Eşimdeki isteksizlik beni bunalıma soktu..

Yavuz24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
22
14
27
Arkadaşlar merhaba 1 yıllık evliyim. Eşimle balayında her şey gayet iyiydi sonrasında benim isteğim ve onun isteksiz olmasıyla devam etti. Haftada 1 yapıyoruz. Ama bu bana yetmiyor istekli bir insanım eşime bunu açtıgımda ya kibarca reddediyor yorgunum başım ağrıyor vs. Ve her seferinde benim istemem veya hatorlatmamla yapıyoruz. İş stresi var genelde bunu söylüyor ama ne olursa olsun insan istemez mi karısını. Artık bunalıma girdim. Herkes tarafından beğenilen güzel bir kadınım beni sevdiğine de eminim ama neden böyle? İnanın içimden gülmek dahi gelmiyor sürekli ağlıyorum. Arzulanmamak, beğenilmediğimi hissetmek beni çok yıprattı. Ne yapabilirim tavsiye verir misiniz?

kendini alıştırmaya çalış , onların işide zor , yat aşağıya demekle olmuyor bu işler ,
Kendimi nasıl alıştırabilirim ki.. cidden psikolojim bozuldu sürekli beni istemediğini arzulamadığınu beğenmediğini düşünüyorum ağlamayla geçiyor genelde bir günüm

K Kazen bence bu işte bi terslik var

İlk başta ben de böyle şeyler yaşamıştım şimdi evliliğin 5. Yılındayız ilk yıllardan daha heyecanlıyız eşim daha istekli

Hislerini anlıyorum takılmamayı dene sen isteme onun istemesini bekle belki kendini yetersiz falan hissediyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…