Eşimdeki isteksizlik beni bunalıma soktu..

2 gündür kendim idare ediyorum . Şehir dışına çıkınca . İnşallah sizinkilerde düzelir sorunlarınız

Moderatörler hiziniza yetisemiyor maşallah onlar kapiyor sen yeni hesap aciyorsun
Bu kişi erkek o kadar bariz belli ki,daha konudaki ilk mesajlarinda anladım ,ismi pasife dönünce oh anlaşıldı üyeliği iptal edildi diye düşündüm,hemen ardından aynı isme bir tre koyup tekrar üyelik almış bugün gördüm onu da

Birde ben kapattirdim diyo kimi kandirdigini saniyorsa

Haftada 1 anormal bir durum değil, hem ev kalabalıkmış. Genelleme gibi olacak ama ben şöyle düşünüyorum: erkekler başta çok istekli oluyorlar sonra duruluyorlar, biz kadınlar ise geç açılıyoruz, sonradan daha istekli hale geliyoruz. Genelde ilişkinin birinci yılında vs böyle uyumsuzluklar olabiliyor daha sonra rayına oturuyor.

Afrodizyak etkili şeyler tüketmesini sağlasanız çaktırmadan, yemeklere karıştırsanız ve bunu düzenli olarak yapsanız. Bir fikrim yok, ben kendi isteksizliğimi yenmek için çok çaba sarfettim, bende işe yarayan erkeklerde de işe yarar sanki.

Neler yaptınız neler yediniz bana da ilham olur belki:)
Her bitki kadın ve erkekte aynı işe yaramıyor, internette araştırın erkekler için etkili gıdaları, kadın ve erkekte ortak olan incir çekirdeği yağı, çörekotu yağı bunların dışındakilere siz bakın

Yok ben zaten sizde ise yarayanlari sormuştum. Ben de isteksizliğimi yenmeye çalışıyorum da deneyip de başarılı bulduğunuz bir bitki varsa ben de deniyim diye sordum :)

Yok ben zaten sizde ise yarayanlari sormuştum. Ben de isteksizliğimi yenmeye çalışıyorum da deneyip de başarılı bulduğunuz bir bitki varsa ben de deniyim diye sordum :)
Kusura bakmayın ben direk konuya odaklı konuştum Melisa çayı; hatta melisa relx tea diye bir karışım var onu kullandım ama bunu erkeklerin kullanmaması lazım her akşam iki poşetten demleyip içtim, rahatlama sağlıyor sakinleştiriyor. bir de incir çekirdeği yağı kullandım 6 ay boyunca her sabah 1 çay kaşığı aç karınla tükettim. Bir ay sonra etkisini göstermeye başlıyor. İnşallah işinize yarar

Hepsini not ettim ve deneyeceğim teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…