eşim >:-/

Aynen .
Lanet olsun kimsem yok İşte.
Bebeğe nasıl bakılır bilsem.
Korkuyorum . Bebeğe bilmeden bişey yaparım diye.
Kusura bakmayın konu sahibesi ama Doğum için kayınvalidenizi çağırmanız hata, siz kendiniz söylüyorsunuz hiçbir yardımı olmuyor, sevmiyorum kayınvalidemi diye, neden çağırıyorsunuz peki?
Bebeğe bakmayı Doğum yapana kadar hiçbirimiz bilmiyorduk, annelik bebek doğunca doğaçlama öğrenilen birşey, içgüdüsel olarak acıktığını, gazı olduğunu, sancısı tuttuğunu veya altının kirlendiğini anlıyorsunuz zaten, biraz ağlasa otomatik olarak en ağır uykudan bile uyanacak şekilde algılar açılıyor anne olunca, bilmeden birşey yapmazsınız merak etmeyin.

Evine gönderin kayınvalidenizi, Doğumda hastaneye gelir, ara arada ziyaret eder evinizde.

Benim kaynanamdan öğrendiğim tek şey alt değiştirmekti...
Ama anlıyorum seni ilk defa anne olucaksın ve ister istemez yanında biri olmasını istiyorsun doğal olarak...ama 1 hafta sonra postalamaya bakarsın zira korkunu atlatmış oluyorsun
Öyleki kendine bile inanamıyorsun bu bebeğe nasıl bakıyorum diye

Doğumdan sonra ruhun level atlıyor resmen zaten...bu kadın seni bunalıma sokar iyicene...
Ruh haline sahip çık lohusalıkta olur mu

Eşeğin bo... yiyeceksiniz deseydin. Kaynananin basina birde kirmizi kurdela bagla yatir yatagina..

İnsanlık gerek. Aklı sıra kayınvalidelik yapacak işte ama insanlıktan çıktığından bi'haber.

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. :)

Hamile halinizle hizmet ettiğiniz yetmiyor bir de lohusa hal ile şimdiden hizmet bekliyor.

İnsaf yahu.

İnsan hamilr kadından bir şey isterken utanır sıkılır. Hadı eşine hizmet edersin ortaklaşa yaparsın da KV nin rahatlığı sinir bozucu. Siz sabredin zaten zaman da bitmiş. Sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum.

Gönder gitsin evine.Bide bu sana doğumdan çıkınca yemekte yaptırır bulaşıkta yıkatır.Bebeğinede bakmaz bu kadınlar böyle.Benim kv bana bakmaya gelmişti ilk oglumda ne yatakta yattım ne dinlendim.Kalk öyle oturup durma dedi dikislerin pekişsin dedi.O bana bakmaya gelmişti ben onlara ve misafirlerine baktım.Hîcbisey yapmadığı gibi yanında ne yattım ne dinlenebildim.3 4 gün kaldı gitti.Gittiğinde dikislerim patlamıştı.Yazıklar olsun böyle kadınları

Yazik yaa..
Karnin burnunda hadi esin neyse de kaynanan hizmetcimi zannetmis seni?
Ne demeye gelmis oraya gitsin evinde oturuversin.
Logusalik gelmeden gonder bence yavas yavas yaparsin isini gucunu.
Esinde sana guvenmesin yardim iste.
Cicugu tek yapmadin afedersin hayat musterek canim. Tekrar soyluyorum logusalik gelmeden gonder kaynanani. Iyide dese ters anliyorsun. O yuzden sitres olmazsa kafanda rahat olur.

annenin bizde olması beni çok yoruyor kadıncağız yaşlı sonuçta yardım etmek istiyor anlıyorum ama ben çok yoruluyorum doğuma çok az kaldı stresliyimde biraz diyeceksin. kibarca rica ediceksin ya yardım edecek yada gidecek

Esin ne diyor senin bu isten gelip yemek yapmana? Lohusa halinle bebegemi bakacaksin, evinemi yada kaynanayami? Lohusalik psikolojisi simdi ki haline benzemez. Kv yardimi olmuyorsa esinle konus ve gönder.

Okurken sinir oldum bende de var aynisindan. Doğumumda gelip her işi annemin ustune yikmisti. 15 gun kalip lohusa iken beni cildirtmisti ya ben bunlara ne diyeyim cahil bencil deli.... ne diyeyim.... bari doğumunda gelip oturmasin. Zikkimin pekini yesin

Al birini vur ötekine bende hamileyim ve kV yüzünden defalarca enfeksiyon kaptim hastanelik oldum beddua etmicem ama cidden çok doluyum hepsi aynı resmen taşıyıcı anne muamelesi yapıyo çocuğuma benden daha çok söz hakkı var bişey söyleyincede bir sürü çocuk büyüttüm ben diyo şimdiden kendince bebek 9 aylıkken tuvaleti öğreticem bezi kesicem emzik vermicem zaten seni emmez çocuk olunca dışarı çıkılmaz hasta olur der yıldan yıla banyo yapar temizlikten bi haber gelip gelip dudagimdan öpmeye çalışır Ayy çok doluyum cokk sabah sabah sinirlerim tavan yaptı

Niye geldiki kv? Dogumdan sonra daha kotu olcak bu durum o psikolojiyle iyice sinirlencksin sutune bile yansiycak. Herseyi yasadim tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…