Kayınvalidenle annenle eşinle aran kotu, seni destekleyecek bir arkadaşın yok.. Bence başkalarında suç arayıp burada insanlardan gelen acıma yorumlarindan kendini ezmeye calismayi bırak, toparlan ! Anneni kayınvaliden geç.. Onlar eksi kafalı cahil insanlar.ama eşinin değerini bil.senden neden soğudu ise tekrardan aranı ısıt, her şeyi başkalarından bekleme.kayınvaliden sana bisey dediyse veya yaptıysa buna esin engel olamaz, ağzın dilin vardı konuşabilirdin.ama bunların yerine ona boyun eğdi, sinir ola ola yemek yaptın ağrım var yapamıyorum annecim hadi bi zahmet besle bizi canim deseydin.annen orayı burayı topla dediginde ben böyle seviyorum başımı agritma begenmedign bi yer varsa sessizce topla anne! Deseydin.bak bunları demedin, sustun, simdi dert yanıyorsun, onlar bana bunu yaptı hayatım berbat gidiyor intihar etmeyi düşünüyorum diye.senin kimseye değil kendinde ki gücü keşfetmeye ihtiyacın var.sesini çıkar, daha güçlü çıkar. İstemediğin biseyi asla yapma. Sana bunnlari bos keseden atmiyorum, 1 ay önce 9 aylık bebeği karnında ölen ve su aralar bu sebepten kayinbabasi tarafından suçlanan biri olarak anlatıyorum.insanlar ne çektiğini bilmez.. Sesini çıkarmazsan daha da susturmaya ezmeye çalışırlar.kendin için iyi olanı gozeterek sesini çıkar cevap ver, hayır olmaz de.simdi sana tavsiyem su canim arkadaşım.. Eşinle aranı düzelt zamanla düzelecektir.ben eşimle 2 yil önce boşanıyorum, kaybolmuş gibiydim.simdi dünya bir yana eşim bir yana.düzelmez sanıyordum, o da öyle sanıyor olabilir.ama duzelebilcegine yemin ediyorum sana.. Ilımlı davran, ilgi göster, sevdiği yemekleri yap.ayağa kalk ve hayatını al bunalimlarin elinden.kızın için de değil kendin için.kimsenin kazanmasına izin verme.kayimvalideni ve herkesi bırak gitsin.maalesef annecim ben size bakamam de çekinme. Her neyse.. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmisimdir... Kalbim seninle.