Eşimdeki isteksizlik beni bunalıma soktu..

Keçi boynuzu özü fındık ceviz ve kuvvet macunları kand dolaşımı hızlandırır ve damarları genişletir azgınlık yanı sıra uzun süreli performans alametidir kendileri.

Bu çok önemli. Karşındakine odaklanıp en güzell yerlerine beğenmek istemek o zirveye hepsi birleşince çıkılabiliyor.

Cinsel isteksizlik adam içinde kötü olmalı. Ben çok isteksizim eşimde çok istekli. Sürekli reddediyorum oda benden yakınıyor. Ama içimden gelmiyor ne yapmam gerek bilmiyorum. Neredeyse 1 yıldır evliyim.Daha hiç orgazm olmadım diyebilirim..

Olmadığın için bence istememiyorsunn keşke bende isteksiz olabilsem senin yerinde olmak isterdm böylece eşimin isteksizliğini kafama takmazdım

Olmadığın için bence istememiyorsunn keşke bende isteksiz olabilsem senin yerinde olmak isterdm böylece eşimin isteksizliğini kafama takmazdım
Evet olmayı çok isterdim. Farklı bir duygu. Bende sizin yerinizde olmayı isterdim en azından nasıl bir şey olduğunu biliyorsunuz..

Evet olmayı çok isterdim. Farklı bir duygu. Bende sizin yerinizde olmayı isterdim en azından nasıl bir şey olduğunu biliyorsunuz..
Aman olsak bi dert olmasa bi dert bende var eşimde yok sende yok eşinde var sanırım karşılıklı olan yok hep bi taraf eksik kalıyor dicemde kadının bu konuda eksik olması daha iyi kadınık erkekten istekli olması bence daha tehlikeli gibi çünkü genelde erkekler istekli olur

İnşallah Düzelir Nurhafsa arkadaşımıza tatıle çıkmalarını önerdım . İlişkilerini Kurtarabılmelerı acısından

Youtubede cinsel sorunları ele alan bir bayan var online terapi niteliğinde belki yardımcı olur videolarını takip ederseniz . Eşler genelde kabul etmiyor doktora gitmeyi

Ben de eşime göre daha isteksizim. Ben de sizin yerinizde olmayı çok isterdim yorgunluk felan hepsi bahane arkadaşlar, ben istemediğim zaman yorgunum diye bahane uydururdum önceden. Eşim ise yorgunluktan ölse bile yapmak ister. Yani kadın ya da erkek farketmez eğer istekliyse her türlü yapar, bunun haftasonu haftaici yorgunluğu dinginliği olmuyor isteyince. Her an istekli oluyorsun zaten. Yani eşleriniz önce isteksiz olduğunu kabul edecek, sonra da tedavi olacak. Ben de hep eşime derdim ben normalim sen çok isteklisin diye ama o iş öyle değil.

Haftada 1 bana da az geliyordu..eşime bunu ima ettim anlamadı ben yaklaştım yorgunum vs dedi. En son bütün duygu düşüncelerimi eşimden memnun olmadigim şeyleri bir kâğıda yazdım. Sonra düzeldi şimdi daha iyi. Eşinizle tekrar konuşun. Haftada 1 sonra 10 günde 1e sonra 15 günde 1e1deusebikir.
Sorunu en başta çözmek ilişkiniz evliliğiniz ici n çok daha iyi olir. Ben en başta ses çıkarmadım bu durum evliliğimiz etkiledi. Cinsellik tatmin olmak evlilikte önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…