Eşimden boşanmak istiyorum ve karnımdaki çocuğu sevemiyorum

Biz burada konu sahibine anlayışla yaklaşınca sevip ve isteyecek bebeği öyle mi?İsteyerek hamile kalıp 8. Aya kadar bebeğini seven ve isteyen birisi sırf kocasından soğuduğu için bebeğinden de soğuyacak öyle mi? Bizim ittirmemizle bebeği sevse ne oluur sevmese ne olur. Annelik kutsaldır ve herles anne olamaz sözünün doğruluğunu bir kere daha görmüş olduk .
Bu yolun geri dönüşü kalmış mı sizce? Gitsin tedavi olsun öyle istemiyorum demekle olacak iş mi bu
Kadın 8 ay boyunca bebeğini sevmemiş ki başta da zaten aldırmayı düşünmüş?

Şu anda böyle hissediyorsun belki bağ kuramıyorsun ama zaten alma seçeneği yok o senin de kanın gibi şeyler duymak istiyor muhtemelen konu sahibi. Ki kendisi zaten daha hamile. Doğurmuş da istemiyor değil. Doğurunca belki canımdan can gözüyle bakacak. Bu kadar yüklenilmesi hoş değil
Her an doğurabilir? Valla sizin düşünceleriniz bana ters. Belki sevecek,belki isteyecek diyorsunuz ama ya istemezse?

çocuga karsi olan hislerinizi psikolojik buhraniniza ve hamilelik hirmonlariniza baglamak istiyorum.
karninizda ki bebegin bir suçu yok, siz yanlis tercih yapmissiniz karı koca ikinizden de bahsediyorum.
bu kadar yalanin ortasina ay cocugum olmayacak diyip ilk aydan hamile kalmak icin ugrasmissiniz, yada hamile kalmam diye guvenmissiniz vs.
e cocugun sucu ne burada?

Şu anda böyle hissediyorsun belki bağ kuramıyorsun ama zaten alma seçeneği yok o senin de kanın gibi şeyler duymak istiyor muhtemelen konu sahibi. Ki kendisi zaten daha hamile. Doğurmuş da istemiyor değil. Doğurunca belki canımdan can gözüyle bakacak. Bu kadar yüklenilmesi hoş değil
Belki de bir gece yarısı canını alacak
Belki de ömrü boyunca o günahsıza istenmediğini hissettirecek
Belkiyle iş mi görülür
Duymak istediklerini size iletsin siz söyleyin madem

Kuramasın bağını da beraber yaptığım adamdan soğudum diye bebekten de soğudum demesin, kuramadıysa bağını vicdanıyla beklesin çaba göstersin keşke ölseydi demesin
Ben niye bozuyorum psikolojisini bilezik takacam dedim de takmadım mı, Maldivler’e götürecem dedim de götürmedim mi de bozulsun psikolojisi
8 aydır aklı neredeydi bu kadının hanımefendi?
Danışana yanıt vermekle psikoloji düzeltmek aynı şey mi?
Sizi tutan mı var buyurun düzeltin psikolojisini
Bebek sizin de hiiiiiç umurunuzda değil tıpkı konu sahibesi gibi ondan mı bu savunma merakınız
Bebek çok eminim ki sizden daha umrumda. Umrumda olduğu için kadına hassas yaklaşmaya çalışıyorum çünkü burda aldığı tepkiler onu daha da soğutabilir sevmiyorken nefret edebilir. Söylediklerimizin sonuçlarını düşünerek ben burda tepki verdim. Ayrıca konuyu tekrar okuyun lütfen burda konu kandırılmak. Maddiyata bakmış şu bu değil. Vaat verip verip tutmamak. Ve 8 aydır zaten kadın aynı durumda yeni değilmiş ki.

Kadın 8 ay boyunca bebeğini sevmemiş ki başta da zaten aldırmayı düşünmüş?
Üstteki yorumun birinden istiyormuş gibi anladım. Tamam o zaman aldırmak için neyi beklemiş? Siz ne olsun istiyorsunuz onu bir deyin belki konu sahibide sizden etkilenir aklı başına gelir falan.

Bebek çok eminim ki sizden daha umrumda. Umrumda olduğu için kadına hassas yaklaşmaya çalışıyorum çünkü burda aldığı tepkiler onu daha da soğutabilir sevmiyorken nefret edebilir. Söylediklerimizin sonuçlarını düşünerek ben burda tepki verdim. Ayrıca konuyu tekrar okuyun lütfen burda konu kandırılmak. Maddiyata bakmış şu bu değil. Vaat verip verip tutmamak. Ve 8 aydır zaten kadın aynı durumda yeni değilmiş ki.
Ya o zaman tedavi olsaymış! İstemenin yollarını bulsaymış.

DİKKAT BEBEK VAR diye yabancı bir film vardı. Çok eskiden izlemiştim ama hatırladığım kadarıyla 5 kadının hamilelik ve doğum serüvenini anlatıyordu. En büyük sorunları ve zorlukları öncesinde hamilelik ve emzirme danışmanlığı yapan, çok mutlu bir evliliği olan üstelik çocuk yapmak için çok uğraşmış kadın yaşamıştı. Keşke burada vicdan ve insanlık adı altında duyar kasan süper annelerimize ders niteliğinde izletilse bu film.

Yaw sebep o bu şu ne farkeder sonuç bu işte
Ay canım minnoşum pış pış pış diyin 40 kere sever bebeği

Düşün yani o kadar boş işler ki kimse oraya takılmıyor
Anneyi kadını bir kenara bırak bir insan evladı nasıl tüh ya keşke zamanında şu bebeği öldürseydim diyebilir
Çocuğun olmadan önce bu konuyu okusan yine aynı tepkiyi verirdin dimi? Ben verirdim
Dünyaya bağlayan anne, bebeğin çocuğun yetişkinin en sevdiği anne, en güvendiği annedir dimi, tekmeliyor, kalp atışını sesini dinliyor, şimdiden güveniyor seviyor, anneyle var olduğunu biliyor, anne keşke aldırsaydım sevmiyorum istemiyorum diyor, doğacak boncuk gözleriyle sevgiyle bakacak bu kadına, karşılığı ne? Valla çıldıracam az kaldı
Bozuksa psikolojisi nette dolanıp duracağına düzelttirsin o bebeğe ne anasının psikolojisinden, takılmayan bilezikten, eski eşyalardan, yapılmayan yalı düğününden, bunlar içinde büyüyen sana ait bir canı senin sebebinle hayat bulmuş bir canı sevmemeye istememeye sebep mi. Sanki karnında bebek oluşmamışda kıl dönmesi olmuş kadın ya
Hamileliği gecirmeseydim bu kadar sinirlenmeyebilirdim .. işte hala mali mülkü söylüyor Allah'a şükür sinanmamis. Tüm hamileliğim boyunca hem kendim hem evladımin sağlığıyla sinandim. Yaşadıkları kolay değil başını vurup kendi derdine yansın çocuğuma böyle bir babayi nasıl layık gördüm diye . Burda goruyorum suç sürekli çocuklara patlıyor çıldırıyorum ya. Onların var olma sebebi bizleriz. Bana göre hakkı yok soğudum demeye . Hamileymiş kimse onun yaşadıklarını yaşamamış bilmem ne .

DİKKAT BEBEK VAR diye yabancı bir film vardı. Çok eskiden izlemiştim ama hatırladığım kadarıyla 5 kadının hamilelik ve doğum serüvenini anlatıyordu. En büyük sorunları ve zorlukları öncesinde hamilelik ve emzirme danışmanlığı yapan, çok mutlu bir evliliği olan üstelik çocuk yapmak için çok uğraşmış kadın yaşamıştı. Keşke burada vicdan ve insanlık adı altında duyar kasan süper annelerimize ders niteliğinde izletilse bu film.
Ya o bebek doğduktan sonrasınıda düşünüyor musunuz? Bu derde konu sahibi çare bulabilir. Kim anneliğin ve hamileliğin çok kolay olduğunu savunuyor ki? Ya valla şaşırıp kalıyorum bu tarz yorumlara.

Hamileliği gecirmeseydim bu kadar sinirlenmeyebilirdim .. işte hala mali mülkü söylüyor Allah'a şükür sinanmamis. Tüm hamileliğim boyunca hem kendim hem evladımin sağlığıyla sinandim. Yaşadıkları kolay değil başını vurup kendi derdine yansın çocuğuma böyle bir babayi nasıl layık gördüm diye . Burda goruyorum suç sürekli çocuklara patlıyor çıldırıyorum ya. Onların var olma sebebi bizleriz. Bana göre hakkı yok soğudum demeye . Hamileymiş kimse onun yaşadıklarını yaşamamış bilmem ne .
Dur bakalım 8 aydır istemediği sevmediği öldürmediği için pişman olduğu bebeği birilerinin ay canıııım yazık sana demesiyle doğurunca sevecekmiş

Ya o bebek doğduktan sonrasınıda düşünüyor musunuz? Bu derde konu sahibi çare bulabilir. Kim anneliğin ve hamileliğin çok kolay olduğunu savunuyor ki? Ya valla şaşırıp kalıyorum bu tarz yorumlara.
Tamam işte çare bulmasına yardım edelim. Mesela bence kesinlikle ailesinin yanına dönmeli. Bunu bebek için ilk mesajımda da yazdım. Ama bebeği düşünen insan linçlemez. Çünkü bunun anneye de bebeğe de faydası yok. Aksine zararı var.

O kadar acı ki, biz insanız ya. Olur arkadaşlar olur, hamilelik depresyonu da olur, lohusalık depresyonu da olur daha neler vardır da bilmiyoruz.
Bizim halkımız çok tuhaf anneler en ufak bir sitem etsin hemen üşüşüyorlar, kendi ailemiz bile, aman öyle deme sus, Allah elinden alırsa görürsün, çocuğu olmayan ne yapsın, bir daha duymayayım, diye diye insanlar konuşmaya korkar oldu.
Benim en büyük hayali anne olmak olan arkadaşım, bebek diye ölüp ölüp dirilen arkadaşım planlı hamileliğinde bile bir anda depresyona girdi. Hepimiz ne yapacağımızı şaşırdık, o kız ister miydi öyle olsun? Ama asla senin gibi anne olmaz olsun, sen bu bebeği hak etmiyorsun, Allah seni bildiği gibi yapsın falan demedik.
Şimdi de bebeğine çiçek gibi bakıyor. Kadınlar bu depresyonlar sırasında bile kendilerini zaten suçlu görüyorlar.
Ne olur yapmayın etmeyin, bu kıza demediğiniz kalmadı.

X