Eşimdeki isteksizlik beni bunalıma soktu..

İlk zamanlar oluyor öyle sonradan alışıyorsun ama rahat olmak gerek birde ön sevişme önemli yani eşin seni tahrik edecek rahat edeceksin
Biz aslında 4yıllık evliyiz ilk zaman değil malesef . Eşim de tam bilmiyor ne yapması gerektiğini sanırım elinden geleni yapıyor ama yinede yok

Haklısın bu seferde bana kafanda kuruyorsun diye takıntı yaptıgımı düşünecek erkekleri bilirsinizz
Ay saçmalamasın. O da farkındadır diğer adamların kendi gibi olmadığının. Seni başından savmak için der ancak. Güzelce ikna et.

Ay saçmalamasın. O da farkındadır diğer adamların kendi gibi olmadığının. Seni başından savmak için der ancak. Güzelce ikna et.
Ben bunu ilk zamanlar baya düşündüm ama valla iyi fikir sağol arkadaşım ben yarın bi konuşayım bakalım ne diyecek yani farkındamıdır diğer erkeklerin kendğ gibi olmadıgından bilmiyorum ama dün gercekten güzel giyinmiştim doğum günü için fakat beni reddetti bende alışık olduğum için kavga etmek istemedim yani onun yerinde baska bi erkek olsa dün bana hayır diyemezdi hayır yani paspal gezmiyorum bakımlı olmaya çalışıyorum ama yok yok yani

Ten uyumunuz olmayabilir. Senden yeterince zevk de almayabilir bak tüm bunlar olsa dahi bu kadar az olamaz. Sağlık problemi ya da psikolojik problem varsa bu kadar az olur.

Ten uyumunuz olmayabilir. Senden yeterince zevk de almayabilir bak tüm bunlar olsa dahi bu kadar az olamaz. Sağlık problemi ya da psikolojik problem varsa bu kadar az olur.
Bilemiyorum yani insan yaşamadığı bişey hakkında da çok yorum yapamıyor Terapi düşünüyorum zaten ne zaman gidebilirsem inşallah faydası olur

Ah bi bilsek neler yapmamız gerekiyor Belki de sorun bende
Eşinin ilk önce seni hazırlaması gerek nelerden hoşlandığını bilmesi lazım onsevisme veya oralı uzun tutarak mesela . Benimki 5 dk ayıptır söylemesi kendi kremleyip ovalayip duruyor

Ön sevişme marifetleni göster rahat olmalısın eşinde aynı sekilde sana nasıl davranması gerektiğini söyle isteklerini dile getir o esnada kulağına fısılda gerisi gelir☺
Rahat olmaya çalışıyorum ön sevişme olayını biz beceremiyoruz heralde ondan olmuyor

Ten uyumu kesinlikle onu da düşündüm hatta bi ara ben bile eşimden tamam o işi yapıyoruz ama bi tutku bi etkileşim olmuyordu bende sonradan ara ara alıştım ya sevdiği seyleri de yapmaya çalışıyorum yani sevdiği pozisyon diyelim istediği sekilde yaklaşıyorum ama ten hatta pazar günü birliktelikten baya zevk almıştı ama dün istemedi mesela yani ben elimden gelrni yapıyorum istediği gibi giyiniyorum rahat olmayw çalışıyorum ama sorun bende değil diye düşünüyorum

Eşinin ilk önce seni hazırlaması gerek nelerden hoşlandığını bilmesi lazım onsevisme veya oralı uzun tutarak mesela . Benimki 5 dk ayıptır söylemesi kendi kremleyip ovalayip duruyor
yani eşimde eliyle uyarmaya çalışıyor çok uzun sürüyor baya yoruluyor zevk alıyorum tamam diyorum olacak heralde sonra kuruluk oluyor bişey oluyor zavk azalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…