- 14 Ağustos 2020
- 27
- 45
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kişi erkek o kadar bariz belli ki,daha konudaki ilk mesajlarinda anladım ,ismi pasife dönünce oh anlaşıldı üyeliği iptal edildi diye düşündüm,hemen ardından aynı isme bir tre koyup tekrar üyelik almış bugün gördüm onu daModeratörler hiziniza yetisemiyor maşallah onlar kapiyor sen yeni hesap aciyorsun
Bu kişi erkek o kadar bariz belli ki,daha konudaki ilk mesajlarinda anladım ,ismi pasife dönünce oh anlaşıldı üyeliği iptal edildi diye düşündüm,hemen ardından aynı isme bir tre koyup tekrar üyelik almış bugün gördüm onu da
Hepte aynı yalanı söylüyorlarBirde ben kapattirdim diyo kimi kandirdigini saniyorsa
YOK ARTIK YAŞ KAÇ MERAK ETTİMbacı m biz ne diyelim haftada bir gün değil bu aralar yılda bir gün bile yok.
cnm yaş 29 bekarım da ondan.YOK ARTIK YAŞ KAÇ MERAK ETTİM
AHAHAHA BENDEŞOK OLDUM BİR AN VALLAcnm yaş 29 bekarım da ondan.
Neler yaptınız neler yediniz bana da ilham olur belki:)Afrodizyak etkili şeyler tüketmesini sağlasanız çaktırmadan, yemeklere karıştırsanız ve bunu düzenli olarak yapsanız. Bir fikrim yok, ben kendi isteksizliğimi yenmek için çok çaba sarfettim, bende işe yarayan erkeklerde de işe yarar sanki.
Her bitki kadın ve erkekte aynı işe yaramıyor, internette araştırın erkekler için etkili gıdaları, kadın ve erkekte ortak olan incir çekirdeği yağı, çörekotu yağı bunların dışındakilere siz bakınNeler yaptınız neler yediniz bana da ilham olur belki:)
Çok bekler.. tecrübeyle sabit.Hislerini anlıyorum takılmamayı dene sen isteme onun istemesini bekle belki kendini yetersiz falan hissediyordur
Yok ben zaten sizde ise yarayanlari sormuştum. Ben de isteksizliğimi yenmeye çalışıyorum da deneyip de başarılı bulduğunuz bir bitki varsa ben de deniyim diye sordum :)Her bitki kadın ve erkekte aynı işe yaramıyor, internette araştırın erkekler için etkili gıdaları, kadın ve erkekte ortak olan incir çekirdeği yağı, çörekotu yağı bunların dışındakilere siz bakın
Zor bi yaşam valla 12 sene iyi dayanmışsınızÇok bekler.. tecrübeyle sabit.
12 senedir aynı şeyi yaşıyorum, beklemekten çürüdüm....
Kusura bakmayın ben direk konuya odaklı konuştum Melisa çayı; hatta melisa relx tea diye bir karışım var onu kullandım ama bunu erkeklerin kullanmaması lazım her akşam iki poşetten demleyip içtim, rahatlama sağlıyor sakinleştiriyor. bir de incir çekirdeği yağı kullandım 6 ay boyunca her sabah 1 çay kaşığı aç karınla tükettim. Bir ay sonra etkisini göstermeye başlıyor. İnşallah işinize yararYok ben zaten sizde ise yarayanlari sormuştum. Ben de isteksizliğimi yenmeye çalışıyorum da deneyip de başarılı bulduğunuz bir bitki varsa ben de deniyim diye sordum :)
Hepsini not ettim ve deneyeceğim teşekkür ederim :)Kusura bakmayın ben direk konuya odaklı konuştum Melisa çayı; hatta melisa relx tea diye bir karışım var onu kullandım ama bunu erkeklerin kullanmaması lazım her akşam iki poşetten demleyip içtim, rahatlama sağlıyor sakinleştiriyor. bir de incir çekirdeği yağı kullandım 6 ay boyunca her sabah 1 çay kaşığı aç karınla tükettim. Bir ay sonra etkisini göstermeye başlıyor. İnşallah işinize yarar
Bu konuya yazanların neredeyse yarısı ban yemiş zaten ben anlamıyorum bu işi, 10 yıllık üyeyim çok şükür hiç banım yok. Nasıl beceriyorlar merak ediyorumKonu sahibi neden pasif olmus
Ev kalabalıkken sevişebiliyorsunuz da masturbasyon neden yapamıyorsunuz ben onu anlamadımyok kız bu aralar o da yok. ev kalabalık,iş stresi hem güçlü bir erkek gibisi var mı?
cnm yoğun çalışıyorum ve ablamlar bizde bu ara bir sürü sebep.....Ev kalabalıkken sevişebiliyorsunuz da masturbasyon neden yapamıyorsunuz ben onu anlamadım