Afedersiniz açık olacak ama eliyle uyarıyorNasıl yani eşiniz isteksiz olunca sizi nasıl tatmin edebiliyor yani acaba benim bu konularla ilgişi cinsel bilgim mi eksik tam anlamayamadım deryanizm arkadaşta aynısını demiş
Keçi boynuzu özü fındık ceviz ve kuvvet macunları kand dolaşımı hızlandırır ve damarları genişletir azgınlık yanı sıra uzun süreli performans alametidir kendileri.Konuşmayı denedin mi eşinle bende test ettim eşimi 2 hafta hiç istemedim oda istemedi bi gece aldım karşıma konuştum neden isteksizsin dedim yorgunum dedi bahane bunlar dedim 15 gün bi insanın yorgun olması mümkün değil dedim isteksizlik var gel doktora gidicez yada git macun mu alıyosun keçi boynuzu mu napıyosan yap ben artık bu duruma tahammül edemiyorum asker arkadaşı değiliz sonuçta cinselliğin olmadığı evlilik olmaz dedim şuanlık mesir macunu yiyo bakalım artık regl olcam bitince sonuçlaı görcez sende al karşına konuş
Bu çok önemli. Karşındakine odaklanıp en güzell yerlerine beğenmek istemek o zirveye hepsi birleşince çıkılabiliyor.Alın bence de. Niye faydası olmasın. Ben çok tahrik olduğumu düşünüyorum ona bağlıyorum mesela. Bilmiyorum eşim bana gerçekten çok seksi geliyor.Belki siz de odaklanamıyor başka şeyler düşünüyor olabilirsiniz.
Yani en son care o artıkAfedersiniz açık olacak ama eliyle uyarıyor
Olmadığın için bence istememiyorsunn keşke bende isteksiz olabilsem senin yerinde olmak isterdm böylece eşimin isteksizliğini kafama takmazdımCinsel isteksizlik adam içinde kötü olmalı. Ben çok isteksizim eşimde çok istekli. Sürekli reddediyorum oda benden yakınıyor. Ama içimden gelmiyor ne yapmam gerek bilmiyorum. Neredeyse 1 yıldır evliyim.Daha hiç orgazm olmadım diyebilirim..
Evet olmayı çok isterdim. Farklı bir duygu. Bende sizin yerinizde olmayı isterdim en azından nasıl bir şey olduğunu biliyorsunuz..Olmadığın için bence istememiyorsunn keşke bende isteksiz olabilsem senin yerinde olmak isterdm böylece eşimin isteksizliğini kafama takmazdım
Aman olsak bi dert olmasa bi dert bende var eşimde yok sende yok eşinde var sanırım karşılıklı olan yok hep bi taraf eksik kalıyor dicemde kadının bu konuda eksik olması daha iyi kadınık erkekten istekli olması bence daha tehlikeli gibi çünkü genelde erkekler istekli olurEvet olmayı çok isterdim. Farklı bir duygu. Bende sizin yerinizde olmayı isterdim en azından nasıl bir şey olduğunu biliyorsunuz..
İnşallah Düzelir Nurhafsa arkadaşımıza tatıle çıkmalarını önerdım . İlişkilerini Kurtarabılmelerı acısındanOlmadığın için bence istememiyorsunn keşke bende isteksiz olabilsem senin yerinde olmak isterdm böylece eşimin isteksizliğini kafama takmazdım
Youtubede cinsel sorunları ele alan bir bayan var online terapi niteliğinde belki yardımcı olur videolarını takip ederseniz . Eşler genelde kabul etmiyor doktora gitmeyiAman olsak bi dert olmasa bi dert bende var eşimde yok sende yok eşinde var sanırım karşılıklı olan yok hep bi taraf eksik kalıyor dicemde kadının bu konuda eksik olması daha iyi kadınık erkekten istekli olması bence daha tehlikeli gibi çünkü genelde erkekler istekli olur
Youtubede cinsel sorunları ele alan bir bayan var online terapi niteliğinde belki yardımcı olur videolarını takip ederseniz . Eşler genelde kabul etmiyor doktora gitmeyi
Evet ben kapattirdimModeratörler hiziniza yetisemiyor maşallah onlar kapiyor sen yeni hesap aciyorsun
Evet ben kapattirdim
Ben de eşime göre daha isteksizim. Ben de sizin yerinizde olmayı çok isterdimOlmadığın için bence istememiyorsunn keşke bende isteksiz olabilsem senin yerinde olmak isterdm böylece eşimin isteksizliğini kafama takmazdım
Kim o?Moderatörler hiziniza yetisemiyor maşallah onlar kapiyor sen yeni hesap aciyorsun
Kim o?
Kimmiş işte önceden? Aynı nickle alamaz yeni hesap.Deryanizm isimli üye
Kimmiş işte önceden? Aynı nickle alamaz yeni hesap.
Devir değişti valla kardeş bende bazen aynı tepkiyi görüyorumreddediyor yorgunum başım ağrıyor