• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim >:-/

Kızım. İçin ne kadar şükretsem az.
O iyi ki var..
Kinlenmemek elimde değil.
Alamıyorum hirsimi yanına kar kalması çok zoruma gidiyor..

Bazen bazı şeylerin olması gerekiyordur zahirde evet zulümdür görünen ama icine girdiginizde rahmettir..batınini biz bilemeyiz goremeyiz bazen. Zaman gösterecek size aslında yaşadıklarınızın kayıp değil kazanç olduğunu.
Asla yanlarına kalmayacak. Insanin en büyük ihtiyacı adalet duygusu. Ki yaşadıkları sıkıntılar insanın kendi susmasi kendini sindirmesi geçer demesinden dolayı zarar verdiyse kendisine, daha da sinirleniyor yaşadıklarına. Adalet istiyor icin icin.

Bunu ben de yaşadım..hala sabrımin ve iyi niyetimden dolayı katlanıp aslında içimdeki esas duygularımı saklamis olmamın pişmanlığını yaşıyorum. Keşke diyorum daha önce müdehale etseydim şu an çok başka olurdu.. ama inanın bunlar insanın gününü zehir eden ve anın güzelliğini de kaçırmasına sebep olan zehirli düşünceler.

Kendinizi suçlamayın asla. Suçlanacak hiç bir şey yok. Siz harika bir annesiniz :) tecrube oldu her sey. Bundan sonra bambaşka daha güçlü ve sınırlarını çizen bir insan olursunuz. Bu yaşadıklarınızı şu an yaşamanız ileride yaşanması muhtemel daha büyük acıları onledi. Oyle dusunun.

Bazen bazı şeylerin olması gerekiyordur zahirde evet zulümdür görünen ama icine girdiginizde rahmettir..batınini biz bilemeyiz goremeyiz bazen. Zaman gösterecek size aslında yaşadıklarınızın kayıp değil kazanç olduğunu.
Asla yanlarına kalmayacak. Insanin en büyük ihtiyacı adalet duygusu. Ki yaşadıkları sıkıntılar insanın kendi susmasi kendini sindirmesi geçer demesinden dolayı zarar verdiyse kendisine, daha da sinirleniyor yaşadıklarına. Adalet istiyor icin icin.

Bunu ben de yaşadım..hala sabrımin ve iyi niyetimden dolayı katlanıp aslında içimdeki esas duygularımı saklamis olmamın pişmanlığını yaşıyorum. Keşke diyorum daha önce müdehale etseydim şu an çok başka olurdu.. ama inanın bunlar insanın gününü zehir eden ve anın güzelliğini de kaçırmasına sebep olan zehirli düşünceler.

Kendinizi suçlamayın asla. Suçlanacak hiç bir şey yok. Siz harika bir annesiniz :) tecrube oldu her sey. Bundan sonra bambaşka daha güçlü ve sınırlarını çizen bir insan olursunuz. Bu yaşadıklarınızı şu an yaşamanız ileride yaşanması muhtemel daha büyük acıları onledi. Oyle dusunun.
Evet. İnsan için için adalet istiyor..
Salt kötülük kimsenin yanına kalmasın istiyor..
Sınırlarımi çizdim. Bunu öğrendim.
Ama işte kızıma daha güzel. Bir doğum. Verebilirdim elbet. Kimbilir ne kadar korktu annesi bunları. Yaşarken . Hissetti belkide.
Vicdan azabı duyuyorum.
Ama dediginiz gibi. Geçmişin , bugünümü elimden almasına izin vermemeliyim. .

Evet. İnsan için için adalet istiyor..
Salt kötülük kimsenin yanına kalmasın istiyor..
Sınırlarımi çizdim. Bunu öğrendim.
Ama işte kızıma daha güzel. Bir doğum. Verebilirdim elbet. Kimbilir ne kadar korktu annesi bunları. Yaşarken . Hissetti belkide.
Vicdan azabı duyuyorum.
Ama dediginiz gibi. Geçmişin , bugünümü elimden almasına izin vermemeliyim. .

Onu dunyalardan çok seviyorsun annesi :) ama unutma ki onun bir de esas "Sahibi" var :KK66: ve hayat boyu da o meleğe daha iyisini vermek isteyip de veremedigin zamanlarin olacak annesi, çünkü esas Sahibinin o melegin üzerinde göstermek istediği bir tasarrufu var... ve biz istesek de ona mudehale edemiyoruz... evet sizin evladınız ama O'nun da kulu. Emin olun O sizden onu daha cok seviyor ve daha cok düşünüyor. Elinizin gücünüzün yetemedigi, yetebilecegi ama en nihayetinde yine yetemedigi o zamanlarda hep onun yanında O...

Benim annem de çok sıkıntı çekmiş misal hala ağlar benim dogumuma. Sut bile icememisim dogru duzgun. Ama benim daha güçlü ve iradeli biri olmamı sağladı belki de o acılar. Hala üzülmeye devam ederseniz ışte o zaman o çok üzülür. Ikinize de bunu yapmayın :)

Belki yapabileceğiniz en iyi şeylerden biri bebeğinizin babasi ile aranizi düzeltmeye çalışmak olur eğer onun da adamakıllı gayreti varsa. Iyi bir anne baba olmak öncelikle o bebeğin anne babasini sevmekten geçiyor benim düşünceme göre. Ama ki adam ana kuzusu ise ve çabası yoksa yine yapacağınız en iyi şey kendinizi düşünmek olacak.

Bu arada süt icememisim ama masaAllah koç gibiyim yani çocukluktan beri :)) keşke biraz daha az icseydim de dengeli olsaydım çevremle. Aklım da vücudum da ahlakim da
fazla geliyor. O yüzden üzülmeyin süt olayına da sakın .

Sanki biraz abartmışsınız. Bana doğumda ve doğumdan sonra yardımcı olacak kişi gelsin napayım kv yi napayım vefasız anneyi, suratını as gitsinler evlerine. Ayrıca eşin nerde bunlar olurken? O niye sana yardım etmiyor asıl konu bu?

Sanki biraz abartmışsınız. Bana doğumda ve doğumdan sonra yardımcı olacak kişi gelsin napayım kv yi napayım vefasız anneyi, suratını as gitsinler evlerine. Ayrıca eşin nerde bunlar olurken? O niye sana yardım etmiyor asıl konu bu?
Son durumları. Yazdım. Bi.baksanız.
Eşim yemek yapmayı. Bilmiyordu.
Elinden geldiğince dışardan yemek.taşıdı hepimize doğumdan sonra.
Annesine kızdı. Ama kadının umrunda bile değil.

Onu dunyalardan çok seviyorsun annesi :) ama unutma ki onun bir de esas "Sahibi" var :KK66: ve hayat boyu da o meleğe daha iyisini vermek isteyip de veremedigin zamanlarin olacak annesi, çünkü esas Sahibinin o melegin üzerinde göstermek istediği bir tasarrufu var... ve biz istesek de ona mudehale edemiyoruz... evet sizin evladınız ama O'nun da kulu. Emin olun O sizden onu daha cok seviyor ve daha cok düşünüyor. Elinizin gücünüzün yetemedigi, yetebilecegi ama en nihayetinde yine yetemedigi o zamanlarda hep onun yanında O...

Benim annem de çok sıkıntı çekmiş misal hala ağlar benim dogumuma. Sut bile icememisim dogru duzgun. Ama benim daha güçlü ve iradeli biri olmamı sağladı belki de o acılar. Hala üzülmeye devam ederseniz ışte o zaman o çok üzülür. Ikinize de bunu yapmayın :)

Belki yapabileceğiniz en iyi şeylerden biri bebeğinizin babasi ile aranizi düzeltmeye çalışmak olur eğer onun da adamakıllı gayreti varsa. Iyi bir anne baba olmak öncelikle o bebeğin anne babasini sevmekten geçiyor benim düşünceme göre. Ama ki adam ana kuzusu ise ve çabası yoksa yine yapacağınız en iyi şey kendinizi düşünmek olacak.

Bu arada süt icememisim ama masaAllah koç gibiyim yani çocukluktan beri :)) keşke biraz daha az icseydim de dengeli olsaydım çevremle. Aklım da vücudum da ahlakim da
fazla geliyor. O yüzden üzülmeyin süt olayına da sakın .
Yorumunuzun için tesekkur etmek ıstedım..tesekkur ederım :)

Öncelikle kimse kb sevmez bunu geç. KV ile olan sorununa eşini katmayı öğren kendin hallet. Sen ev huzurunu düşün eşini arada bıraktıkları eşin de kaçar. Bu sorunları herkes yaşıyor bende yaşadım şimdi evime aramadan gelemez gelse igneme karışamaz. Yemek yapmasın asla istemem misafir gibi gelir gider bitti. Ha lafımı söylerim eğer damarına basarsa fena laf sayarim. Ama eşime hiç yansıtmamam. Annem gurbette ve burda kimsem yok. Bak 3. Bebeğim olacak her işe ben bakıyorum. Mutluyum çünkü sağlığım yerinde çocuklarım sağlıklı eşim yanımda bana aşık ve sağlıklı çok şükür geçiniyoruz. Kalan karışanlar mi yoook çünkü herkarisana lafimcok. Ben güçlü bir kadınım. Bu yuvanın mimarisi benim. Ben yikmadikca kimse yıkamaz. Kimse evimi mutsuz edemez.

Sende güçlü bir kadınsın. Kendini salma.aynaya bak ve gücünü gör. O çocuğu sen doğurdun. Şunu bil ki eşin iki gün duramazdı içinde bebekle. Sen kadınsın, anasın,essin mutlu etmeyi ve aynı zamanda mutlu olmayı da bilirsin. içindeki cevheri çıkar.

Evet bence öyle.
GörüşmüYorum. 1 yıldır. Ama hala hincimi alamadım. Çünkü adalet yerini bulmadi..
Kadın yaptı çekti gitti.
Oğlu hala konuşuyor. Hepsine çok. Kızgın kırgınim

Görüşmüyormussun ya bu onlara yeter. Adalet yerini bulmus bence
Bir daha da ne doguma ne misafirlige kabul etme
Ben de ilk doğumda kv geldi bakmaya diye, annem yaylada diye ben bebekle doğumdan sonra yaylaya geçtim.
Evim taşındı o ara kv beni yayladan getirtti, evini yerlestirsin diye, sezeryanliyim üstelik.
Geldim koca koca eşyaları çektim yerleştirdim, sezeryan dikislerim açıldı.
Ama o oldu.
Bir daha bana gelemez dedim, memlektinden geline bakmaya diye çıkıyor, geliyor, kendine baktiriyor dedim.
10 yıl oldu bir daha evime gelemedi. 2. Dogumda gelemedi.
Yine hamileyim, Yarin sezeryanim var,,, esime dedimki sen bana bakarsın, gelip basimi agritacagina pis evde oturur, dışardan yerim..10-15 gun rezil olmakla birşey olmaz

Son düzenleme:
Evet bence öyle.
GörüşmüYorum. 1 yıldır. Ama hala hincimi alamadım. Çünkü adalet yerini bulmadi..
Kadın yaptı çekti gitti.
Oğlu hala konuşuyor. Hepsine çok. Kızgın kırgınim
Canım seni çok iyi anlıyorum ben de eşimin ailesinin yaptıklarını yediremedim ve eşime sardım o kadar kötü olduk ki artık ayrılığı düşünüyordum psikoloğa gittim bu yüzden. geçmişi değiştiremezsin onlar yapacağını yaptı oldu bitti neden arama kin besleme gelecek senin elinde geçmişte yaşarsan hiç iyileşemezsin. Yaşadıklarını hayat tecrübesi olarak gör geleceğine böyle yön ver. Kaynanan hayatını yaşıyor umrunda bile değil yaşattırdıkları sen niye hayatı zindan ediyorsun kendine? Bak sessiz bir ortamda gözlerini kapat ve kızgın olduğun herkesle hesaplaş ne yapmak istersen onları hayal et ve bir daha asla olanları düşünme. Psikoloğum bana bunları yaptırdı aslında sorun insanların yaptıkları değil yapılanlara karşı bizim yapmak isteyip de yapamadıklarımız. Kendimize yediremediğimiz herşey içimizde büyüyor bitmeyen bir savaş gibi düşün bu savaşı bitirmek senin elinde. Gerisini Allah'a havale et o en büyük hakimdir er ya da geç adaleti tecelli eder üzme kendini. Yuvanın huzurunu bozma...

Görüşmüyormussun ya bu onlara yeter. Adalet yerini bulmus bence
Bir daha da ne doguma ne misafirlige kabul etme
Ben de ilk doğumda kv geldi bakmaya diye, annem yaylada diye ben bebekle doğumdan sonra yaylaya geçtim.
Evim taşındı o ara kv beni yayladan getirtti, evini yerlestirsin diye, sezeryanliyim üstelik.
Geldim koca koca eşyaları çektim yerleştirdim, sezeryan dikislerim açıldı.
Ama o oldu.
Bir daha bana gelemez dedim, memlektinden geline bakmaya diye çıkıyor, geliyor, kendine baktiriyor dedim.
10 yıl oldu bir daha evime gelemedi. 2. Dogumda gelemedi.
Yine hamileyim, Yarin sezeryanim var,,, esime dedimki sen bana bakarsın, gelip basimi agritacagina pis evde oturur, dışardan yerim..10-15 gun rezil olmakla birşey olmaz
Allah yardimci olsun. Tek başına hersey halloluyor.
Ben GörüşmüYorum ama eşim önümüzdeki sene için babasına bi iki saat göstermek istiyor çocuğu.
Ben yanında olmadan asla diyorum. Sende ol 2 saat diyor. Bu durumda o pislik kadın da gorecek.
Yani 2 senede 2 saat ama istemiyo insan..
Ne yapacağım bilmiyorum.
Aslında gidip çatlatmak en doğrusu belkide. Süslenip puslenip karşısına geçip kahkahalar atmak en doğrusu belkide. Ayaktayim.basaramadin demek.
Bilemiyorum. . Sence ne yapmalıyım

Allah yardimci olsun. Tek başına hersey halloluyor.
Ben GörüşmüYorum ama eşim önümüzdeki sene için babasına bi iki saat göstermek istiyor çocuğu.
Ben yanında olmadan asla diyorum. Sende ol 2 saat diyor. Bu durumda o pislik kadın da gorecek.
Yani 2 senede 2 saat ama istemiyo insan..
Ne yapacağım bilmiyorum.
Aslında gidip çatlatmak en doğrusu belkide. Süslenip puslenip karşısına geçip kahkahalar atmak en doğrusu belkide. Ayaktayim.basaramadin demek.
Bilemiyorum. . Sence ne yapmalıyım

Sen olmadan göstersin çocuğu, neden yanlarında olupta biten ilişkiyi yeniden baslatacaksin.
Benim kv başka bir şehirde her yıl yaz tatilinde 1 hafta gönderirim cocuklari, ben asla gitmem. Çocuklarımı onlar görsün niyetine göndermiyorum, esim üzülmesin diye ses etmiyorum gitmelerine.
Şimdide yeni doğacak bebegimiz icin sutten kesince götür göster dedim

Sen olmadan göstersin çocuğu, neden yanlarında olupta biten ilişkiyi yeniden baslatacaksin.
Benim kv başka bir şehirde her yıl yaz tatilinde 1 hafta gönderirim cocuklari, ben asla gitmem. Çocuklarımı onlar görsün niyetine göndermiyorum, esim üzülmesin diye ses etmiyorum gitmelerine.
Şimdide yeni doğacak bebegimiz icin sutten kesince götür göster dedim
Ben olmadan asla vermem. Asla.
Çok sorumsuz bir kadın. Çocuğun başına illa bir iş getirir. Kendi çocukları Tandır a düşmüş vs yanmış . Çocuğumun başında durmaz bakmaz.
Bu seferde katil olurum.

O kv musveddesi için intihar edecekmişim bırak onu ettirecek hale sok senin çocuğun var o ise yaşayacağını yaşamış zaten :KK48:
Kendin ve çocuğun için güçlü olup pes etmemelisin. Şu an onun ekmeğine bal sürüyorsun.

Kocanı kendine çek ve savaşmaya başla. :sopa:

Back