Eşimden boşanmak istiyorum ve karnımdaki çocuğu sevemiyorum

Hepsi hormonlardan... Herkesin başına azı ya da çoğu geliyor. Sadece karşınızda anlayışlı birileri yok. Kafanız yerinde değil ve anlattıklarınızın çoğunu da şişirdiğinize inanıyorum hepsi olmuştur ama duygusal olarak şişiyorsunuz.Ben de hamileyken bayılıyordum kontrollere gidip görücem diye bir dahaki kontrolü nasıl bekliycem diye.Kızımı doğunca görmek bile istemedim ama o da geçti gitti

Acilen bir terapistten yardım alın ben kucağınıza aldıktan sonra çok başka olacağını ve bebeğinizi çook çook seveceğinizi biliyorum ama psikolojisi bozuk bir anne lohusalıkta zorlanabilir o yüzden yardım alsanız çok iyi olur. Aile işinize bir şey demeyeceğim çözülmeyecek şeyler değil sanki..

Siz buradaki manyaklara bakmayın cahil ruh halinden bihaber tipler çoğu. sorsanız hepsi sadece dünyaya anne olmaya gelmiş en iyi onlar tabi tabi o yüzden bunca paikolojisi bozuk insan var ülkenin neredeyse hepsinin psikolojisi gidik boyleleri yuzunden. Siz zor bir süreç yaşamışsınız sonuna kadar da haklısınız. Hamilelik de elinizde olan sebeplerle olmamış üzüldüm adınıza. İnsallah güzle şeyler olur bundan sonra terapi alın, ailenizin yanına yerleşin, uzak durun o aileden de.

Sacmalama ya. Ben de keske cocuk yapamamaydım dedım durdum ama cok seviyorsun anne diyor o cocuk sana bağlanıyor bir gülüyor için eriyor. Zor boşanmak ama daha dur yenisin ben de üç ay oldu boşanalı. Zamanla toparlanacaksın cocuk sana anne diyecek o zaman sarılacaksın cocuguna sakın yapma bunu ona ve kendine

Sinirden telefonu yiyeceğim bir cana kıymamak için aldırmadım kadar salakça bir cümle daha yok

Okurken nefessiz kaldim.. bir de siz yasiyorsunuz tum bumlari

Doktor sana cocugun olmayacak dedigin de hic baska doktora gitmedim mi ? Bu kadar mibim bir kinuda bir kac doktordan gorus almak onemli .lutfen tek doktorla kalmadim de .

Ben hiç anlamadım, bu hanım neden bu kadar tepki gördü… yorumlara şoke oldum, belli ki zor bir dönemden geçiyor ve iyice bunalmış. Yok sen bebeğinle yalnız kalma, yok babaannesine ver; şu anlatılanlarla ne alakası var ki bu yorumların? Eşi olacak bey sallamış da sallamış, sonra da dediklerini yapmamış. İnsanın takacağı yoksa da takıyor kafaya. Hiçbir olayı tek taraflı değerlendirmemek lazım ama anlatılanlar tümüyle bunlarsa bu kadar acımasız olunmasına gerek olmadığını düşünüyorum.

Aileniz size destekse ve yolculuk konusunda kendi sağlığınız ile bebeğinizin sağlığını tehlikeye atacak bir durum yoksa ülkenize dönün… eşiniz çok istiyorsa kesiversin göbek bağını, çocuğunun ve karısının yanına gelsin. Lohusalıkta bu durumlar daha sıkıntılı bir hale gelebilir.

Yaşadıklarınız ağır ama çözülemeyecek bir şey değil kesinlikle ailenizin yanına dönün doğumu orada yapın gerekirse sonra ayrılmayı düşünün siz baştan beri ailesi ve eşiniz yalan söylediği için soğumuş sunuz haklısınız yerden göğe kadar. Ben sizi çok çon iyi anlıyorum tüp bebek oldu karnım da embriyo varken her gün ağladım bu bebekleri istemiyorum... Diye tutmadı iyi ki de tutmadı orası ayrı problemlerimiz çözmek için psikolojik destek aldım 1 seneye yakın çok çok iyiyim şu anda ama nasıl iyi oldun dersen herkes den uzaklaşınca bütün telefonla sosyal medyayla bütün ilişkilerimi kestim şimdi çok çok rahatım...

Doluşmuş yine hamilelik psikolojisinden bihaber ergenler. Eşinize derdinizi söyleyin. Eğer daha mutlu olcaksanız da eşinizi haberi olsun öyle dönersiniz. Annenizin yanından ayrılmayın psikolojiniz harap olmuş bari bebeği doğurduktan sonra size yardımcı olur. Evlilik konusunu da daha sonra düşünürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…