- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Bu saatte ne yaptıYa bunlar hepsi aynı fabrikasyon ürünü . Bu saatte hamile hamile beni de uyutmadi kendi kv
Hiç korkma Allah'ın izniyle,ben ilk doğumu yaptığımda 21 yaşındaydım annemde yanimdaydi kayinvalidemde ama annem yanımda 1 gece kaldı eşim sağolsun herseyime yetiyordu.ve insana annelik duygusu öyle bir geliyoki kimseye ihtiyacın olmuyor .Tabiki toparlanana kadar sana 1 tas çorba yapıp bebisini yıkayan biri olsa iyi olurdu ama kayinvaliden bunları yapacak biri değil o kapasite yok.Allah yardımcın olsun sağ salim kucağına al insaAllahAynen .
Lanet olsun kimsem yok İşte.
Bebeğe nasıl bakılır bilsem.
Korkuyorum . Bebeğe bilmeden bişey yaparım diye.
Genç tek yaşıyor kendi muhitinde ev bakiyormus bize . Oraya gelmem dedim yok eskiden yaslilara bakilirmis kiymet bilinirmis baska çocuğu var tek derdi benim eşim zor bir hamilelik geçirdim birak yardimi bogazimdan tek lokma yemeği geçmedi . Simdiden yaslaninca ne olacam derdine düştüBu saatte ne yaptı
Bu yardım etcek givi durmuyor neden çağırdınız ki? Lohusa halinle bide bu la mı urascaksin? Kendi annen gelsin ya da kimse gelmesin esinle ikiniz halledersiniz. Madem yardımı yok boşuna kalabalık etmesin en azından kafan rahat olsunKarnım burnumda. Güya bana yardıma gelen kayın Valide sağolsun elini hiçbir şeye sürmüyor. Yemek vs hepsini hala ben yapıyorum. Haftaya yada öteki haftaya doğum bekleniyor. Ama kayinvalidem ben anlamam yemekten deyip anca benim yaptıklarımi yiyor .
Eşim de az önce bi konu açıldı. Güya beni övmek için "yedi düvel yabancı ama hasta vs olursaniz size yıllarca bakar " dedi. Sınır oldum. Kayın Validemi sevmiyorum hatta nefret ediyorum ama sırf eşimin hatırına susuyorum. Çok bencil ve cahil bir kadın. O da tuttu sen bize bakar misin dedi. Bende babama bakarım ama sen bana güvenme . Öteki Gelinlerine güven dedim. Ben sana güveniyorum dedi. Eee eşşek olan benim nasıl olsa. Diğerleri car car bağırır çağırır ben yapmam. Sınır oldum . Eşim yanıma gelince konuşacağım ya. Kadın 39 haftalik hamile iken bile bana önüne yemek yaptırıp koyduruyor . Işten kosa kosa gelip bide yemek yaptim haftalarca. Şu an dogumuma 10 gun var. Bana sordugu soru şu kadının "sen doğum yapınca biz ne yiyeceğiz" Ben neden ona bakacakmışım. Eşime ne demeliyim
Yapmayın yemekKarnım burnumda. Güya bana yardıma gelen kayın Valide sağolsun elini hiçbir şeye sürmüyor. Yemek vs hepsini hala ben yapıyorum. Haftaya yada öteki haftaya doğum bekleniyor. Ama kayinvalidem ben anlamam yemekten deyip anca benim yaptıklarımi yiyor .
Eşim de az önce bi konu açıldı. Güya beni övmek için "yedi düvel yabancı ama hasta vs olursaniz size yıllarca bakar " dedi. Sınır oldum. Kayın Validemi sevmiyorum hatta nefret ediyorum ama sırf eşimin hatırına susuyorum. Çok bencil ve cahil bir kadın. O da tuttu sen bize bakar misin dedi. Bende babama bakarım ama sen bana güvenme . Öteki Gelinlerine güven dedim. Ben sana güveniyorum dedi. Eee eşşek olan benim nasıl olsa. Diğerleri car car bağırır çağırır ben yapmam. Sınır oldum . Eşim yanıma gelince konuşacağım ya. Kadın 39 haftalik hamile iken bile bana önüne yemek yaptırıp koyduruyor . Işten kosa kosa gelip bide yemek yaptim haftalarca. Şu an dogumuma 10 gun var. Bana sordugu soru şu kadının "sen doğum yapınca biz ne yiyeceğiz" Ben neden ona bakacakmışım. Eşime ne demeliyim
Ben gçen cuma doğum yaptım. Kayınvalidemi getirtmedim eve. Annem kaldı 1 hafta. O bile yardım edemedi. Göğüslerim şişti, sağarken iğrendi ıyy dedi çıktı odadan. Geceleri kapısını kapadı uyudu bir halta yardım etmedi, oturdu köşede telefonuylA uğraştı. Aslında bana kalda annemi çağırmaycaktım, biliyorum çünkü nasıl biri olduğunu ama eşim çok ısrar etti. ben baktım bebeğime hep. Allahtan çok uysal çocuk maşallah, sütüm de vardı, emdi, gaz çıkardı, uyudu çocuğum. Kayınvalidem telefondan ara ara laf sokmaya devam etti. Görüntülü konuşma esnasında bebeğimin altının değiştiğini görünce ''ahh oğlum altını almak sana mı düştü'' dedi. Merhaba anne ben alıyorum altını dedim. Köşede kaldığım için beni görememiş. Bu sözü kafama taktım mesela doğumu yeni yapmışım hiç mi vicdanın yok senin. Maalesef kadın bu doğum, kv konularında ne kadar çok acı çektiyse kendi çevresindekiler de onu yaşasın istiyor.Karnım burnumda. Güya bana yardıma gelen kayın Valide sağolsun elini hiçbir şeye sürmüyor. Yemek vs hepsini hala ben yapıyorum. Haftaya yada öteki haftaya doğum bekleniyor. Ama kayinvalidem ben anlamam yemekten deyip anca benim yaptıklarımi yiyor .
Karnım burnumda. Güya bana yardıma gelen kayın Valide sağolsun elini hiçbir şeye sürmüyor. Yemek vs hepsini hala ben yapıyorum. Haftaya yada öteki haftaya doğum bekleniyor. Ama kayinvalidem ben anlamam yemekten deyip anca benim yaptıklarımi yiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?