Belki de ten uyumu yoktur bilemiyorum inanınTen uyumu kesinlikle onu da düşündüm hatta bi ara ben bile eşimden tamam o işi yapıyoruz ama bi tutku bi etkileşim olmuyordu bende sonradan ara ara alıştım ya sevdiği seyleri de yapmaya çalışıyorum yani sevdiği pozisyon diyelim istediği sekilde yaklaşıyorum ama ten hatta pazar günü birliktelikten baya zevk almıştı ama dün istemedi mesela yani ben elimden gelrni yapıyorum istediği gibi giyiniyorum rahat olmayw çalışıyorum ama sorun bende değil diye düşünüyorum
Nerde nasıl davranacagi bilen bir birey evet . Bulutların üstünde gezmek gibi bişey sanki butebrikler arkadasım eşin memnun ediyorsa daha ne istiyorsun sevindim senin adına
Onu diyorum ya gülüm seni hiç hiç beğenmese bile kendi ihtiyacı için daha çok yanaşması lazım. Sen kendine bir şey bulup durma.Ten uyumu kesinlikle onu da düşündüm hatta bi ara ben bile eşimden tamam o işi yapıyoruz ama bi tutku bi etkileşim olmuyordu bende sonradan ara ara alıştım ya sevdiği seyleri de yapmaya çalışıyorum yani sevdiği pozisyon diyelim istediği sekilde yaklaşıyorum ama ten hatta pazar günü birliktelikten baya zevk almıştı ama dün istemedi mesela yani ben elimden gelrni yapıyorum istediği gibi giyiniyorum rahat olmayw çalışıyorum ama sorun bende değil diye düşünüyorum
Karakter cinselliğide etkiliyor onu anladımmNerde nasıl davranacagi bilen bir birey evet . Bulutların üstünde gezmek gibi bişey sanki bu
Öyle desek daha doğru hepimiz için kendinden çok benim zevkime düşkün sertliğini kaybediyor benle ilgilenmekten bazenKarakter cinselliğide etkiliyor onu anladımm
Yanlış anlamayın arkadaşlar ama ben daha önce nişanlanıp ayrıldım ve nişanlımla ufak tefek seyler yasadık yani onunla yasadıgım şeyler cok farklıydı çok ileri gitmedim tabi ama inanılmaz tutkuluydu bayada aşıktık birbirimize olmadı anlaşamadık severek ayrıldık tabi unutuldu yasandı bitti sonradan arada yıllar geçti eşimle tanıştım gercekten eşim cok beyefendi saygılı bana karsı çok düzgün bi erkek ama gel gelelim ki cinsellik ve kadına davranışsal açıdan yetersiz baya bayaOnu diyorum ya gülüm seni hiç hiç beğenmese bile kendi ihtiyacı için daha çok yanaşması lazım. Sen kendine bir şey bulup durma.
Sertliğini kaybedince nasıl tatmin ediyor ki seniÖyle desek daha doğru hepimiz için kendinden çok benim zevkime düşkün sertliğini kaybediyor benle ilgilenmekten bazen
Beynine nasıl hükmediyor bilmiyorum ama devam ediyor. İlginç geliyor ben mantıklı düşünemiyorum o durumda ama o hep sakin rahat calisiyoSertliğini kaybedince nasıl tatmin ediyor ki seni
Bence de hiç şikayet etmeBenim esim isteksiz degil ama bazen yorgunluktan aklina gelmiyor, ben 2 gunde bir bazen hergun yaklasirim haftada kesin 2 kere fln guzel giyinirim geceleri cocuklari uyuttuktan sonra :) sukur 2 gunde bir duzenli oluyor kesin.. bazen ben yanasirim firsat buldukca beklemeden
Isteksiklik cok zor bisey... insallah duzelir
Evet ben şu terapi konusunda onu ikna edeyim bakalımOnu diyorum ya gülüm seni hiç hiç beğenmese bile kendi ihtiyacı için daha çok yanaşması lazım. Sen kendine bir şey bulup durma.
O wallisona bende bayılıyorum inanılmaz tatlı bir adam güzel taktik deneyeyim tşkleerrEvet ya isteksizlik çok kötü bişey. Ne zmandır memleketteydik yapamıyorduk zaten, evimize geldik adet oldum. Bugun 3.günüm. Eskiden olsa hergün sorardı ne zman bitecek adetin diye. İzinde baya ara verdik unuttu mu naptı dedim bu adam sinirlendimiçindeki saklı dürtüyü açığa çıkardım nasıl mı? Kıskandırarak. Tw izliyoruz beraber master chef deki yabancı çocuga kamera gelince ohaa dedim biskolata erkeğinin ne işi var bu yarışmada falan die iç geçirdim. Eşim normalde böyle şeylere aşırı kızar baktım hiç sesi çıkmıyor. Neyse akşam yemeği hazırlıyorum geldi baktım arkama geçti dokunuyor okşuyor sürtüyor afedersiniz. Heeh dedim şöyle yola gel içimden. Ama tabi dehşet dar şeyler giymişim biraz kıskandırın ya ufak tefek oyunlarla erkeğin algılarını açın
Ben de bakımlı olmaya, ilgi çekici giyinmeye çalışıyorum ama yok arkadaş olmuyorBen bunu ilk zamanlar baya düşündüm ama valla iyi fikir sağol arkadaşım ben yarın bi konuşayım bakalım ne diyecek yani farkındamıdır diğer erkeklerin kendğ gibi olmadıgından bilmiyorum ama dün gercekten güzel giyinmiştim doğum günü için fakat beni reddetti bende alışık olduğum için kavga etmek istemedim yani onun yerinde baska bi erkek olsa dün bana hayır diyemezdi hayır yani paspal gezmiyorum bakımlı olmaya çalışıyorum ama yok yok yani
Benim eşim de öyle. Cinselliği benim için yaşıyor gibi. öyle olunca da isteksiz oluyor haliyleÖyle desek daha doğru hepimiz için kendinden çok benim zevkime düşkün sertliğini kaybediyor benle ilgilenmekten bazen
Konuştuğumuz gibi dediklerimi uygulayin iyi veya kötü bir sonuca varacaginiza inaniyorumBenim eşim de öyle. Cinselliği benim için yaşıyor gibi. öyle olunca da isteksiz oluyor haliyle
Umarım öyle olur, tekrar teşekkür ederimKonuştuğumuz gibi dediklerimi uygulayin iyi veya kötü bir sonuca varacaginiza inaniyorum
Nasıl yani eşiniz isteksiz olunca sizi nasıl tatmin edebiliyor yani acaba benim bu konularla ilgişi cinsel bilgim mi eksik tam anlamayamadım deryanizm arkadaşta aynısını demişBenim eşim de öyle. Cinselliği benim için yaşıyor gibi. öyle olunca da isteksiz oluyor haliyle
Pardon ben yanlış anlamışım sizde benim gibi durumdan muzdaripsinizNasıl yani eşiniz isteksiz olunca sizi nasıl tatmin edebiliyor yani acaba benim bu konularla ilgişi cinsel bilgim mi eksik tam anlamayamadım deryanizm arkadaşta aynısını demiş