- 4 Ekim 2012
- 16.142
- 31.515
- Konu Sahibi kariyerkadin
Elbette ki değilsiniz. Herkes yaldır yaldır sevişmiyor evlilik bu, iyi gün oluyor kötü gün oluyor...Ben biz anormaliz sanmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbette ki değilsiniz. Herkes yaldır yaldır sevişmiyor evlilik bu, iyi gün oluyor kötü gün oluyor...Ben biz anormaliz sanmıştım
Söylemedim mi söyledim... özledim de dedim... Yok, tık yok.ama siz adama ben ıslanamıyorum demişsiniz
o da tamam sen ne zaman hazır olursan demiş
ilacın yan etkisi diye oturmuş beklemişsiniz
cidden şimdi burada açık açık yazamıyorum ama rüyanın sabahında adam yanınızdaydı değil mi
dün gece bunlar bunlar oldu diye başlayacaktınız
uzak durdukça uzaklık artar
rutin oldukça ilişki gelişir
Ben de normalde çok seviyor diyordum da bunun üstüne düşününce şüphelendimYani onu dert etmemek mümkün değil.
Hepimiz o dönemlerde gıcık oluyoruz.
Pis domuz diye geçiriyoruz içimizden:)
Sadece şunu söyleyebilirim.
Buna bakarak sevgi ölçümü yapmaya çalışmayın.
İşte o biraz yanaşsa çözmek istese böyle salıvermese ben her şeye varım ama o hep aynı pozisyon aynı mekan..
Ama biz evleneli 1,5 yıl oldu hiç her gün sevişmedik meselaElbette ki değilsiniz. Herkes yaldır yaldır sevişmiyor evlilik bu, iyi gün oluyor kötü gün oluyor...
Söylemedim mi söyledim... özledim de dedim... Yok, tık yok.
Biz boşanma aşamasına gelmeden önce çok konuştuk bunları. Farklılık istediğimi de söyledim. Yatak dışında hiç olmadı.ama neden o farklı mekan farklı pozisyon arasın
siz başlatın farklı mekanda farklı pozisyonda isteyen siz iseniz
onun öyle bir isteği fikri yok sizin bu yönde bir beklentiniz olduğunu da bilmiyor
belki o da sizin öyle istediğinizi alternatife yanaşmadığınızı düşünüyor
İşte o biraz yanaşsa çözmek istese böyle salıvermese ben her şeye varım ama o hep aynı pozisyon aynı mekan..
Bundan şüphe edilmez.Ben de normalde çok seviyor diyordum da bunun üstüne düşününce şüphelendim
Herkes her gün sevişti bir siz eksik kaldınız sanıyorsunuz galiba... öyle bir dünya yok. Ha yaşayan vardır bilemem ama çoğunluk olmadıklarını düşünüyorum. Siz kendinizi tutmayın bastırmayın yeter.Ama biz evleneli 1,5 yıl oldu hiç her gün sevişmedik mesela
Of işte onun isteksizliği cesaretimi kırıyor. Bir gün çektim dantelleri gittim öptüm çağırdım. Sertleşmedi bile. İstemiyormuş o gün bıraktık öylece. şimdi ben nasıl eyleme geçeyim...söylemeyecek eyleme geçeceksiniz :)))
aşırı doğru bi tespit......kova burcu...Bundan şüphe edilmez.
Kavga sonrası herkes kendini haklı görür.
Biraz da inatçı kisiliğı varsa ee biraz da üşengeç bir tipse offf hep aynı hikaye özür dile gönül al söz ver uğraşamam modu oluyor.
Biz boşanma aşamasına gelmeden önce çok konuştuk bunları. Farklılık istediğimi de söyledim. Yatak dışında hiç olmadı.
Of işte onun isteksizliği cesaretimi kırıyor. Bir gün çektim dantelleri gittim öptüm çağırdım. Sertleşmedi bile. İstemiyormuş o gün bıraktık öylece. şimdi ben nasıl eyleme geçeyim...Yani ben çok düz kadınım cinsellik üzerine tavsiye vermem saçma olur aslında:)
Yine de farklılık konusu erkek üzerine vazife olarak yapistirilmamali.
Tamam siz kanepede film izlerken birden üste geçin mesela.
Al sana farklı mekan.
Mesaj atıp banyoya çağrın.
Bir gelir mısın diye. Gelsin duş altına çekip girin mevzuya.
Deneyimleyince onun da hoşuna gidecek belki.
Olur mu olur yani..
Adam nikahlı eş olunca şartlar serbest..
Dur bakiyim ben de az değilmişim.
Niye kendim yapmıyorum ki bunları hahaha :)
Hayır, aceleci davranıyorsunuz. Cinsellik evlilikte çok önemli bir husus. Ama hangi konuyu çok kurdalarsanız oradan hic beklenmedik bir maraz çıkar. Genç bir çift olduğunuzu tahmin ediyorum, bu konuyu çok ustelerseniz hakikaten eşinizde yetersizlik üzerine psikolojik bir kalıp gelişecek. Bunu yapmasanız iyi olabilir. Şöyle düşünün, sizde hic olmayan bir rahatsızlığı (örneğin yanaginizdaki benin malign bir hücre büyümesi sonucu oluştuğunu) tekrarlı vaziyette söylesem bir süre sonra siz de o husus rahatsızlık oluşturur. Ancak sizinki kolay olur, gider bir dermataloga fiziki unsuru gösterip içinizi rahatlatirsiniz. Isteksizlik, başka prblerden, perf kaygısından ve psikolojik baskıdan köken alabilir. Üstüne gitmeyin. Önce kendi tedavinizi tamamlayın. Sonra da sorununuz kalmadığını sözle değil fiilen hissettirin bence. Altını çizerek söylüyorum aceleci davranmayın. Bu konudan sebep ilişkinin kopma noktasına geldiğini çevrenin de bildigini düşündükçe iyice gerekiyordur karşı taraf.Ne geniş ne mantıklı bakıyorsunuz...ben niye böyle bakamadım.. sadece şu an nasıl barışacağız nasıl çabalayacağız hep ben çözelim diye gidiyorum o hiç gelmiyor demek ki istemiyor çözmeyi
Of işte onun isteksizliği cesaretimi kırıyor. Bir gün çektim dantelleri gittim öptüm çağırdım. Sertleşmedi bile. İstemiyormuş o gün bıraktık öylece. şimdi ben nasıl eyleme geçeyim...
kendi sorunumu nasıl aşabilirim peki? detay verdiğim için çok özür dilerim ama evlenmeden önce bakireyken öpüşünce bile ıslanırdım şimdi o tüylerin diken diken olması kalmadı bendeHayır, aceleci davranıyorsunuz. Cinsellik evlilikte çok önemli bir husus. Ama hangi konuyu çok kurdalarsanız oradan hic beklenmedik bir maraz çıkar. Genç bir çift olduğunuzu tahmin ediyorum, bu konuyu çok ustelerseniz hakikaten eşinizde yetersizlik üzerine psikolojik bir kalıp gelişecek. Bunu yapmasanız iyi olabilir. Şöyle düşünün, sizde hic olmayan bir rahatsızlığı (örneğin yanaginizdaki benin malign bir hücre büyümesi sonucu oluştuğunu) tekrarlı vaziyette söylesem bir süre sonra siz de o husus rahatsızlık oluşturur. Ancak sizinki kolay olur, gider bir dermataloga fiziki unsuru gösterip içinizi rahatlatirsiniz. Isteksizlik, başka prblerden, perf kaygısından ve psikolojik baskıdan köken alabilir. Üstüne gitmeyin. Önce kendi tedavinizi tamamlayın. Sonra da sorununuz kalmadığını sözle değil fiilen hissettirin bence. Altını çizerek söylüyorum aceleci davranmayın. Bu konudan sebep ilişkinin kopma noktasına geldiğini çevrenin de bildigini düşündükçe iyice gerekiyordur karşı taraf.
oha ciddi mi? ben de deneyimsizim eşim dışında ama sarkanlardan erkeklere meme desek geçmiş olsun diye biliyordumCinsel anlamda tanıdım tek erkek eşim bu acıdan kesin konuşamam ancak..
Her erkek bir öpmeye iki dantelli ciciye tav oluyor mudur ki?
Benim eşim olmaz mesela.
Çıplak gezinmişim.
Tayt giymişim.
Yok sarılmışım öpmüşüm öyle kolay etkilenmez.
Sertleşmesi için bayağı ön sevisme hareketi lazım.
Çabuk mu pes ediyorsunuz?
Sizi ilk öptüğü andaki heyecanı hissediyor musunuz? Ilk bulustugunuzdaki gibi hazırlık yapıyor musunuz her sabah uyandığınızda? Bu mumkun degil. Her dönemin farklı güzellikleri olabilir. Yeter ki durumunuz patolojik olmasın. Ilaclariniz bitince duzelir bence.kendi sorunumu nasıl aşabilirim peki? detay verdiğim için çok özür dilerim ama evlenmeden önce bakireyken öpüşünce bile ıslanırdım şimdi o tüylerin diken diken olması kalmadı bende