Eşimden boşanmak istiyorum ve karnımdaki çocuğu sevemiyorum

İsteyerek mi hamile kalmış? İlk cümleyi niye okumadınız ya da bilerek şimdi görmezden geliyorsunuz?
Çok basit aslında olay. Korunmadan ilişkiye giriyorum = hamile kalmak istiyorum. Tecavüze uğramamış, evlilik dışı da değil, gayet kocası ile korunmasız ilişkiye girerek hamile kalmış. Yasal süre içerisinde kürtaj da olabilirdi, ama şu an çocuk 8 aylık. Şu an çocuğu istemiyorum diyemez, seçim yapacak zamanı geçirmiş baya.

Tamam da hatasıyla, günahıyla şu an durum bu. Ruhsal durumu bozuk bir anne adayı ve karnında masum bir bebek var. Hadi anneyi geçtim, bebeğin iyiliği için linç etmenin ne faydası var. Bebeği düşünen birinin yine bebeğin iyiliği için konu sahibine yol göstermesi lazım. Aksi fayda değil zarar getirir. Hem anne hem bebek için.
Bunu da söyledim zaten ya ailesinin yanına gelecek büyük ihtimal doğumdan önce izin vermeyebilirler doğumun son zamanlarında onerilmiyor . Ya da çocuğu babannesinin yanında bakacak. Bu kadın bu çocukla yanlız kalmamali . Uzman tavsiye ederse gerekirse emzirmeyip ilaçlarını almalı çocuk mamayla da büyur ama psikolojisi bozuk bir anneyle büyümesi daha kötü . Depresyon hastalarınin çocuk büyütmesi ile ilgili ypailan bir arastirmada çocuklarıyla sürekli aynı tonda konuşmaları yüz ifadelerini değiştirmemeleri çocuklarin gelişimini bozuyor. Kadının derdi altın almadı KV eve eşya almadı KV yok eski tavasini getirdi. O yüzden çocuktan soğudum . Var mı böyle bir şey

Yaw iyi de bu çocukları leylekler getirip zorla ana-baba yapmıyorlar bu insanları dimi
Konu sahibi demiş ya ne olursa olsun anne ve babasıyla birlikte büyüyen çocuklar daha sağlıklı oluyor diye. Ben de diyorum ki sağlıklı olmuyorlar. E konu sahibi de istemiyorum demiş ve evliliğide iyi değil anladığım kadarıyla. Sadece bu

Kadına çocuğun olmaz demişler???? Bilerek mi böyle davranıyorsunuz?
Yarabbi sabır!
Yaw bu kadının rahmi yok mu, yumurtalığı yok mu, yumurtlamıyor mu? Akıl mantık var diyecem de yok işte, böyle bir ihtimalin olduğunu bilmek için medyum olmaya gerek yok, doktor zor olur demiş tedaviyle olur demiş bik bik bik…..millet iki yöntemle korunuyor yine de gebe kalan oluyor, uzayda mı yaşıyorsunuz? İnsan hiç mi temkinli olmaz ya, al ondan sonra karnımdaki sevmediğim adamdan diye onu da sevmiyorum, bravo iyi halt ediyorsun, yok zorluk yaşamış yok psikolojisi bozulmuş yok kocasından soğumuş yok boğazda düğün maldivlerde balayısı olmamış, eeee bu bebeğin günahı ne biri bana bunu açıklasın, benim sevdiğim adamdan yaptığım bebekle o bebeğin ne farkı var? Kadına acıdığınızın zerresi kadar o bebe umurunuzda değil yazıklar olsun be, kazık kadar insanlar hayatlarının içine ediyorlar ona üzülüp sabi sübyanın hayatının içine edince bilerek mi böyle davranıyosuuuuun, tabiki bile isteye aklımla vicdanımla Allah korkumla böyle davranıyorum. Doğumuna bir ay kalmış bebeği aldırmadım diye pişmanım ne demek ya, çürük diş mi bu? Aklınızı başınıza toplayın insanı delirtmeyin, zevkine sevişirken oh çok güzel canım kocam hamile kalınca bu bebek onların kanından, onların kanından olan bebek senin rahminde senin canında değil mi zorla mı soktular onu oraya

Yarabbi sabır!
Yaw bu kadının rahmi yok mu, yumurtalığı yok mu, yumurtlamıyor mu? Akıl mantık var diyecem de yok işte, böyle bir ihtimalin olduğunu bilmek için medyum olmaya gerek yok, doktor zor olur demiş tedaviyle olur demiş bik bik bik…..millet iki yöntemle korunuyor yine de gebe kalan oluyor, uzayda mı yaşıyorsunuz? İnsan hiç mi temkinli olmaz ya, al ondan sonra karnımdaki sevmediğim adamdan diye onu da sevmiyorum, bravo iyi halt ediyorsun, yok zorluk yaşamış yok psikolojisi bozulmuş yok kocasından soğumuş yok boğazda düğün maldivlerde balayısı olmamış, eeee bu bebeğin günahı ne biri bana bunu açıklasın, benim sevdiğim adamdan yaptığım bebekle o bebeğin ne farkı var? Kadına acıdığınızın zerresi kadar o bebe umurunuzda değil yazıklar olsun be, kazık kadar insanlar hayatlarının içine ediyorlar ona üzülüp sabi sübyanın hayatının içine edince bilerek mi böyle davranıyosuuuuun, tabiki bile isteye aklımla vicdanımla Allah korkumla böyle davranıyorum. Doğumuna bir ay kalmış bebeği aldırmadım diye pişmanım ne demek ya, çürük diş mi bu? Aklınızı başınıza toplayın insanı delirtmeyin, zevkine sevişirken oh çok güzel canım kocam hamile kalınca bu bebek onların kanından, onların kanından olan bebek senin rahminde senin canında değil mi zorla mı soktular onu oraya
Herkes sadece çocuğa takılıyor da konunun çoğu eşya almadılar aldı , şunu yapmadilar ailem yaptı çocuğuma eşyayı ailem aldı . Adam baştan aynıymış zaten değişmemiş ki .

Herkes sadece çocuğa takılıyor da konunun çoğu eşya almadılar aldı , şunu yapmadilar ailem yaptı çocuğuma eşyayı ailem aldı . Adam baştan aynıymış zaten değişmemiş ki .

Papatya sen dogum yapmissin galiba. Allah anali babali buyutsun, saglikla, mutlulukla bebegini buyut insallah. Hic bu konuda kendini uzup strese sokma derim.

Yarabbi sabır!
Bu yüzden diyorum ruh sağlığı iyi olmayanlar tedavi görüp iyileşip ondan sonra istiyorsa eğer çocuk yapsınlar. Eski bir konuda yazmış mutsuz aile ortamında büyüyen çocuk sağlıklı olur falan diye ol-maz. Bile isteye hamile kalıp ilk zorlukta bebekten vazgeçmek isteyen birisi o çocuğa neler yapmaz ki?

Yarabbi sabır!
Yahu sağlıklı bir insanın korunmasına rağmen kazara hamilelikle bebeğinin olmayacağı söylenen insanın hamileliğini mi kıyaslıyorsunuz? Allah korkunuz varmış burda kadının üstüne gidince mi çocuğunu sevecek? Çok Allah korkunuz varsa psikolojisi gidik bi kadına yangına körükle gitmezsiniz

Papatya sen dogum yapmissin galiba. Allah anali babali buyutsun, saglikla, mutlulukla bebegini buyut insallah. Hic bu konuda kendini uzup strese sokma derim.
Günces çocuğuma bakıyorum konuya bakıyorum konu sahibini savunanlari hiç anlamıyorum . Lohusalıkta yaşanan anlık istememeler kaçmak istemeler ne duygular oluyor . Altında tek korku bence ya çocuğuma yetemezsem ya onu yeterince iyi buyutemezsem. Babasının kanı var soğudumla aynı şey mi bu ? Gerçekten doğru söylüyorsun bakmayayim konuya

Düşün yani o kadar boş işler ki kimse oraya takılmıyor
Anneyi kadını bir kenara bırak bir insan evladı nasıl tüh ya keşke zamanında şu bebeği öldürseydim diyebilir
Çocuğun olmadan önce bu konuyu okusan yine aynı tepkiyi verirdin dimi? Ben verirdim
Dünyaya bağlayan anne, bebeğin çocuğun yetişkinin en sevdiği anne, en güvendiği annedir dimi, tekmeliyor, kalp atışını sesini dinliyor, şimdiden güveniyor seviyor, anneyle var olduğunu biliyor, anne keşke aldırsaydım sevmiyorum istemiyorum diyor, doğacak boncuk gözleriyle sevgiyle bakacak bu kadına, karşılığı ne? Valla çıldıracam az kaldı
Bozuksa psikolojisi nette dolanıp duracağına düzelttirsin o bebeğe ne anasının psikolojisinden, takılmayan bilezikten, eski eşyalardan, yapılmayan yalı düğününden, bunlar içinde büyüyen sana ait bir canı senin sebebinle hayat bulmuş bir canı sevmemeye istememeye sebep mi. Sanki karnında bebek oluşmamışda kıl dönmesi olmuş kadın ya

Çok basit aslında olay. Korunmadan ilişkiye giriyorum = hamile kalmak istiyorum. Tecavüze uğramamış, evlilik dışı da değil, gayet kocası ile korunmasız ilişkiye girerek hamile kalmış. Yasal süre içerisinde kürtaj da olabilirdi, ama şu an çocuk 8 aylık. Şu an çocuğu istemiyorum diyemez, seçim yapacak zamanı geçirmiş baya.
Hamile kalamayacağı söylenmiş. O yüzden korunmadan ilişkiye giriyorum = çocuk istiyorum değil. Bilime taparcasına güvendiğimiz için doktorların sözlerine de koşulsuz inanıyoruz maalesef ve sonuç bu. Kadın bile isteye hamile kalmamış ki niye çocuk yaptın o zaman diye davranılıyor.

Yahu sağlıklı bir insanın korunmasına rağmen kazara hamilelikle bebeğinin olmayacağı söylenen insanın hamileliğini mi kıyaslıyorsunuz? Allah korkunuz varmış burda kadının üstüne gidince mi çocuğunu sevecek? Çok Allah korkunuz varsa psikolojisi gidik bi kadına yangına körükle gitmezsiniz
Allah korkumun azlığına çokluğuna siz mi karar veriyorsunuz?
Ben psikolog muyum kadının psikolojisini düzelteyim? Ayrıca hiiiiç de umrumda değil, eşya için düğün için balayı için psikolojisini bozup bir canı hiçe sayan kadına acımam
Bu kadın rahminin yumurtalığının olduğunu yumurtladığını biliyor dimi, bitmiştir
Bu psikoloji bir günde mi gitti, 8 aydır aklı nerde bu kadının, karnımda bir can taşıyorum onun için destek almalıyım demek çok mu zor, kadının aklı fikri malda mülkte, kendine acımaktan evladı aklına bile gelmemiş neyini savunuyorsunuz?
Doğduktan sonra bebeğine zarar verenleri de ah canım yazık kim bilir kadıncağızın psikolojisi ne kadar bozuktur diye mi karşılıyorsunuz?

Hamile kalamayacağı söylenmiş. O yüzden korunmadan ilişkiye giriyorum = çocuk istiyorum değil. Bilime taparcasına güvendiğimiz için doktorların sözlerine de koşulsuz inanıyoruz maalesef ve sonuç bu. Kadın bile isteye hamile kalmamış ki niye çocuk yaptın o zaman diye davranılıyor.
Olan olmuş artık, yapacak bişey yok. Dediğim gibi tecavüz veya evlilik dışı olsa yine anlayabiliriz, onda da çocuğun suçu yok ama hiç yoktan kadının çocuğu istememesi için daha elle tutulur sebepler. Evlilik içinde rızaen olmuş, kürtaj için yasal süreyi hayli hayli geçmiş bir çocuğu istememe diye bir seçenek yok.

Biz burada konu sahibine anlayışla yaklaşınca sevip ve isteyecek bebeği öyle mi?İsteyerek hamile kalıp 8. Aya kadar bebeğini seven ve isteyen birisi sırf kocasından soğuduğu için bebeğinden de soğuyacak öyle mi? Bizim ittirmemizle bebeği sevse ne oluur sevmese ne olur. Annelik kutsaldır ve herles anne olamaz sözünün doğruluğunu bir kere daha görmüş olduk .
Bu yolun geri dönüşü kalmış mı sizce? Gitsin tedavi olsun öyle istemiyorum demekle olacak iş mi bu

Şükürler olsun ki Allah tan başkasına tapmıyoruz, aklımızı kullanıyoruz, vicdanımızla hareket ediyoruz

Allah korkumun azlığına çokluğuna siz mi karar veriyorsunuz?
Ben psikolog muyum kadının psikolojisini düzelteyim? Ayrıca hiiiiç de umrumda değil, eşya için düğün için balayı için psikolojisini bozup bir canı hiçe sayan kadına acımam
Bu kadın rahminin yumurtalığının olduğunu yumurtladığını biliyor dimi, bitmiştir
Bu psikoloji bir günde mi gitti, 8 aydır aklı nerde bu kadının, karnımda bir can taşıyorum onun için destek almalıyım demek çok mu zor, kadının aklı fikri malda mülkte, kendine acımaktan evladı aklına bile gelmemiş neyini savunuyorsunuz?
Doğduktan sonra bebeğine zarar verenleri de ah canım yazık kim bilir kadıncağızın psikolojisi ne kadar bozuktur diye mi karşılıyorsunuz?
Anneliği hamilelik aşamasında hissedemeyen o bağı kuramayan çok kadın var doğumda ilk başta çocuğundan tiksinen kadın da var ki bunlar NORMAL ŞEYLER. Sonrasında bu davranışlar devam ediyorsa problem ordadır. Psikolog muyum psikolojisini düzelteyim diyorsunuz bozmaya gelince hurra ama 😂 madem öyle hiçbirimiz kalmayalım burda psikologlar dışında. Birbirimize danışmayalım.

Kadının derdi altın ya da tava değil. Kandırılmak. Sürekli hayal kırıklığına uğramak. Hiç bilmediği bir ülkede yalnız kalmak. Ailesinin yanına gelmesi konusunda ben de tavsiye verdim. Ancak zaten eş ailesiyle arası kötüyken çocuğa kv ile beraber bakmak hiç iyi bir fikir değil.

Şükürler olsun ki Allah tan başkasına tapmıyoruz, aklımızı kullanıyoruz,
Biz burada konu sahibine anlayışla yaklaşınca sevip ve isteyecek bebeği öyle mi?İsteyerek hamile kalıp 8. Aya kadar bebeğini seven ve isteyen birisi sırf kocasından soğuduğu için bebeğinden de soğuyacak öyle mi? Bizim ittirmemizle bebeği sevse ne oluur sevmese ne olur. Annelik kutsaldır ve herles anne olamaz sözünün doğruluğunu bir kere daha görmüş olduk .
Bu yolun geri dönüşü kalmış mı sizce? Gitsin tedavi olsun öyle istemiyorum demekle olacak iş mi bu
Şu anda böyle hissediyorsun belki bağ kuramıyorsun ama zaten alma seçeneği yok o senin de kanın gibi şeyler duymak istiyor muhtemelen konu sahibi. Ki kendisi zaten daha hamile. Doğurmuş da istemiyor değil. Doğurunca belki canımdan can gözüyle bakacak. Bu kadar yüklenilmesi hoş değil

Anneliği hamilelik aşamasında hissedemeyen o bağı kuramayan çok kadın var doğumda ilk başta çocuğundan tiksinen kadın da var ki bunlar NORMAL ŞEYLER. Sonrasında bu davranışlar devam ediyorsa problem ordadır. Psikolog muyum psikolojisini düzelteyim diyorsunuz bozmaya gelince hurra ama 😂 madem öyle hiçbirimiz kalmayalım burda psikologlar dışında. Birbirimize danışmayalım.
Kuramasın bağını da beraber yaptığım adamdan soğudum diye bebekten de soğudum demesin, kuramadıysa bağını vicdanıyla beklesin çaba göstersin keşke ölseydi demesin
Ben niye bozuyorum psikolojisini bilezik takacam dedim de takmadım mı, Maldivler’e götürecem dedim de götürmedim mi de bozulsun psikolojisi
8 aydır aklı neredeydi bu kadının hanımefendi?
Danışana yanıt vermekle psikoloji düzeltmek aynı şey mi?
Sizi tutan mı var buyurun düzeltin psikolojisini
Bebek sizin de hiiiiiç umurunuzda değil tıpkı konu sahibesi gibi ondan mı bu savunma merakınız

X