- 23 Aralık 2016
- 273
- 501
- 23
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Kızım. İçin ne kadar şükretsem az.
O iyi ki var..
Kinlenmemek elimde değil.
Alamıyorum hirsimi yanına kar kalması çok zoruma gidiyor..
Bazen bazı şeylerin olması gerekiyordur zahirde evet zulümdür görünen ama icine girdiginizde rahmettir..batınini biz bilemeyiz goremeyiz bazen. Zaman gösterecek size aslında yaşadıklarınızın kayıp değil kazanç olduğunu.
Asla yanlarına kalmayacak. Insanin en büyük ihtiyacı adalet duygusu. Ki yaşadıkları sıkıntılar insanın kendi susmasi kendini sindirmesi geçer demesinden dolayı zarar verdiyse kendisine, daha da sinirleniyor yaşadıklarına. Adalet istiyor icin icin.
Bunu ben de yaşadım..hala sabrımin ve iyi niyetimden dolayı katlanıp aslında içimdeki esas duygularımı saklamis olmamın pişmanlığını yaşıyorum. Keşke diyorum daha önce müdehale etseydim şu an çok başka olurdu.. ama inanın bunlar insanın gününü zehir eden ve anın güzelliğini de kaçırmasına sebep olan zehirli düşünceler.
Kendinizi suçlamayın asla. Suçlanacak hiç bir şey yok. Siz harika bir annesiniz :) tecrube oldu her sey. Bundan sonra bambaşka daha güçlü ve sınırlarını çizen bir insan olursunuz. Bu yaşadıklarınızı şu an yaşamanız ileride yaşanması muhtemel daha büyük acıları onledi. Oyle dusunun.