• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim >:-/

Aynen bende olduğu gibi... benimki de hep aynı şeyi söylüyordu ama olmadı... şimdi babası için aynısıni istedi dusundu ama babası istemedi...
kim öleee kim kalaaa.. İnsan plan yapar kader bozar. Allah bilir orasını Allah a bırakın siz. Korktuğunuzu yaşatmasın inşallah...

Aynen bende olduğu gibi... benimki de hep aynı şeyi söylüyordu ama olmadı... şimdi babası için aynısıni istedi dusundu ama babası istemedi...
Allah büyük... Ne güzel gönlünüze göre gelişmiş.

Aileleri güzel yaklaşsa evlat yerine koysa seve seve bakılırlar. Ama fitne fücur çıkardılar mı insanın bakası edesi kalmıyo. He oğulları bakıp ilgilensin nedir bu karılarını mecbur tutmak çok acayip bi kafa. Ben eşimi anama babama bakıcaksın diye zorlayamam ama benim eşim de zora koşar biliyorum. O yüzden Allah hayırlısını versin inşallah..

Allah büyük... Ne güzel gönlünüze göre gelişmiş.

Aileleri güzel yaklaşsa evlat yerine koysa seve srve bakılırlar. Ama fitne fücur çıkardılar mı insanın bakası edesi kalmıyo. He oğulları bakıp ilgilensin ne dir bu karılarını mecbur tutmak çok acayip bi kafa. Ben eşimi anama babama bakucaksın diye zorlayamam ama benim eşim de zora koşar biliyorum. O yüzden Allah hayırlısını versin inşallah..
Çok dogru söylüyorsun... Sizin hakkınızda da hayirlisi olsun

Back