para nereye gitti diye
vicdan azabı çekme. her türk kadını zor günler için eşini haberdar etmeden para biriktirir :) annen ya da kız kardeşin varsa, onlar adına bi banka hesabı aç(anlaşın aranızda tabii haberdar olsunlar sırrınızı ona söyleyin)iletişim bilgileri falan senin üzerine olmasın. evine bi delil de ulaşmamış olur böylelikleEvet hanımlar biliyorum büyük bir kısmıniz beni kinayacak ama buna mecbur hissediyorum. Esim bize karşı tutumlu ama ailesine gelince çok cömert. Gereksiz çok harcaması var. Bir sure gelen giden parayı takip etmeye çalıştım ama sorun çıkardı bana hesap soruyorsun dedi. Bıraktım. Boyle de içim rahat değil. Ülke şartlarına gore iyi para giriyor evimize ama ay sonunda eksideyiz. Eşime söylemeden para biriktirmek istiyorum. Aklımda ayda 1000 TL var ama bunu eşime belli etmeden nasıl yapacağım bilmiyorum. Bir fikri olan var mi?
Evet hanımlar biliyorum büyük bir kısmıniz beni kinayacak ama buna mecbur hissediyorum. Esim bize karşı tutumlu ama ailesine gelince çok cömert. Gereksiz çok harcaması var. Bir sure gelen giden parayı takip etmeye çalıştım ama sorun çıkardı bana hesap soruyorsun dedi. Bıraktım. Boyle de içim rahat değil. Ülke şartlarına gore iyi para giriyor evimize ama ay sonunda eksideyiz. Eşime söylemeden para biriktirmek istiyorum. Aklımda ayda 1000 TL var ama bunu eşime belli etmeden nasıl yapacağım bilmiyorum. Bir fikri olan var mi?
Demekki cok para geciyo eline herkes bizim gibi cebi delikmi
Bir anda aylık 1000 lira fazla değil mi.Bu gizli olmaz düpedüz adam sizden şüphelenir para nereye gitti diye
Al bendende okadarBnde pazar parasından beş on tırtıkla diycektinde 1000 tl yi duyunca lafım ağzıma tıkandı
Nolur nolmaz biriktirin derim ben bütçeniz sıkıntıya girdiğinde lazım olur
1000 TL fazla evet ben de onu düşünüyorum.
İsteğinde haklısın
Evinize giren para durumunu bilemiyorum ama 1000 TL fark edilir bir rakam, sorar bence yani para ne oldu diye
Her ay 2 tane çeyrek al ya da döviz, bir yerde biriktir, ailene emanet edebilirsin, küçük bir banka kasasında tutabilirsin vs..
eşleri savurgansa mecburen gizli gizliher Turk kadini gizli para biriktirir yaxmissinizda bir ben mi hic ama hic gizli biriktirmedim