Canim isin cok zor..erkegin tembel olani cekilmez bir durum...bir cok çift sadece bu sebepten dolayi bosaniyor esinden..ki seninkinin huysuz olmasi ve asiri derecede sana cocuk muamelesi yapmasi da cabasi...sonucta sen cocuklu bir bayansin artik sacma sapan kiskancliklar olmamali...bunu yapan erkeklere ben kisaca rahat batiyor diyorum...resmen batiyor mutlu olmak..kendisiyle sorunlari oldugunu dusunuyorum ben..isle alakali cikmazliklarini seni üzerek çikariyor...benim esimde cok huysuz ve sinirli bir adamdir...kiskanctir..ama onun bana yaptigi guzel seyler dengeliyor..mesela ev islerinde cok yardim eder..camlarimi siler..yemek yapar benimle.ütü yapar..cok hiperaktiftir hic oturamaz..kiskanctir fakat oyle akrabalardan kuzenlerimden falan kiskanmaz..beni kiskanir sadece..cok gosterisli giyinip disari ciktigim zaman yada dekolte kiyafetlere kizar ama zaten ben o sekilde giyinmiyorum...ilk zamanlar biryere gitmek istedigim zaman hep beraber gideriz der engellerdi beni fakat artik baktiki basedemiyor..birakti..yani demek istedigim esinin hep negatif huylari varsa cekilmez...olumlu yonde huylari varsa bu kotu huylarini örtpas eder...eger onsuz daha mutlu olabilecegine inaniyorsan varligi ve yoklugu bir diyorsan ayril hayatini kurtar...cocugunda boyle bir ortamda yetismesin...
Bu arada yanlis anlama canim kendi evliligimden ornek verme sebebim kiyaslaman icindi...
Vaktini ayırıp Cvp yazdığın icin teşekkür ederim canim
O zaman ben esimin iyi yönlerini soyle bir yazsam bakalım sizce dengeleniyormu ?
İlk evlendiğimiz zaman babam ameliyat olacağı zaman 5000 dolar yollamıştı ama karşılık olarak ben faslasiyla onunkendine ait borçları ni ödemek icin bileziklerimi sattım kavgamızda ben babana zamanında yardim etmedmmi dediğinde o iyilik benim icin oldu zaten
2. İyi huyu birisi yardıma ihtiyacı olursa ama sadece maddi manevi yardımı hatırlamıyorum. Maddi yardim eder.
3. Doktora götürürsen bebeği benimle gelir( bilemedim bu iyi huy arasına mı girer)
4. Bazen acır bana mesela geçenlerde eczaneye gidip ilaç aldı bide çamaşır asmıştım yardim etmişti
5. Aklıma pek gelmiyor iyi huyu açıkcası. Beni arabasıyla is çıkışı alırdı ama sanırım yolda yürürken kiskandigi icind
Kötü huyları
Bebege bakarmisin ( dokunma bana rahat bırak beni hastayim)
2. İs ev ısı yardim edermisin( yapma balsin rahat bırak beni daha sonrada der yapmadinmi yıkamadınız çamaşırları)
Kiskanccccc . Babam hariç herkesten kıskanır korkuyorum bir gun babamdan kıskanırsa.
Aileme genelde saygısızlık yapti o icimde cok kaldı unutamıyorum
5. En kötüsü yine çalısmayı sevmiyor tembellll
6.inanin tek basıma bir markete bile yollamaz bu is açıldı acilali onun dükkanına giderken marketin icinden geçerek gidiyorum o yüzden bisey diyemiyor yoksa gecwn kardesimle yakın bir yere gidim dedim gidemezsin dedi
7. Giydiklerine karışır inanin tsort altina eğilirsem göğsüm açılmasın diye bir tsort daha giyerim eğilimde göğsüm açıldı diye beni bunaltir, neymiş cok eğilince gözükmüş oda hafif bir golge olur ya eğilince o yoksa bir yerim gözükmüyor
8. Kardesinden dahi kıskanır bir erkek gelsin mesela kardesi bir hatır soramam sorsam niye ona konuştun diyor.
Ben aklıma gelen iyi kötü yönlerini yazdim tarafsız bir gözle karşılaştırsanız dengeleniyormu sizce???